Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pierwszy model z pierwsza tekstura:

czysty diff, 1024 tex, tri iles tam mniej niz 2k

20ijbj4.jpg

na podstawie konceptu gutkafiutka

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pien wsadzony w kore? dziwne troche, na dole bym kore zrobil jednak, a i pien nie ma słoji czy jak to sie tam pisze....pozatym dawaj screeny z cieniem, siatka i texami:P planujesz wielki KamBek?

Napisano

no stary, pojechales, czyzbys jednak rzucil wyzwanie Olce? :D

dziwnie z ta kora ponad pniem ale liczy sie wykonanie wiec moge powiedziec ze troche sporo zuzyles tri i tekstury jak na takie cos no ale wyglada chyba calkiem spoko

Napisano

A to da się wyciąć sam pień baz kory??:P No ale jeśli to ma być krzesło to jest spoko, tylko te drzazgi w d.... :P

Napisano

A może to korniki tak wyjadły :P Mi się model podoba, tylko tak jak napisał n-pigeon zrób słoiki w środku i będzie git majonez.

Napisano
  • Autor

25oyjjk.jpg

siatka... :)

mod-brunk: sloje sa takie tyci tyci, fakt za male, ale nie dodam , trza isc dalej. a czym kambek, watpie :P

thor: cokolowiek to znaczy, gracias

ledyr: czy duzo tri bym sie sadzil, ale teksktura moze i faktycznie. zeskalowac to juz engine potrafi sam :P

n-pigeon: spoko spoko

ultrakaka: nie lubisz drzazg w dupie?:> co z Ciebie za gejdev ;D

Kubajaniak: dla mnie to nie korniki a bardziej zly krasnolud dobrym elfom zrobil, albo resztki enta do spotkaniu z banda orkow, albo fotel zlego elfa z Podmroku, czy cos... takie fantasy :D

gutekfiutek: moglbys trzasnac taki modelik w wolnej chwili pokazac jak powinno wygladac po profesjonalnemu ?

nastepny bedzie juz hydrant :> tyle ich powstalo, powstanie i kolejny... !

Napisano
nastepny bedzie juz hydrant :> tyle ich powstalo, powstanie i kolejny... !

tylko nuie przesadz z trisami :D :d

Napisano

No proszę działasz coś. Co do pieńka kwestia pod jaką grę by to było, ale nawet jak na fpsa to w niektórych miejscach siatka za gęsta. Odnośnie tekstury raczej jakichś większych zastrzeżeń niema choc rzeczywiście od spodu można by troszkę przyciemnic (pociągnij gradientem ciemne od spodu przezroczyste u góry i na multipli suwaczkiem dopasuj). Fajnie ze coś działasz bo myślałem że się wycofałeś no i czekam na więcej.

Napisano

Ło jezu, toż to powinno sie dać ściąć o jakieś 200 tri co najmniej na tej korze :P

Ale wygląda całkiem spoko - taki luźny props, czy do jakiegos konkretnego zastosowania?

Napisano
  • Autor

szczerze? moglbym tu sciac i z 1000 tri gdyby trza bylo, ale nie trza. luzny props. trening tekstur

Napisano

No to jak tak to teksy spoko wyszły.

Pokaż mapkę. Może delikatny sharpen na zieleń / większe nasycenie koloru?

Napisano
  • Autor

lowf.jpg

tylko ok 820 tri :( nima 1000 mniej, ale 50% jest ;D

Napisano

No widzisz, trzeba było tak od razu, to bym sie nie czepiał :D

good work, proceed.

Napisano

Ja bym sie mogl poczepiac, ale szczerze znam Mlodego wiec ciesze sie ze wreszcie rusyzl swoja zarosnieta dupaske i zrobil jakas texte ;)

Tak naprawde tak dlugo jak cos jest do portfolio nie mam zastrzezen, a zlosliwy dzisiaj nie bede, wiec tak dlugo jak nie ma konkretnych obostrzen liczy sie zawsze wyglad.

Napisano

No wygląda jak wsadzony w korę, kolorystycznie się odcina strasznie. Pozatem jak to zostało zcięte tam przy korze od środka?:p

Cięcia na samej górze bardzo równe, nie jak złamane czy odkruszone lecz jak ścięte nożem.

Napisano
  • Autor

w koncu konkretny komć - tj ostatnia linijka. dzieki dzieki.