be3 Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Witam wszystkich! ..w pierwszym temacie przedstawiam kilka renderów wnętrz z ostatniego czasu...... (Max, Vray + PS) ..konstruktywna krytyka na wagę złota :) Pozdrawiam serdecznie ..i z góry dzięki wielkie za opinie......... Edytowane 13 Luty 2011 przez be3
xmass Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 fajne, fajne tylko w pierwszym renderze coś nie tak z podłogą chyba.
Touch Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Dość fajny klimat i kolory, jednak razi w pierwszym ujęciu jakość tekstury na ścianie i podłodze. Wygląda jak tekstura z kolekcji Arroway w jakości udostępnianych przez nich sampli. Pozdr
be3 Napisano 13 Luty 2011 Autor Napisano 13 Luty 2011 co racja to racja............... przy okazji będę musiała wrócić do 1 sceny bo panele ewidentnie idą do poprawki........ teksturze nie można zarzucić kiepskiej jakości........... to ja coś musiałam schrzanić...... jeszcze z tym powalczę.... a odnośnie lomo/cross.... cóż.......................... lubię ;) Pozdrawiam serdecznie.....................
peter_f Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Bardzo wysmakowane rendery (choć troszkę za mocno podkoloryzowane IMO i zbyt mocna aberracja - ale akurat te dwa elementy zapewne służą efektowi fotografii). Co do podłogi to sprawdź ustawienia blura w bitmapie (no chyba, że słaba rozdziałka jak zaznaczył Touch). Więcej grzechów nie widzę :) Jest bardzo ładnie. Pozdrawiam Piter
adek Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 Witamy i całkiem niezły start. Bardzo ładne wizki. Jedynie mi się wydaje, ze troche straciły przez kompresję JPG. Trochę chyba zbyt wysoka.
Rekomendowane odpowiedzi