adek Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Nowe DVD grupy Evermotion.org - modeling4ever Czy bylbys zainteresowany kupnem nowych DVD grupy Evermotion po promocyjnej cenie (ok .99zł + koszta przesylki za jedna plyte)? (cena na zachodzie bedzie o wiele wyzsza. Jest to uklon w strone polskich uzytkownikow) Nowe DVD obejmowac beda material z zakresu modelingu. Wydane zostana 3 DVD: - modelowanie samochodu - modeling4ever - koniec lipca - architektura - modeling4ever - koniec sierpnia - modelowanie organiczne - modeling4ever - koniec września http://www.evermotion.org/1/show.jpg Kazda plyta DVD bedzie zawierala ok. 8Gb danych. Jest to cena promocyjna specjalnie dla polskich uzytkownikow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 nie mam zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Czemu nie:) stówa za płyte DVD to nie jest dużo... Można sobie kupić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 chetnie gdybym miał aż tyle kasy :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 nie - nie posiadam DVD, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Gdybym mial DVD to napewno tak ale nie mam wiec nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 nie mam pieniedzy wiec nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Też nie mam piniędzy... Ani na DiDiDi-ROMa ani na DVD evermotiona :) A za te 99 zł są wszystkie 3 DVD czy 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 brak DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 DVD posiadam, jednak nie jestem userem max`a wiec oferta ta mnie nie dotyczy. Co do wartosci metorycznej to nie mialem stycznosci z pierwszym wydaniem Ever wiec na tem temat sie nie wypowiem. Co do ceny na polski rynek 99zl to jest to atrakcyjna oferta, i powinna nieco zmienic stosunek osob ktore nizle psioczyly ;) na pewne aspekty pierwszego wydania hehehe. Mysle ze to wszystko co mam do powiedzenia. Pozdro 4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEDAL Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 tak 99+koszt przesykli hmm ciekawa pozycja z checia zakupil bym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 hihi nie bo nie bawi mnie poly naszczescie :D. A po drugie nie mam DVD.Choc dobrze ze special cena dla naszgo biednego narodu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 A czy bedzie tam cokolwiek czego nie ma juz na necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robczan Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Ale bez sensu wypowiedzi nie wiem czy zuwazyliscie ale na samym początku posta jest mozliwosc wybrania albo TAK albo NIE. wiec po co te komentarze ze za drogo ze nie mam DVD itp. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 pieniadze mam, nie mam dvd :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Ebor -> otoz to. Albo \"czy jest tam cos czego w necie nie ma ?\" Bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Znalezli sie obroncy ucisnionych ;P Mowi sie po to, zeby uzasadnic swoja decyzje. Chyba to dobra i cenna informacja dla Everow, prawda? Nie musza sie zastanawiac, czy ludzie glosowali na \"nie\" z powodu wysokiej ceny, braku playera, czy brzydkiej pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 racja DruG ludzie mogli glosowac na \"nie\" z powodu brzydkiej pogody ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Drug: zwlaszcza wypowiedz \"tak\" lub \"nie\" bardzo duzo mowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 nie no, tym razem cena jest bardzo w porzadku. Powiedzialbym nawet ze to najtansze DVD o modelowaniu w historii III RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Nie, uważam, że nie znajde tam nic nowego niż mogę znaleźć w darmowych tutorialach, a jak już to niewiele, ale to niewiele to zbyt mało by za to płacić 99 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 DruG -> tu jest samo narzekanie. I tak cena jest znacznie obnizona (z ok 400zl) wiec kazdy powinien skakac z radosci. A komentarze w stylu wlasnie \"nie znajde tam nic nowego\" sa zupelnie bez sensu. Kasa i zawartosc to chyba jedyne wieksze powody dla NIE a i jeden i drugi jest NIEISTOTNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Nieistotny? A to dlaczego? Nie jestem aż takim bogaczem żeby wydawać 100 zł na coś co będzie tylko stało na szafce, albo raz obejrzę i rzucę w kont. A jest masa tutoriali darmowych z których można się też nauczyć, ludzie przed wydaniem tego DVD też sobie jakoś radzili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 \"komentarze w stylu wlasnie \"nie znajde tam nic nowego\" sa zupelnie bez sensu\" Dlaczego? Czy stosunkowo niska cena i brak w polsce alternatywy jest powodem, zeby wszyscy zamkneli mordy i kupowali tylko po to, zeby postawic pudelko na polce? Oczywiscie na razie mozna gdybac, bo nei wiadomo co sie tam znajdzie. Moze Every powala wszystkich i ludzie beda sobie z rak wyrywac ich DVD. Ja jestem sceptyczny i wole forme Gnomona, gdzie lektor nawija bez wytchnienia, niz walk-through, gdzie przez znaczna czesc czasu slychac martwa cisze, przerywana wklejonym vocalem. Tak wiem, cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 bardzo chetnie Kupie tylko jak i kiedy?:) nie mam dvd ale trzeba bedzie kupic lepiej kupic dvd i widzec wszystko pokolei jak sie robi ( mam nadzije ze bedzie duzo do zobaczenia) i sie nie zawiode ja napewno kupie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 a walsnie chchialem jeszcze spytac czy te tutoriale sa po polsku? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Khe, khe, ugh Nie chory jak diabli i charczacy Dziadek Stal salutt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Specjalnie dla Druga probki dzieku - :) http://www.scubasteves.com/evermotion1.MP3 http://www.scubasteves.com/evermotion2.mp3 Jak widac dzwiek bedzie preparowany przez profesjonalistow- i wlasnie chemy by tak bylo wszystko jak najbardzioej Prof no i wkoncu DVD Video.... z dostepem do cutscen + bonusowych materialow - ale coz... Jednym z sponsorow bedzie Nvidia. A oni wymagaja raczej high quality - bedziemy tez zanbiegac o Certyfikacjie w Discreecie Jesli go otrzymamy - no to wiadomo - material ma byc wlasnie Klasy Gnomona - tyle ze dłuzszy - niz normalne Gnomowe produkcje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Kłobuc -> nieistotny jest komentarz a cena jak najbardziej istotna gdyz zapewne to wlasnie przemawia do czesci z Nas jako decydujacy czynnik na NIE. DruG -> o jakim braku alternatywy mowisz ? jesli to sie kupuje to napewno nie po to zeby postawic na polce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 hehe niece; chyba naprawdę się profeska organizujecie :) no no ... powodznia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 cena na nie? na stadionie w wawie `lipne` cd to 25-30 pln dvd chyba po 40, na gieldzie takie `lipne` cd to juz stowa, wiec cena za profesjonalnie przygotowany i opracowany kurs to chyba nie jest zbyt wygorowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 akdsn -> relatywnie - owszem jest atutem tego dvd bezwzglednie - zdecydowany minus (mowie to z mojej prespektywy bo nie stac mnie i tyle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 raczej chyba nie mam zdania. Jestem samowystarczalny, poza tym pewnie i tak bedzie po angielsku... Pamietam ze w pudelku z 3ds VIZem byla kaseta vhs - ogladnalem ja kiedys z nudow, ale przedtem przelezala jakis rok w pudelku... :) ale prywatnie NIE bo nie mam DVD, a stowke wole wydac na kilka CD z dżezem ;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Pendzel: Hmm, nie chce, zebys odbieral mnie jako zlosliwego durnia, ktoremu nic sie nie podoba. Po prostu daleko mi do hurra-optymizmu, ktory czesto udziela sie niektorym (czeste zjawisko na forum Evermotion;) ). Dzieki za probke. Powiem jedno - JA CHCE MIEC TAKI GLOS! ;) Zdecydowanie przyjemniejszy, niz ten z Mentala, ale nie o to chodzilo;) Nie podobalo mi sie w poprzedniej produkcji to, ze kto inny pokazuje, a ktos inny mowi. Brakowalo mi spontanicznych reakcji, drobiazgowych wyjasnien, gadania pod nosem, itp;) Imho brzmi to bardziej wiarygodnie. Wiem, ze nie macie mozliwosci zrobic czegos takiego po angielsku i to mnie najbardziej boli. Jezeli byloby inaczej, bylbym z pewnoscia pierwszym klientem;) Gnomony moze sa krotsze, ale ich charakter jest calkowicie inny. Alvarez prezentuje mozliwosci softu na wielu roznych przykladach, Wy robicie walk-through na jendym konkretnym. No, chyba ze kazdy z tych DVD bedzie zawieral w sobie kazdy z etapow: modelowanie->texturowanie->rendering, wtedy bylby calkiem niezly wypasik;) Tak czy inaczej trzymam kciuki i zycze powodzenia:) EDIT: Leru: no jasne, ze nie po to sie kupuje. Jednak po Twojej wypowiedzi mozna odniesc wrazenie, ze o to Ci chodzi. \"Nie wazne, ze niczego sie nie dowiesz, spojrz na te cene i nie marudz!\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 uuuh jak dzieci. przeciez ta sonda jest skierowana do osob ktore poszukuja meterialow edukacyjnych scisle dot zawartosci dvd everow. po co sie wypowiadacie jeli tego nie potrzebujecie? ja tez bym nie kupil bo modeluje w rhino, renderuje vrayem a w antyradarowe dzialanie dvd nie wierze :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Wiec po co o tym mowisz, skoro nie potrzebujesz? :P Sonda jest skierowana do ludzi. Pytanie brzmi \"czy kupisz\". Ja mowie, ze nie kupie i uzasadniam dlaczego. Przepraszam z calego serca za moje karygodne zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 > http://www.scubasteves.com/evermotion1.MP3 Keanu Reeves sobie dorabia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 a gdzie mozna poczytac o dokladnej zawartsci cd? i o tym w jakim jezyku to bedzie bo po angielsku to jest kupe tutoriali w necie ale jesli ktos nie zna angielskiego profesjonalnie to by byla super rzecz. JA bym sie pisal na 100% jelsi by to bylo modelowanie/ teksturowanie zawansowane itd. i wszystko wytlumaczone pieknie i wyraznie wtedy kupuje odrazu!!!:) POzdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 oj dziecka macie problem, jak ktos chce to kupi i nie przejmie sie opiniami pewnych OsoBnikow, jak ktos nie chce to nie kupi i tyle. kropka. proste jak swinski ogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 To po co w ogole ta sonda? Kupia, nie kupia - whatever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opor Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Tak..ale raczej tylko druga plyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Ech, brak DVD.. :( A jesli już będzie DVD to pewnie nie będzie wtedy kasy na płytkę.. :/ 3ba inwestować w sprzęt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Akurat napęd DVD są w mairę tanie, bo kosztują niewiele ponad 100 zł. Ja swego czasu dałem za swój prawie 300 zł, a pamiętam jak kosztowały ponad tysiąc, ale tak to już jest z tym sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 nie mam napędu DVD. A tak poza tym co można pisać (pokazywać) o modelowaniu auta na 8 GB (zakładam, że nie jestem mistrzem w tym i pytam z ciekawości, a nie złośliwości). hmmm ale chętnie przyjmę płytki za darmo... no dobra tak wypożyczył bym tylko, a jak oglądne to oddam ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trogi Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 płyte chetnie kupie Co prawda napędu DVD nie mam ale zawsze moge porzyczyć ... Dla chcącego nic trudnego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shodan Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 jasne. 100zł no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi