Vega Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 (edytowane) Taki concep-art: Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 jedwabisty :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Szykuje się niezłe szturchanie na te tarcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Nie jestem w całości zadowolony z tej czaszki. Jak będę miał czas to jeszcze ją dopracuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Coś mi nie gra z tą tarczą, ale jadę dalej bo termin zakończenia coraz bliżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Jakbyś ją wyprofilował tak by nie była płaska jak naleśnik byłoby o wiele lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 To chcę zrobić na końcu jak już wszystko będę miał :) Wtedy wrzucę do maxa i zrobię bend lub w zetce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Jak myślisz że na milionie poly max zrobi od ręki benda albd ffd to się chyba zdziwisz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Miałem na myśli zrobić bend na kilku tysiącach po czym wrzucić do zetki, a zetka sama doda detal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 odpal w xsi, machnie wszystko bez zajakniecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Czemu nie wygniesz transpose w zbrushu po prostu:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 twarz w concepcie ma fajniejsze oczy - Te co zrobiłeś są bardziej kocie. Ale ciśniesz mocno - będzie miodny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Jest SBend w menu Tool, zakładka Deformation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) Jest sbend jednakże szczerze mówiąc nie bawiłem się niczym z zakładki Deformation oprócz scale i smart resym (o ile dobrze napisałem) :) W maxie on trochę beznadziejnie robi ten bend bo boki tarczy są wydłużone :) Sprawdzę ten SBend. Nawet tak jak Mafida napisał można zrobić transpose :) W wersji 4.0 wprowadzili transpose symetryczne więc nie będzie problemu :) Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 W wersji 4.0 wprowadzili transpose symetryczne więc nie będzie problemu :) A co ty panie,od kiedy pamiętam było symetryczne transpose,żadna nowość:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) Nie było :) W 3.0 lub 3.5 jak robiłem transpose to nigdy mi nie robiło symetrycznie :D Zawsze robiłem jedną stronę, a później smart resym :P Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 No co ty,co ty,może zapominałeś symetrie włączać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Może... :D Nie korzystałem też tak często jak teraz :P Wtedy to nie wiadomo było, że to transpose :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Muszę na nowo zacząć robić to nad tym łbem demona :) Wyszło słabo :) Nie podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) Skończyłem :) Nie jestem za bardzo zadowolony z efektu, ale czas się skończył :) Ptak na górze... Tragedia... Ale inaczej bym nie zdążył :) 2995 tris Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Prezentuje się świetnie :) jedziesz dalej. Popraw też te gałki wiszące po środku :) i daj ładniejsze oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 hi poly wyjebka ale low cos nie wyrabia, hmmm cos te poly gdzies poginely,moze sie pozbadz 1 chaina albo 2 a dodaj na rogach tarczy, bo tak to az zal jak sie zepsol model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 ty akb te deseczki na plasko a dac bevele na rogach tarczy, serio bo to co wyszlo z tak dobrego hi poly to az wola o pomstwe do nieba edit: bo juz 3 pod rzad komenta nie chce dawal ale obczaj sobie nawet sowja czache, tyle tam marnujesz polysow a rogi tarczy ktore 10000x bardziej widac kanciaste, panie no boli w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2011 OK. Chcę jeszcze poprawić tą tarczę, ale na razie robię coś na SpeedSculpting :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi