Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!

Chciałbym pokazać Wam scenę, nad którą ostatnio pracowałem. Praca skończona była już jakiś czas temu, ale ze względu na Bahai Temple zdecydowałem się jej tu nie wrzucać jeszcze przez jakiś czas bo pewnie i tak nikt by tu nie zajrzał:)

Model SLS 2010 od AMG w kilku wersjach kolorystycznych.

UPDATE:

0011100.jpg

bpmini.jpg

bymini.jpg

rwmini.jpg

bomini.jpg

Pozdrawiam serdecznie!

Edytowane przez hkropinski
  • Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zgubiłeś czujniki parkowania z przodu (są cztery). Również zabrakło kierunkowskazów na lusterkach. Tak to spoko, trochę za bardzo cukierkowe kolorki :)

Napisano

Mi osobiście najbardziej podoba się w kolorze czarnym. Mógłbyś zamiast tylu wersji kolorystycznych zapuścić jakiś pokaz całości, może nawet w plenerze. Chodzi mi, o to że model samochodu trochę zmarnowany bo takie ujęcie, które swoją drogą ładne bo i model b.ładny ale IMO można by pokazać jeszcze w jakiś inny sposób :)

Pozdro

Napisano

Na poczatku myślałem ze zrobiłeś tylko takie wycinki:D Nie wiedzialem ze mozna kliknać

Mi sie podobaja te rnedery, nie powiem.

Gość fishinthewater
Napisano

Calkiem przyjemne w odbiorze! Bardzo mi sie podobaja rendery studyjne, widac ogrom wlozonej pracy.

a dam 5*

Napisano

Ładny model ale po szynach on jeździ z takim prześwitem między oponami a nadkolem? Czerwony i biały kolor najbardziej mi pasuje ale coś za bardzo odbicia w czarny przeszły. Trochę to niezbyt realistyczne ale może się nie znam. Przednie reflektory za ciemne jak dla mnie.

Napisano

Simple_man po prostu wyjąłeś mi to z ust ...5* Przyłączam się do smoku132 też bym chciał zobaczyć fotki tego samochodu w jakimś plenerze pozdrawiam

Napisano

jako że ostatnie wolne dni po mojej pierwszej w życiu sesji dobiegają końca postanowiłem nieco odkopać wątek i dorzucić jeszcze jeden, już ostatni render tego samochodu:) bawiłem się nim w wolnych chwilach w zeszłym tygodniu, i dopiero teraz wyszło że obwódka maski nie jest idealnie równa... cóż:) chyba czas na kolejne modele! pozdr

UP w pierwszym poście:)

Napisano

bardzo fajny ten update. render jest bardzo plastyczny, wygląda jak malowany. niestety aberracja psuje ten efekt. ogólnie mogłeś użyć węższego kąta w kamerze, myślę że SLS wyszedłby bardziej agresywnie

pozdrawiam

Napisano

jak juz wspomnial polka - za duzo abberacji, mogles tez conieco z pimpowac w postprodukcji ;) najslabiej wyszly szyby, ale wszystko ponizej bardzo fajne, tylko ta kamera i ogniskowa mi jakos nei siedzi.

Napisano

Mi nie bardzo się podoba nowy render, zwłaszcza lampy, które są niczym oczy przy portrecie tu wyszły słabo, jakby był na nich standard material z lekkim specularem.

Napisano

Fotele oraz lusterko nie są współśrodkowo wzgędem siebie oraz osi samochodu, widać to patrząc na przetłoczenia na masce...a tak poza tym ciekawie.

Gość Twopee
Napisano

Bardzo fajnie wyszlo, jeśli jakieś uwagi to może pomieszanie stylistyki ilustracyjnej i fotograficznej

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności