RaV85 Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam moja kolejna praca, tym razem Alfa Romeo Giulietta Spider. 3ds Max, v-ray, photoshop tło z http://www.thewallpapers.org/desktop/29583/forest-wallpaper Pozdrawiam Rafał Edytowane 17 Wrzesień 2010 przez RaV85
Lucek Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 (edytowane) Postać sztywna trochę. Scena za to mi się podoba ale IMO wymaga jeszcze postprodukcji. BTW: Nowa Giulietta to świetny samochód. Prawdopodobnie następny po moim Alfa Romeo 147:) Jak dla mnie to kompozycja, która ma tyle planów powinna mieć DOF. Edytowane 8 Wrzesień 2010 przez Lucek
Mortom Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 Świetnie wpasowałeś autko w obrazek! Trochę jakoś refleks dziwnie wygląda... ale to może tylko mi się tak wydaje. Pozdr.
cortes Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 chyba aa w odbiciach coś nie tak, ale naprawde ostro jest :) gratki za pracę*
dac77 Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 To jest genialne i fatalne. Dzieło sztuki i kupa. To otoczenie aż chce się polizać. Samochód też niezły. Ale gdzie proporcje? Samochód zamały do liści. Postać wygląda jak z horroru. Tak jak posałem genialne i fatalne czyli ala van Gogh.
halset Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 Ano coś AA kuleje, dziwnie wyszły też światła i ten pomarańczowy refleks (?) na kierunkowskazie po prawej. Tło robi dobrą robotę, całość wygląda dobrze ;)
Hynol Napisano 9 Wrzesień 2010 Napisano 9 Wrzesień 2010 Niby ładnie wpasowane w tło, przyjemnie, ale: Odbicia kwiczą - AA na chromie, jakieś szlaczki na lakierze. Postać nie wyszła dobrze - nie udało się jej do końca ukryć za odbiciami i cieniem.
troglodyta Napisano 9 Wrzesień 2010 Napisano 9 Wrzesień 2010 Fajny klimat i super wpasowana furka w tło. Ale proporcje rzeczywiście są niedobre. Ta alejka ma koło 1,5 metra szerokości , do dwóch najwyżej. Autko w dodatku jest jeszcze węższe od niej.
Simple_man Napisano 9 Wrzesień 2010 Napisano 9 Wrzesień 2010 Praca na pozytyw, ale skala chyba leży i kwiczy. Tak mi się wydaję, że te suche liście są za duże albo alfa za mała. No i to AA :/ razem w sumie do kupy 4*
kliment woroszyłow Napisano 9 Wrzesień 2010 Napisano 9 Wrzesień 2010 dokładnie mam to samo co simple, ogólnie miłe jednak.
Gość ant-3d Napisano 9 Wrzesień 2010 Napisano 9 Wrzesień 2010 Podoba mi sie jednak troche inaczej bym kadr widzial i barwy. Jesli nie masz nic przeciwko to napisz, wowczas wrzuce wersje jak bym ja to widzial.
RaV85 Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Napisano 10 Wrzesień 2010 Dzięki wszystkim za komentarze : ) Faktycznie może "troche" proporcje się rozjechały, nast razem postaram się zwrócić na to większą uwagę ; ) Lucek: Dofa nie chciałem, przy takim szerokim kadrze juz by chyba sztucznie wyglądał (tym bardziej, że "zdjęcie" jest robione pod słonce wiec by trzeba przysłone zamknąć ; ) ant-3d: dajesz ! : ) pozdrawiam Rafał
krzyhhh Napisano 10 Wrzesień 2010 Napisano 10 Wrzesień 2010 Model super , podstać gorzej (facet w babskim kapeluszu? ) ;) Proporcje faktycznie nie odpowiednie . Auto powinno być imo z 30% większe.
Gość ant-3d Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 skoro dajesz pozwolenie to wrzucam :) Tak bym osobiscie widzial:
Simple_man Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 Zdecydowanie oryginal lepszy. Nie wiem czy mi sie wydaje, ale zgodnie z pewnymi zasadami, to w raz z oddaleniem od obserwatora kolory bledna, a nie na odwrot.
RaV85 Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Napisano 11 Wrzesień 2010 ok poprawilem troche : ) lepiej? : ) ant-3d: chyba wole oryginał, ale dzięki
Eddy__ Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 Kierowca śmieszny troche :P I nadal poszarpany
dac77 Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 Reflektory dziwnie wygladaja - jakby przezroczyste. Nad kobieta musisz popracowac bo malo atrakcyjna - powinna byc mniej sztywna, SSS na skorze - kolor skory i wlosy mniej oklaple.
Neb Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 ładny render, świetne otoczenie, babka za kierownicą jakoś nie bardzo pasuje do reszty :)
Rekomendowane odpowiedzi