Napisano 11 Marzec 201114 l Hej, 聽 Dawno nic tu nie wrzucalem. Wiec ponizej niedawno skonczona animacja dla Skanska Property Poland przy wspolpracy z mojotribe.eu. Calosc robilem ja i forumowy Quadysz. Jest duzo niedociagniec i sporo rzeczy mozna bylo lepiej zrobic, ale temat juz zamkniety i niech tak pozostanie:) 聽 Link do animacji 聽 kilka screenow dla zachety: 聽 聽 聽 聽 ] 聽 聽 聽 milego ogladania:) komentarze mile widziane:D pozdr mt
Napisano 11 Marzec 201114 l Super! Fajowo to wygl膮da. Tylko plansza tytu艂owa jest 7 klas gorsza od reszty i w niekt贸rych uj臋ciach skala samochod贸w mi nie pasuje. Ale to tylko malkontenctwo ;) 聽 5*
Napisano 12 Marzec 201114 l Autor dzieki:) co do planszy tytulowej to skanska ma baaardzo dokladnie okreslone kolory i czcionke i nie da sie nic z tym zrobic, niestety. ja tam jestem szczesliwy ze udalo sie wywalczyc taka forme animacji;) a samochody maja na pewno odpowiednia skale;) pozdr mt
Napisano 12 Marzec 201114 l Pierwsze uj臋cia sprawiaj膮 wra偶enie, 偶e to zabawkowy 艣wiat. Mo偶e przez DOFa. Potem jest mega super.Podziwiam. 5*
Napisano 12 Marzec 201114 l Nie bardzo jest si臋 do czego przyczepi膰, dlatego tak ma艂o komentarzy:P Jak zwykle najwy偶szy poziom:) 5 gwiazdek
Napisano 12 Marzec 201114 l Autor pierwsze ujecie to ja bym najchetniej wywalil, ale muzycy chyba by mnie zabili gdyby musieli po raz kolejny przekomponowywac kawalek;)
Napisano 12 Marzec 201114 l to bylo ich wiecej niz jeden? o_O cieszymy sie ze wam sie podoba, ale czepiac jest sie do czego ;) tylko nie wypada strzelac do wlasnej bramki ;) wiec nic nie napisze :D Edytowane 13 Marzec 201114 l przez Quadysz
Napisano 13 Marzec 201114 l a jak dla mnie poza ogromem pracy wlozonym w modele (chociaz drzewa i fury kupione pewnie) to sama animacja jest nudna. szkoda ze zabraklo jakiegos lepszego pomyslu na przedstawienie calosci (: Edytowane 13 Marzec 201114 l przez uncle
Napisano 13 Marzec 201114 l Tak jak wy偶ej, mocno przesadzony DOF, przez wi臋kszo艣膰 czasu mia艂em wra偶enie, 偶e ogl膮dam domek dla zabawek. Materia艂y i o艣wietlenie super. Sceny w gara偶u robi膮 wra偶enie i chyba z wszystkiego s膮 najciekawsze. Animacja obiekt贸w czasami sprawia wra偶enie robionej na si艂臋 i nic nie wnosi. Bardziej bym widzia艂 j膮 tylko w miejscach gdzie jest to uzasadnione, jak np. mo偶liwo艣膰 zmiany aran偶acji biurek, zmiany po艂o偶enia ruchomych element贸w na elewacji itp. 聽 Og贸lnie przyjemne. Pozdrawiam
Napisano 13 Marzec 201114 l a jak dla mnie poza ogromem pracy wlozonym w modele (chociaz drzewa i fury kupione pewnie) to sama animacja jest nudna. szkoda ze zabraklo jakiegos lepszego pomyslu na przedstawienie calosci (: [/Quote]聽 Ka偶dy, kto kiedykolwiek wsp贸艂pracowa艂 z jakimkolwiek developerem przy robieniu animacji ,wie jak ci臋偶ko jest ich przekona膰 do takich przebojowych pomys艂贸w. To i tak cud 偶e Skanska zgodzi艂膮 si臋 na tak膮 form臋. Jak dla mnie 艣wietna robota Edytowane 13 Marzec 201114 l przez skit
Napisano 16 Marzec 201114 l Skit popieram twoje zdanie. Za si艂臋 przebicia daje 5. Co co DOFa to przecie偶 ze wszystkim si臋 przesadza 偶eby tylko nie by艂o szaro-bure, czyli realistyczne;) takie b艂臋dne ko艂o.
Napisano 16 Marzec 201114 l cr-z nie jest autem typu plug-in :D ale i tak ogromny + za to, 偶e jest w animce!:)) og贸lnie podoba mi si臋. Wiadomo, 偶e by艂oby fajnie z r贸偶nymi ciekawszymi akcentami, ale klient pan.
Napisano 17 Marzec 201114 l Zdecydowanie DOF psuje wszystko :(, mam caly czas wrazenie ze latasz kamerka po jakiejs makiecie. 聽 pozdr
Napisano 17 Marzec 201114 l bardzo fajnie przedstawiona nudna deweloperka, co si臋 nie zdarza cz臋sto. Gwaizdki lec膮 聽 pozdro
Napisano 19 Marzec 201114 l Autor hej dzieki wszystkim za komentarze i za rekomendacje:) chwile mnie nie bylo, trzeba bylo odpoczac po tym cholerstwie;) kilka odpowiedzi na szybko - jak sie dzien i noc sleczy nad czyms takim to sie wielu rzeczy juz nie zauwaza. moze z tym dofem to sensowna uwaga, na szczescie poza jednym ujeciem dof byl robiony w afterze, wiec nie bedzie problemu zeby przeliczyc to jeszcze raz. zobaczymy co z tego wyjdzie, jak dojade do domu to dorzuce poprawiona wersje. liczone na vrayu i bardzo duzo aftera;) wiem ze crz nie jest elektrykiem, wrzucilem cos co sie mialo kojarzyc z ekologia, a (tfu) hybrydy o dziwo tak sie kojarza;) co do animacji obiektow to akurat sie nie zgadzam, mialo byc cos co przykuwa wzrok i to spelnia swoje zadanie. troche stracilo moze to sens, bo pierwotnie animatic byl robiony pod inna muzyke, ktora fajnie akcentowala te ruchome elementy. muzykow bylo dwoch;) to tak na szybko:) pozdr mt
Napisano 19 Marzec 201114 l Fajnie si臋 ogl膮da. "Ruchome meble" bardzo przypad艂y mi do gustu. Co do mankament贸w to ten DOF o kt贸rym ju偶 pisano. Najs艂absza scena jest chyba ta z obrotowymi drzwiami. Bardzo ma艂o detalu i ten dof...;) Najlepsza dla mnie tzn najbardziej "fotoreal" jest scena w biurze 01:15 przez bardzo realistyczne 艣wiat艂o i du偶o detalu. Gwiazdki daj臋 :) Fajne animowane niebo. Czy mo偶na wiedzie膰 sk膮d to? Zadam jeszcze pytanie na kt贸re z pewno艣ci膮 nie uzyskam odpowiedzi...hehe... jaki bud偶et na t膮 animacj臋 by艂? ;P
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto