Napisano 27 Sierpień 201014 l Na Stopklatce.pl ukazał się ciekawy artykuł dotyczący Grzegorza Jonkajtysa i jego filmu "Trzeci List", który to artykuł przybliża sylwetkę twórcy i to do czego doszedł. Bardzo polecam w celach inspiracyjnych. Brawo Grzesiek! Serce rośnie jak się widzi co "nasi" wyprawiają :) Oto link: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=68770&klik=polecaneglowna
Napisano 28 Sierpień 201014 l nic tylko życzyć mu ciekawej historii na długi metraż, ktora spodoba się mBay'owi
Napisano 28 Sierpień 201014 l ...bardzo go lubię, bo mało gada, a dużo robi...szkoda tylko że jest to za mądre na dzisiejsze czasy...wiec życzę mu przede wszystkim szczęścia.... reszte już ma...:)))
Napisano 28 Sierpień 201014 l Świetnie, że film jest już ukończony. Nie mogę się doczekać. Myślę, że będzie to prawdziwie Cronenbergowska uczta. A Grzegorz ... cóż, po cichu i skromnie idzie po swoje. Budujące!
Napisano 28 Sierpień 201014 l oj Grzesiu bardzo malo gada i bardzo duzo robi, swieta prawda, amen... cos czuje szanse na jakiegos "oskarka"
Napisano 29 Sierpień 201014 l A propos shortów: . Też mocna rzecz :) Edytowane 29 Sierpień 201014 l przez User190
Napisano 29 Sierpień 201014 l Jak staje na glowie ;-) Kawal solidnego filmu, napewno niejedno nim wywalczy. Powodzenia!
Napisano 30 Sierpień 201014 l Przecziez Grzesiek caly czas sie smieje, jak mozna tego nie zauwazyc? :) A film bomba. Duzy postep - zreszta z aktorami to juz jednak inna bajka jest. Az szkoda ze to nie jest dlugi metraz, bo chcialoby sie wiecej zobaczyc.
Napisano 30 Sierpień 201014 l Panowie napiszę krótko i mam nadzieję, że moderator mi wybaczy ale po prostu przechuj z Grzeska.
Napisano 30 Sierpień 201014 l jest niesamowity.. nie dość, ze pracuje w takiej firmie to jeszcze na własną rękę tworzy takie dzieła, a podejrzewam, że w ILM nie narzeka na brak pracy. Godny wzór do naśladowania.
Napisano 30 Sierpień 201014 l Mati: Swego czasu pokazywal kawalek filmu w PI kinie. Fachowo to wygladalo.