indian Napisano 28 Marzec 2011 Autor Share Napisano 28 Marzec 2011 (edytowane) Piumotto Sessel- design Arrigo Arrigoni salut. Edytowane 28 Marzec 2011 przez indian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Marzec 2011 Autor Share Napisano 28 Marzec 2011 siatki dla zainteresowanych: salur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Cześć, mam pytanie, jak oświetlasz modele w studiu? Wpadło mi do głowy że powinienem się podciągnąć ze studia (furniture) i pomyślałem o Tobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Marzec 2011 Autor Share Napisano 29 Marzec 2011 Hej, 4 mr Sky portale z różnymi kolorami i color source blackbody :) salut. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Dzięki! :) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 proszę bardzo :) tutaj dwa szybkie renderki w nowym studio: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Siedzisko bajeranckie, szkoda tylko ze zmarszczki po obu stronach dokładnie takie same. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Najlepszy jest ten "miękki" look. Jesteś normalnie kanapowym królem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 dzięki chłopaki za miłe słowa :) teścik studia, materiałów i innych pierdółek, hope u like it :) (sorki za szum i mały render, ale nie chciało mi się czekać kilku godzin na bezziarnisty render...) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 są pluginy do odszumiania do PS'a. Az sie dziwie, ze nie uzywacie katując kompy po kilka godzin ;) modele jak najbardziej pro szczegolnie ze soatki bardzo dobre. ostatnio walczylem z kilkoma tys. takich modeli i wiem jak to istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 dzięki ola-f, sorki za spam,ale to w końcu mój wątek więc mogę sobie troszkę na to pozwolić, poniżej render w jakim kierunku posuwają się prace: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 lampa, nie wiem jak się nazywa, znalazłem ją w necie ale nie było napisane jak się nazywa wiem jedynie że tak wygląda w realu: http://3.bp.blogspot.com/_IC3VXCuht_8/S9S7zB7A38I/AAAAAAAABx0/BVtkw14EfNQ/s1600/mix75_024-3.jpg hope u like that :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) finish: salut. Edytowane 3 Kwiecień 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Materiał nóg jest prześwitujący ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2011 nie jest, niefajną HDRkę dałem w enviro i chrom wygląda niezachęcająco, ale nie mam już sił tego poprawiać... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2011 render ostatniej lampy, piszcie co i jak :) salut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Łooo... Co dajesz jako żarówkę? //Walczyłem trochę z twoim studiem. Masakra że tobie to tak świetnie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 bardzo ładnie panie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 lubię to! to jest mega! zdradź rąbka tajemnicy o setupie! zagłosowałem na 6 gwiazduszek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 (edytowane) Zanotta Yuki salut. Edytowane 28 Maj 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Świetny model! Zmarszczki opanowałeś do perfekcji! Zmieściłeś się w 100k ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 w 120K :) na pierwszym subvidzie 68K, ta warstwa materiału z pomiędzy poduszkami a plastikiem dala mi nieźle w kość jak i modelowi kilka K :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Konkrecik, i to konkretny konkrecik, świetnie to wygląda ;) tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 super wygląda....A siateczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Maj 2011 Autor Share Napisano 27 Maj 2011 siatka: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 fajny materiał siedziska. Możesz coś więcej o nim powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Maj 2011 Autor Share Napisano 28 Maj 2011 materiał siedziska: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 dzięki indian:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Ile Ci zajmuje zrobienie zmarszczek na takim fotelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2011 na konkretnie tym, hmmm... z 6-7h :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Kartell Frilly Chair siatka: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Jak siądę na takim krześle będę wyglądał jak zebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2011 taki już jest ten urok designerów :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Vitti Armchair siatka: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2011 (edytowane) komoda, wie ktoś może jak się nazywa ? siatka: salut. Edytowane 15 Czerwiec 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Potocco Acura siatka: Jancinto Usan 206 Armchair siatka: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Czy na tym ostatnim nie dało rady mniej tych loopow zrobić skoro zmarszczek nie ma... Ogólnie cacy jak zwykle! pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 dało by, ale ja lubie jak jest miękko i nie ma żadnych ostrych krawędzi, a 15K poly to nie dużo :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Atlantis Suspension Light lżejsza wersja pod opacity, z kwadracików mój komputer by nie pociągną... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 21 Czerwiec 2011 Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Konkretnie zamiatasz indian!!! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Nonooo..... bardzo ładne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Zuo Modern Circus Sectional Sofa salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lee666 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 poleżał by ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 można prosić o siatkę ostatniego modelu ? super model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Fajnie że wróciłeś do mebli, czekam na kolejne prace i jakiegoś tutka na fałdki, zainspirowałeś mnie do ciągnięcia mojego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 indian, zamiatasz z tymi modelami a ostatni miażdży absolutnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2012 fajnie że się podoba :) tutaj troszkę większa wersja tego mebla... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Kartell Mr.Impossible Chair salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 Indian ty te wszystkie fałdy poly modelingiem ręcznie jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi