Napisano 15 Grudzień 201014 l W internecie pojawił się trzeci trailer filmu animowanego "Rango". Sam film swoją premierę będzie miał w marcu, jego reżyserem jest Gore Verbinski, który ma na swoim koncie między innymi "Piratów z Karaibów". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1533
Napisano 15 Grudzień 201014 l Na pierwszy rzut oka zapowiada się bardzo ciekawie. Bardzo ładny obrazek, fajna kreacja postaci :) Czekam z niecierpliwością - myślę że będzie w moim guście.
Napisano 15 Grudzień 201014 l No właśnie jakie by nie było pod względem fabuły to postacie są zrobione super.
Napisano 15 Grudzień 201014 l technicznie super, design postaci rewelka i nawet smieszne te gagi ;) Bedzie git!
Napisano 15 Grudzień 201014 l jakosc grafiki mnie powalila!!!! jasna cholercia!!!! tylko pytanie co z trescia?! zobaczymy w marcu...
Napisano 16 Grudzień 201014 l Wszystko w tym trailerze wydaje mi się doskonałe - oprócz podążania linearną, tysiące razy wyeksploatowaną ścieżką fabularną, podpartą milionowy razy powtarzanymi gagami.
Napisano 16 Grudzień 201014 l Wszystko w tym trailerze wydaje mi się doskonałe - oprócz podążania linearną, tysiące razy wyeksploatowaną ścieżką fabularną, podpartą milionowy razy powtarzanymi gagami. Zjadłem setki kotletów schabowych ale w sumie tylko 2 z nich mi naprawdę smakowały nie wiem dlaczego bo wszystkie były prawie takie same , zakładam że to wina kucharzy a nie kotletów :) Zapowiada się na doskonale zrobiony film animowany w 3d , czy mi spodoba powiem jak obejrzę . Trailery na pewno do tego zachęcają jeśli nie ze względu na treść , to chociaż by tylko ze względu na technicznie doskonałe wykonanie .
Napisano 16 Grudzień 201014 l zeet - ale gdyby w każdej restauracji były same kotlety schabowe, w końcu by ci się to znudziło i dziwiłbyś się kucharzom, czemu nie zrobią czegoś nowego ;) Póki rynek nie wymusi czegoś ambitniejszego i póki widzowie się nie znudzą, pozostanie nam cieszyć się jedynie wizualną stroną filmów ;) Edytowane 16 Grudzień 201014 l przez matizlob
Napisano 16 Grudzień 201014 l zeet - ale gdyby w każdej restauracji były same kotlety schabowe, w końcu by ci się to znudziło i dziwiłbyś się kucharzom, czemu nie zrobią czegoś nowego ;) Zakładam że wszyscy używają tych samych składników ale nie zawsze to samo im wychodzi ; )
Napisano 16 Grudzień 201014 l to tylko trailer - poczekajmy na film przecież wszyscy wiedza że trailer ma zachęcić do obejrzenia więc pokazali to co ciekawe warsztat - jak wszędzie
Napisano 16 Grudzień 201014 l niezla jest historyjka, niezla. trailerek troszke myli nawet. Mysle ze spodoba sie film bardzo.
Napisano 18 Grudzień 201014 l Przeciez to nie jest kwestia kondycji kina. Jestem pewien że historie są opowiadane w podobny sposób od kiedy od momentu kiedy w ogóle zaczęły być opowiadane. Bohater+zło=walka i dobro wygrywa. To nie jest kwestia samych opowieści tylko ich podaży. Z każdym obejrzanym filmem maleje szansa że zobaczysz coś nowego. Poza tym to jest kino rozrywkowe, tworzone dla zysku więc normalne że eksploatuje się sprawdzone schematy. Osobiście uważam że w pzypadku takich produkcji narzekanie typu "oeesuu znów pościg.." to czystej wody malkontenctwo i marudzenie bez sensu
Napisano 18 Grudzień 201014 l Proponuje tym, ktorzy twierdza ze taka linearna, prosta fabula o zdradzenie jej tresci TERAZ. Po obejrzeniu kazdy moze powiedziec "aaaaaale przewidywalne! Od razu wiedzialem" - poprosze o przedstawienie mi fabuly teraz i zdradzenie z pewnoscia hiper przewidywalnego zakonczenia. fps - zepsuj mi zabawe, powiedz mi o czym jest ten filmek z "linearną, tysiące razy wyeksploatowaną ścieżką fabularną".
Napisano 19 Grudzień 201014 l mowie Wam ze sie filmik bedzie podobac, ale polecam zaczekac na oficjalna wersje z dobrym tlumaczeniem, bo dialogi sa po prostu mega smieszne i wcale nie dla dzieci. mam nadzieje ze przetlumacza jakos sensownie w PL.