SBT77 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Pomyślałem sobie, że może czas na moment odetchnąć od cyberpunkowych czy postapokaliptycznych klimatów i dla odmiany namalować coś spokojniejszego. Moja propozycja na tą edycję to pejzaż. Myślę że fajnie byłoby namalować go z naciskiem na grę światła, atmosferę miejsca, jakąś grę perspektywą powietrzną - ale to wy zdecydujecie sami. To może być pejzaż górski, może jakiś brzeg rzeki, las albo cokolwiek innego - co tylko wam przyjdzie do głowy. Oczywiście nie ma przeszkód aby pojawiły się tam jakieś zwierzęta, postacie itd - ale powinny grać drugie skrzypce. Nie jest też powiedziane że to musi być nasza strefa klimatyczna - tutaj nie ma żadnych ograniczneń. Jak widzicie temat jest bardzo szeroki. Jeśli mogę mieć jakąś prośbę jako autor tematu - skupcie się na klimacie, nie na detalach. Mogą paść pytania - jeśli ktoś chce używać tekstur itd - nie widzę przeciwwskazań, byle w granicach zdrowego rozsądku. inspiracje: http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Wyczolkowski/Images/Mnich_Tatry.jpg http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Chelmonski/Images/Dropie.jpg http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Wyczolkowski/Images/Kurhan_na_Ukrainie.jpg http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Chelmonski/Images/Krolestwo_ptakow.jpg http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Falat/Images/Polowanie_na_losia.jpg http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Chelmonski/Images/Zurawie_o_poranku.jpg Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.10.2010 godz. 23:59. SONDA: od 15.10 do 17.10 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Niech to diabli! Taki świetny temat a mnie akurat nie będzie przez tydzień w Polsce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Ha-ha! A ja bede :P Swietny temat SBT, bardzo dobra rzecz na zlapanie oddechu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonic Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Gorąco polecam Josepha Zbukvic'a do przeanalizowania nastrojów - przykłady tu i tutaj. Resztę pokaże pan Google :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) taka "bitwa" trwa praktycznie cały czas na mattepainting.org w dziale sketches... to tez polecam jak inspirację.... i tu odemnie: Edytowane 8 Październik 2010 przez norden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 nareszcie coś mniej ponurego, bo ostatnie tematy wiały raczej grozą:D znakomity temat. Gratuluję wygranej SBT77! norden - piękny speed! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 norden wypasik. a to, tak zeby nie pisac bez obrazka.: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Łoj coś mi się wydaje że będzie w cholere prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 roztopki o poranku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 piękne kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Niech to diabli! Taki świetny temat a mnie akurat nie będzie przez tydzień w Polsce :( A juz typowalem zwyciezce :P Swietne pracki - bedzie na co popatrzec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 serio - fajnie sterylne lordbiernac - mily klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) lordbiernac śliczne kolorki :) odemnie takie : Edytowane 8 Październik 2010 przez SCORPI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 ok 30minut, ale nie mam dziś wełny twórczej wiec zostawiam, cieszy mnie tylko ze tablet po 2mies ożył. jak przyjdzie coś mniej banalnego do głowy zgłosze inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 drugi taki o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Ahhahhahahahhhaha :D Powodzenia z ukladaniem sondy SBT ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Spoko, byle pisać którą pracę oddajecie, bo inaczej pójdzie pierwsza z brzegu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 trzecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 to jeszcze takie dziwadełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 drugi, ten pod glosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 lordbiernac świetne, zwłaszcza pierwszy, trochę mnie zainspirował :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Czy to jakies swieto czy, Biernac naprawde wrzucil 3 prace do jednego TSP? ^^ To bedzie mocna edycja, a do konca jeszcze troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 no dobra, może coś jeszcze wymyśle, a póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 jak już wrzucamy po kilka to ja sie jeszcze dorzuce... ale to już poza konkursem... może jeszcze trzecią jakąś lepsza skrobne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 tez se jeszcze dodam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 walorowo swietnie to wyglada >> http://img39.imageshack.us/img39/3687/111111ty.jpg mrozik26 - dobra chmurka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Hehe, ciasno się robi, ale temat fajny ;) Na razie morskie klimaty, mam nadzieję, że starczy czasu na jakieś inne próby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Wow ale pracek sie namnozylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 10 Październik 2010 Autor Share Napisano 10 Październik 2010 W następnym TSP wygrany wymyśla temat, a osoba z najmniejszą ilością głosów zakłada sondę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Nie zapomnijcie, by wskazać pracę pod głosowanie, jeśli daliście więcej niż jedną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 ale wysyp prac, no no SBT temat chyba się przyjął :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 jeżeli nic wiecej nie skubne to to do sondy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 To chyba raczej taki miejski pejzaż. Ten oddaję pod głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slukas Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 (edytowane) Witam wszystkich, Taki mój debiut w tsp. ~50min. pozdrawiam Edytowane 10 Październik 2010 przez slukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 ooo slukas świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slukas Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Uuuu. Dopiero teraz przejrzałem wszystkie prace i okazuje się, że mam bardzo podobny motyw do Mayer'a. Krzyczcie jeśli to duży problem. :) Więcej się nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 super temat wrzucam one more może mi podpowiecei które pod sonde bo już sam nie wiem , a może jeszcze coś zmaluje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 jeszcze jeden.. a do glosowania to pierwsze lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi