indian Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 No sly genialny pomysł, można prosić o jakiegoś mejking offa :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Hehe superextra:) A ta sprężyna to jak zrobiona? Czyżby jakiś snap do powierzchni o takie retopo dziwne czy coś bardziej wyrafinowanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 dzięki. najpierw bardzo prosta ręka jak w tutku KLICKA do Wings'a kości palców do ustawienia pozy + physique convert to poly później na jej klonie część domodelowana, część pocięta shell + bend + symmetry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Fin: Edit: Może nie umiem patrzeć kreatywnie i abstrakcyjnie, Ale sly, gdzie w tych słuchawkach słuchawki? O_o Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez F/X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 ja jestem za skroceniem :) sly co bedzie nastepne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Wszystko pieknie, tylko moze byscie podawali czasy tych tworczosci, bo wiadomo na spokojnie przy piwku to mozna wszystko, a to jest speed przynajmniej tak pisze przy nazwie watku:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 F/X - masz rację, przecież to nie są słuchawki. Nie zależy mi na wygrywaniu bitwy, pokazałem coś, bo myślałem że pomysł ciekawy. Nie chciałem Cię urazić. P.S. trzeba by jeszcze zgłosić - kilka postów wyżej ktoś umieścił modele tamponów. :P pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Źle mnie zrozumiałeś. Nie czuje sie urażony. Pomysł jak najbardziej fajny. Dobrze by było dodać jakieś elementy kojażące sie ze słuchawkami (głośniczki, gąbka, kabel etc), żeby odrazu było widać że to są słuchawki o jakimś kosmicznym designie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Rozumiem. Niestety - cała elektronika ukryta jest w palcach :/ ręce... khmm.. słuchawki są bezprzewodowe. gąbka nie jest potrzebna, bo materiały to: hiperMiękki silikon, superFajnyPlastyk i włókno szklane prosto z fabryki NASA [są jeszcze diody w środku i paznokcie świecą w nocy]. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 czas - nie mierzyłem ze stoperem - możliwe że 01:30 - przerywałem obiadem i filmem. możliwe też że więcej. chciałem jeszcze dopracować, ale czułem że przegnę. Z takim stażem na forum powinno się dawać przykład a nie olewać zasady wątku, a jeśli juz to mozna uzasadnić od razu a nie dopiero pod naciskiem innych osób. Każdy równy są zasady to się ich trzymajmy...po za tym są działy WIP itd. (ale pomysł fajny nie powiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Moje 1.5h pękło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 slowiak - po tym co imputuje mi bbandi uznałem że moja praca nie powinna podlegać pod glosowanie. Cieszę się że kogoś zainteresowała. Tak czy owak robię to dla fun'u więc straty nie ma. Niebawem prześlę filmik jak zrobiłem spiralę. [jeśli przegiąłem z czasem to raczej 1:35] pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 A co jest nie tak z kolorkiem ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Sorki za spam, ale jeżeli super pracka sly'a nie będzie brana pod uwagę bo przekroczył czas o jakieś 5 minut, bo nie wygląda na słuchawki, to moją prackę też można wykluczyć z głosowania :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Spoko, spoko. Zasady są określone. Nie róbmy scen. Nie żyję poklaskiem. :) [Zaraz uplouduję mini-tutka] pozdrawiam. [edit] ola-f - :/ Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 nie zadzieraj sly z obroncami krzyża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Przygotowałem krótki filmik. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=70570 Mam nadzieję że będzie pomocny. Żadnych cudów tam nie ma. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Ludzie wyluzujcie, wyciągamy patyki z tyłków i bawimy się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Ex3 ma rację, to jest zabawa, a niektórzy podchodzą do tego zbyt poważnie. Sly-Wspaniałe te słuchawki, genialny pomysł i wykonanie :) Tutaj coś ode mnie. Moje słuchawki z biurka. :) 1h 22min z zegarkiem w ręku. Render 12 min przesadziłem trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hes0 Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Witam Was! Jestem nowy na forum :). @Jedidan12 - 205 tys polys? Jaka gesta siatka :O. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Jak już pisałem- przesadziłem, grubo przesadziłem ;P Ale chyba mi się udały? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 mogles lepiej wykorzystac ilosc poly ale nawet nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Wciąż wiem mało więc wiesz... No ale cieszę się że się podoba :) Z Mocą, Daniel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hes0 Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 W weekend skusze sie na sluchawky :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 (edytowane) Dorzucam moje słuchawki. Zabrakło mi czasu na klapkę od baterii - za długo bawiłem się z rączką (tak to się nazywa?). Brak splajnów potrafi być jednak bolesny. ImageShack.us Edytowane 4 Wrzesień 2010 przez AdiJager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 w czym zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Modeluję w Wingsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Trochę mało je widać. To są te za uszy, jak moje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 O jak dawno mnie tu nie było :D W ramach przypomnienia zrobiłem takie coś: Czas: 1h 20min Wiem że w tym czasie da się zrobic cos o niebo lepszego ale jak dla mnie starczy :) Pozdrawiam, WilL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangren Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Bry. I ja wezmę udział w tym speedzie ! Mam nadzieję, że "ujdzie" moja interpretacja tematu. Nic specjalnego ;) Trochę ponad 1h. Pozdr od początkującego ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Znalazlem chwile w przerwie od pracy: Czas: 1:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Ooo nic dodać nic ująć, świetny modelik. ja do ankiety daję to, bez rewelacji ale to mój debiut na max3d ;] 1:28 Sony MDR 570 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Wow, MF- super, to w 1,5h? 0_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Muszę się jeszcze dużo nauczyć :) Dzięki slowiak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 ale to chyba nie model, ta gabka MF, a mial byc sam clay... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Zdefiniuj clay ? ;) A gabka ma noise i w cholere turbosmoothow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 render w clayu, zwykly material bez zadnych textur i dodatkowych materialow (i sie zrobiło masło maślane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Jeśli można, Clay to materiał z defaultowymi ustawieniami ;) A jak ktoś chce to na przyszłość można zdefiniować w bitwie ustawienia jedynie słuszne z których wszyscy by korzystali np. materiał bez żadnych odbić z kolorem szarość 50% i jedno światło z góry na szarym tle :D zapobiegnie to niebieskim tłom, pokręconym szaderom czy innym niestandardowym oświetleniom ;) MF - jak możesz to pokaż zbliżenie siatki przy przełączniku bo ciekaw jestem jak to rozwiązałeś że nie widać baboli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 ex3 dobre okreslenie claya :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 ex3 bardzo dobre stwierdzenie. Widać że to jest zrobiony plan'e studyjny i 2x vray light po zewnętrznych z różnymi odcieniami światła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 chyba przesadzacie z definiowaniem claya... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Dunuś nie ten wątek, zapraszam tutaj http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=37250&page=880 salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 oj czepiacie się ;) deadline już za parę godzin więc dorzucać jeszcze jakieś pracki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi