floo Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 The Hobbit production diary - Start of production (HD) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 no ot sie wlasnie oficjalnie najaralem :] ps. prawie nie poznalem piter'a jacksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 plasti, ja też jak pierwszy raz zobaczyłem jego zdjęcie to byłem w szoku. Szczególnie, że ostatnio oglądałem sobie sporo materiałów zza kulis Lotra na dvd, gdzie Peter Jackson wygląda.. hmm..okazalej.. hehe Szkoda tylko, że musimy czekać ponad 1,5 roku na pierwszą część Hobbita... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 ^^ Trzeba było przejrzeć making-offy do district 9 tam już był taki chudy :D. (w sumie na king-kongu też) Swoją drogą aż trudno uwierzyć, że to niemal 10 lat od premiery pierwszej części. Ciekaw jestem jak to 48fps się sprawdzi w filmie kinowym. Chyba robili wcześniej jakieś testy czy nie zaczyna to wyglądać jak jakiś dokument czy relacja sportowa. Do 2012 pewnie zobaczymy jakieś filmy kinowe przed premierą hobbita i raczej nie będzie to pierwszy skończony film w 48fps. No i 2x Red Epic w akcji. Pewnie już z przetwornikami HDRx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoozco Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Andy Serkis jakoś specjalnie wyjściowo nie wygląda w kalesonach w czasie przemówienia :D fajna sprawa taki blog no i super praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikifak Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Szczerze ja wpierw patrząc na Petera zdziwiłem się myśląc: "To oni zmienili reżysera?". A tu po obejrzaniu klipu przeczytałem dokładnie post i komentarze i dopiero wtedy rozpoznałem twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 (edytowane) Prawda? Wcześniej to był taki Bombur, a tu wygląda jak Fili... :D Atak przy okazji to niemal wypisz - wymaluj SYmek. :) Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez Shogun 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Już w tym nagraniu czuć pozytywny klimat produkcji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 No co W z tym Peterem? :D Przecież był czas parę lat temu że był jeszcze chudszy niż teraz. Budżet 500 melonów, będzie się działo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 500 milionów za 1 czy 2 części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 BTW Jackson przy lotr wprawadził do techniki filmowej sporo innowacji i technik. Ciekawe jak będzie z hobbitem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Zaraz zaraz, czy te 48fps nie będzie wyglądać jak "efekt teatralny" znany z telewizorów? (jak te motion flow, 200Hz itp) Toż to koszmar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Razer, dokładnie nad tym samym się zastanawiam. Widziałem w Saturnie kiedyś kilka takich telewizorów i wyglądały dość średnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoozco Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Wydaje, mi się że 48fps to tylko do edycji, finalnie wyjdzie 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 z czyD tak to jest ze potrzeba 2x wiecej klatek niz normalnie, tak samo w komputerowym stereo, potrzeba minimum 60 fpsow, po 30 na oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 wlasnie, to bedzie pewnie w 3d. wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 http://www.thehobbitblog.com/?p=2244 Wszystko ładnie wyjaśnionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi