Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Postać sztywna trochę. Scena za to mi się podoba ale IMO wymaga jeszcze postprodukcji. BTW: Nowa Giulietta to świetny samochód. Prawdopodobnie następny po moim Alfa Romeo 147:)

Jak dla mnie to kompozycja, która ma tyle planów powinna mieć DOF.

Edytowane przez Lucek

Napisano

Świetnie wpasowałeś autko w obrazek! Trochę jakoś refleks dziwnie wygląda... ale to może tylko mi się tak wydaje.

Pozdr.

Napisano

chyba aa w odbiciach coś nie tak, ale naprawde ostro jest :) gratki za pracę*

Napisano

To jest genialne i fatalne. Dzieło sztuki i kupa. To otoczenie aż chce się polizać. Samochód też niezły. Ale gdzie proporcje? Samochód zamały do liści. Postać wygląda jak z horroru. Tak jak posałem genialne i fatalne czyli ala van Gogh.

Napisano

Ano coś AA kuleje, dziwnie wyszły też światła i ten pomarańczowy refleks (?) na kierunkowskazie po prawej. Tło robi dobrą robotę, całość wygląda dobrze ;)

Napisano

Niby ładnie wpasowane w tło, przyjemnie, ale:

Odbicia kwiczą - AA na chromie, jakieś szlaczki na lakierze.

Postać nie wyszła dobrze - nie udało się jej do końca ukryć za odbiciami i cieniem.

Napisano

Fajny klimat i super wpasowana furka w tło. Ale proporcje rzeczywiście są niedobre. Ta alejka ma koło 1,5 metra szerokości , do dwóch najwyżej. Autko w dodatku jest jeszcze węższe od niej.

Napisano

Praca na pozytyw, ale skala chyba leży i kwiczy. Tak mi się wydaję, że te suche liście są za duże albo alfa za mała. No i to AA :/ razem w sumie do kupy 4*

Napisano

Podoba mi sie jednak troche inaczej bym kadr widzial i barwy. Jesli nie masz nic przeciwko to napisz, wowczas wrzuce wersje jak bym ja to widzial.

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za komentarze : )

Faktycznie może "troche" proporcje się rozjechały, nast razem postaram się zwrócić na to większą uwagę ; )

Lucek: Dofa nie chciałem, przy takim szerokim kadrze juz by chyba sztucznie wyglądał (tym bardziej, że "zdjęcie" jest robione pod słonce wiec by trzeba przysłone zamknąć ; )

ant-3d: dajesz ! : )

pozdrawiam

Rafał

Napisano

Model super , podstać gorzej (facet w babskim kapeluszu? ) ;)

Proporcje faktycznie nie odpowiednie . Auto powinno być imo z 30% większe.

Napisano

skoro dajesz pozwolenie to wrzucam :)

Tak bym osobiscie widzial:

POST.jpg

Napisano

Zdecydowanie oryginal lepszy. Nie wiem czy mi sie wydaje, ale zgodnie z pewnymi zasadami, to w raz z oddaleniem od obserwatora kolory bledna, a nie na odwrot.

Napisano
  • Autor

ok poprawilem troche : )

alfa4.jpg

lepiej? : )

ant-3d: chyba wole oryginał, ale dzięki

Napisano

Reflektory dziwnie wygladaja - jakby przezroczyste. Nad kobieta musisz popracowac bo malo atrakcyjna - powinna byc mniej sztywna, SSS na skorze - kolor skory i wlosy mniej oklaple.

Napisano

ładny render, świetne otoczenie, babka za kierownicą jakoś nie bardzo pasuje do reszty :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.