Jump to content

Rango Trailer

adek

Recommended Posts

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wszystko w tym trailerze wydaje mi się doskonałe - oprócz podążania linearną, tysiące razy wyeksploatowaną ścieżką fabularną, podpartą milionowy razy powtarzanymi gagami.

Zjadłem setki kotletów schabowych ale w sumie tylko 2 z nich mi naprawdę smakowały nie wiem dlaczego bo wszystkie były prawie takie same , zakładam że to wina kucharzy a nie kotletów :)

Zapowiada się na doskonale zrobiony film animowany w 3d , czy mi spodoba powiem jak obejrzę .

Trailery na pewno do tego zachęcają jeśli nie ze względu na treść , to chociaż by tylko ze względu na technicznie doskonałe wykonanie .

zeet - ale gdyby w każdej restauracji były same kotlety schabowe, w końcu by ci się to znudziło i dziwiłbyś się kucharzom, czemu nie zrobią czegoś nowego ;)

Póki rynek nie wymusi czegoś ambitniejszego i póki widzowie się nie znudzą, pozostanie nam cieszyć się jedynie wizualną stroną filmów ;)

Edited by matizlob

zeet - ale gdyby w każdej restauracji były same kotlety schabowe, w końcu by ci się to znudziło i dziwiłbyś się kucharzom, czemu nie zrobią czegoś nowego ;)

Zakładam że wszyscy używają tych samych składników ale nie zawsze to samo im wychodzi ; )

Przeciez to nie jest kwestia kondycji kina. Jestem pewien że historie są opowiadane w podobny sposób od kiedy od momentu kiedy w ogóle zaczęły być opowiadane. Bohater+zło=walka i dobro wygrywa. To nie jest kwestia samych opowieści tylko ich podaży. Z każdym obejrzanym filmem maleje szansa że zobaczysz coś nowego.

Poza tym to jest kino rozrywkowe, tworzone dla zysku więc normalne że eksploatuje się sprawdzone schematy. Osobiście uważam że w pzypadku takich produkcji narzekanie typu "oeesuu znów pościg.." to czystej wody malkontenctwo i marudzenie bez sensu

Proponuje tym, ktorzy twierdza ze taka linearna, prosta fabula o zdradzenie jej tresci TERAZ. Po obejrzeniu kazdy moze powiedziec "aaaaaale przewidywalne! Od razu wiedzialem" - poprosze o przedstawienie mi fabuly teraz i zdradzenie z pewnoscia hiper przewidywalnego zakonczenia.

fps - zepsuj mi zabawe, powiedz mi o czym jest ten filmek z "linearną, tysiące razy wyeksploatowaną ścieżką fabularną".