RaV85 Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam moja kolejna praca, tym razem Alfa Romeo Giulietta Spider. 3ds Max, v-ray, photoshop tło z http://www.thewallpapers.org/desktop/29583/forest-wallpaper Pozdrawiam Rafał Edytowane 17 Wrzesień 2010 przez RaV85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 (edytowane) Postać sztywna trochę. Scena za to mi się podoba ale IMO wymaga jeszcze postprodukcji. BTW: Nowa Giulietta to świetny samochód. Prawdopodobnie następny po moim Alfa Romeo 147:) Jak dla mnie to kompozycja, która ma tyle planów powinna mieć DOF. Edytowane 8 Wrzesień 2010 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Świetnie wpasowałeś autko w obrazek! Trochę jakoś refleks dziwnie wygląda... ale to może tylko mi się tak wydaje. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 świetnie to wygląda, gartulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 chyba aa w odbiciach coś nie tak, ale naprawde ostro jest :) gratki za pracę* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 To jest genialne i fatalne. Dzieło sztuki i kupa. To otoczenie aż chce się polizać. Samochód też niezły. Ale gdzie proporcje? Samochód zamały do liści. Postać wygląda jak z horroru. Tak jak posałem genialne i fatalne czyli ala van Gogh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Ano coś AA kuleje, dziwnie wyszły też światła i ten pomarańczowy refleks (?) na kierunkowskazie po prawej. Tło robi dobrą robotę, całość wygląda dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Niby ładnie wpasowane w tło, przyjemnie, ale: Odbicia kwiczą - AA na chromie, jakieś szlaczki na lakierze. Postać nie wyszła dobrze - nie udało się jej do końca ukryć za odbiciami i cieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Fajny klimat i super wpasowana furka w tło. Ale proporcje rzeczywiście są niedobre. Ta alejka ma koło 1,5 metra szerokości , do dwóch najwyżej. Autko w dodatku jest jeszcze węższe od niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Praca na pozytyw, ale skala chyba leży i kwiczy. Tak mi się wydaję, że te suche liście są za duże albo alfa za mała. No i to AA :/ razem w sumie do kupy 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 dokładnie mam to samo co simple, ogólnie miłe jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Podoba mi sie jednak troche inaczej bym kadr widzial i barwy. Jesli nie masz nic przeciwko to napisz, wowczas wrzuce wersje jak bym ja to widzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV85 Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Dzięki wszystkim za komentarze : ) Faktycznie może "troche" proporcje się rozjechały, nast razem postaram się zwrócić na to większą uwagę ; ) Lucek: Dofa nie chciałem, przy takim szerokim kadrze juz by chyba sztucznie wyglądał (tym bardziej, że "zdjęcie" jest robione pod słonce wiec by trzeba przysłone zamknąć ; ) ant-3d: dajesz ! : ) pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Model super , podstać gorzej (facet w babskim kapeluszu? ) ;) Proporcje faktycznie nie odpowiednie . Auto powinno być imo z 30% większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 miałem nadzieję że tło na modelu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 skoro dajesz pozwolenie to wrzucam :) Tak bym osobiscie widzial: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 To "chyba" jednak oryginal lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Zdecydowanie oryginal lepszy. Nie wiem czy mi sie wydaje, ale zgodnie z pewnymi zasadami, to w raz z oddaleniem od obserwatora kolory bledna, a nie na odwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV85 Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 ok poprawilem troche : ) lepiej? : ) ant-3d: chyba wole oryginał, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Kierowca śmieszny troche :P I nadal poszarpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Reflektory dziwnie wygladaja - jakby przezroczyste. Nad kobieta musisz popracowac bo malo atrakcyjna - powinna byc mniej sztywna, SSS na skorze - kolor skory i wlosy mniej oklaple. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 ładny render, świetne otoczenie, babka za kierownicą jakoś nie bardzo pasuje do reszty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi