WWWoj Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Tygodniowy Speedpainting 106: Grawitacja Przyziemny temat :] do dzieła!!!/ pozdrawiam Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 5.12.2010 godz. 23:59. SONDA: od 6.12 do 9.12 (3 dni) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 ale seksizm fe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 fajny temat bardzo. Avataru nie skomentuje ; ) bo w sumie to mi pasuje ; ) A temat bardzo szeroki mozna podejść jak się chce w sumei do tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Half of Fame miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Thx no co ty... :D:D przeca cycuchy to fajna rzecz i w wygladzie i dotyku ;P znowu temat na glowkowanie, mam nadzieje ze przyszly temat bedzie bardziej ukierunkowany cos jak "zombie" "wampir" "pieklo" "mafia" "silent hill" itd itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 hmm.. jezeli miniaturka nie pasuje, to moge zmienić :], zeby nikogo nie zniechęcać. Zmienić?? Tortur: Jak wygrasz to założysz sobie temat jaki będziesz tylko chciał, Mistrzu mój ;) Co do tematu to ciekawi mnie naprawdę co wymyślicie, żeby pokazać grawitację, myślę że bedzie ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Zmień, cyce wciąż za małe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 zlamie zmowe milczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 ortheza: mocne wejscie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 (edytowane) ciute ponad czas =/ a jak z refkami, zapodajemy? na wszelkiwypadek, refy: http://img40.imageshack.us/img40/8259/astronautav.jpg http://img190.imageshack.us/img190/9862/images1kf.jpg Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Bedyk qsd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Ortheza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 znowu mam fazę na Avatara i latające góry były pierwszą rzeczą, która mi się nasunęła w zw. z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Pfff...liczyłem na biusty :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 CzAk1 to jest bardzo dobry pomysł na kolejny temat=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 masz niepowtarzaln aokazje wlasnorczenie namazac cycucha na spidpainta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 No ale ja liczyłem na sucharkowy biust w sensie (bez głupich skojarzeń). Sucharek robi fajne biusty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 przepraszam : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 No ale ja liczyłem na sucharkowy biust Wez numerek i ustaw sie w kolejce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Ach po takiej miniaturce grawitacja dla mężczyzny nie powinna się kojarzyć z niczym innym, to to powiedźcie mi czemu widać tylko otoczenie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Omen, ale Ty przypadkiem żonaty nie jesteś? :D Wypada tak? Na inne sie oglądać? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Omen, ale Ty przypadkiem żonaty nie jesteś? :D Wypada tak? Na inne sie oglądać? :> Na Sucharkowy biust sie ogladalem jeszcze kawal czasu przed ożenkiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 No no chłopaki - nie rozpędzajcie się. Jakby co to ja czekam na zewnątrz a pięsci już mam zamoczone w miodzie i potłuczonym szkle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Prosi szykują sie do nadwyrężania nadgarstków praniem sie po pyskach. Koledzy amatorzy, mamy szanse na zwycięstwo w tym tygodniu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Grzesiek :D Bądź kolega XD EC, dobrze kombinujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Panowie malować! A nie gadać o biuście mojej dziewczyny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 haha :D robię następnego speeda bo mnie natchnęliście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Ho-hola hola - to Sucharek jest kobieta?!? :D :D :D A ty Grzegorzu musze przyznac w bardzo dziwny sposob miod spozywasz - ale pewnie stad ten skil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Wy tu śmichy chichy, a ja wprowadzę poważną atmosferę poważnym podejściem do tematu. Głupiutka byłam poprzednim razem, bo pokazałam raczej brak grawitacji niż grawitację, już się poprawiam. Mam nadzieję, że tym razem sprostałam oczekiwaniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Ho-hola hola - to Sucharek jest kobieta?!? :D :D :D XD Omen, wracaj do żony :D Sucharku, Masz mój głos :D Grzesiek- pozazdrościć utalentowanej partnerki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Grawitacja pełną gębą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Sucharek - kojarzy mi się to ze stereotypem kobiety wyeksploatowanej =]: wary po wory, wory po wary, wary po kolana - przepraszam wiem że szowinistyczna świnia ze mnie - jak coś to skasuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 dobrze, że przepraszasz za szowinizm, prawidłowo! ;D CzAk1, dzięksy, widzę że już jesteś zadowolony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Nie, oczywiście to były takie żarty :] Nie będę jednak ukrywał, że bardzo lubię Twoje rysunki. Przynajmniej wymusiłem kolejny...z jajem :) Może też coś maźnę...o ile będę miał czas (i pomysł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 no to ja już serio z powagą wjade, jako, ze niektórym grawitacja ciąży bardziej niż innym, a i o Korei Pn ostatnio głośno i własnie oglądałem dokument "yodok" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 WWoj bardzo zacne chociaz z grawitacja sie nie kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 dziękuję CzAk1 :) Woju super praca, dzieciak faktycznie wygląda jak przygnieciony do ziemi i jeszcze ten 'ciężar' materiału i koloru - świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 (edytowane) Ortheza świetny dynamizm i historyjkę już w tym widzę:D WWWoj: Yodok to jest dokument Andrzeja Fidyka? Edytowane 30 Listopad 2010 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 icy tower inaczej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 tr3buh, sucharek: dzienks, sam temat ciężki.. lucek:tak to ten dokument, leciał wczoraj na jedynce o 21:30, nie wiem czy wstrząsający to dobre określenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Heh miałem wczoraj wykłady z Fidykiem właśnie z reżyserii ale dokument przespałem niestety (Wieczorem, nie śpię na wykładach). Oglądnij "Defiladę" - jest po prostu niesamowita. Po 10 minutach pół sali wytrzeszczało oczy a drugie pół leżało na ziemi:D //Sorry za offtop koledzy ale w speedpaintingu to chyba nie nowość:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 łoł.. takie wykłady to musi być świetna sprawa, na jakiej uczelni?? "Defiladę" na pewno zobaczę. Dunuś: jako graczowi podoba mi się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Na Krakowskiej Akademii. Sam Fidyk zrobił na mnie wrażenie. Facet jest jak encyklopedia ale mało wygadany i skromny jak kij od miotły. Niemniej wykłady ciekawe bardzo i mało teoretyczne:) Z defiladą jest niezła historia - filmowali i robili dokładnie to co im w korei pn chciano pokazać i mowili to co oni chcieliby usłyszeć. Ale estetyka jest tak pomyślana że człowiek czyta między wierszami tragizm reżimu.W ten sposób jedyna w historii grupa zdjęciowa, która nie robiła w Korei problemów nakręcila najbardziej kontrowersyjny dokument:) Polecam bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 refka, jakby kto pytał ;]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Czekaj! To czekan? Fajna historyjka =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 dwudziesta trzecia.. dzień jak Kukuczka zleciał :] Lucek: zazdroszcze takich studiów..wogole dzis też leci dokument Fidyka "Taniec trzcin" i własnie bede oglądał :] .. ja też z refy korzystałem jakbyco,!... ale nie po focie:] no i może faktycznie do grawitacji za daleka analogia więc pewnie coś innego zrobie pod głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 WWWoj - ambitne podejscie do tematu :) Swietnie wyszlo Wrzucam moja pracke, aczkolwiek idea mi sie zgubila gdzies w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 WWWoj - super! w pierwszej chwili to coś takiego wleciało do głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 łoł! rozkręca się :] leander:heh, własnie tak się czułem jak ostatnio szedłem grac w kosza po dłuuugiej przerwie :], tło super rozwiązane, wygląda jakby był po szyje zabetonowany przez co jeszcze bardziej bezradny :] chudek:mocne! to przejście koloru w szarość w autobusie rozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 chudek jaka jest idea tego obrazka, albo jak go interpretowac... Life in Poland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 WWWoj: z tym zabetonowaniem to mnie miło zaskoczyles, ale bede udawal, ze to zamierzone było :) Swietny obrazek chudek, mialem jak WWWoj, tez mnie to przejscie w szarosc rozwalilo Swoja droga moj koszykarz mial byc z zalozenia kims takim jak ten facet na wozku, odstawiony na bok, cos nawet takiego wyszlo w trakcie pracy, ale do sondy zostawiam wersje poprzednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi