Napisano 2 Listopad 201113 l Autor A czasem mi sie nawet zdarza, inna rzecz ze w moim wieku wystarcza kwadransik na dobę ;) kolejny up: ..i taki mały bonusik: Edytowane 2 Listopad 201113 l przez kliment woroszyłow
Napisano 3 Listopad 201113 l wchodzi człowiek na forum tyle zmian, ale jedno się nie zmieniło Kliment i detal :) model jak zawsze :) fajny materiał do prezentacji
Napisano 3 Listopad 201113 l Apeluje o mniejsza kompresje jpg, z takim detalem to jest grzech. Jak oglądam twoje wipy to mi sie przyminaja dawne dobre czasy jak modelowalem wszystko dla siebie i byla frajda.
Napisano 3 Listopad 201113 l A ja powiem że mi się nie podoba. Tło jest FATALNE, moje stareńkie oczęta ledwie coś mogą wyłuskać z tej ciemnicy.
Napisano 4 Listopad 201113 l Autor uchwyty transportowe: Edytowane 4 Listopad 201113 l przez kliment woroszyłow
Napisano 4 Listopad 201113 l Autor pasażer w przyczepce bedzie miał wreszcie na czym dupsko posadzić ;)
Napisano 4 Listopad 201113 l pamietaj o air-bag'ach, sprzęcie HiFi i subwoofer'e w bagażniku ;) a poważnie to miód-malina. rewelacja.
Napisano 4 Listopad 201113 l Kliment: skąd bierzesz referki do modelu? Czasem mam wrażenie że masz te wszystkie pojazdy w domu:P
Napisano 4 Listopad 201113 l Ubolewam ze moja prośba o mniejsza kompresje jpg nie zostala wysluchana:(
Napisano 4 Listopad 201113 l Kliment chyba faktycznie jest modem do 3dsa ze skryptem do pisania na forum :D
Napisano 4 Listopad 201113 l Freedom, ja prosiłem o LUDZKIE tło i moja prośba tysz nie została rozpatrzona pozytywnie. Pewnie Klimuś ma jakiś ekranik Wypas albo i dwa i dręczy nas maluczkich.
Napisano 4 Listopad 201113 l Autor tescik textur opon: Edytowane 4 Listopad 201113 l przez kliment woroszyłow
Napisano 4 Listopad 201113 l A ja muszę się czepić/zapytać . Co to takie pogniecione? O ile z tyłu mogę zrozumieć, że może to być załamanie balchy na konstrukcji o tyle to pod drzwiczkami wygląda jak zwykła niedbałość.
Napisano 4 Listopad 201113 l Autor smoku- thx za zwrócenie uwagi, się poprawi. Swoją drogą model jest i tak "za prosty" jak na standardy frontowego wehikułu. ;)
Napisano 5 Listopad 201113 l kurde, a juz myslalem ze cos znalazlem. no nic, może nastepnym razem;) ogolnie bardzo sie jaram tym modelem:D
Napisano 5 Listopad 201113 l Autor Janek, wyobraź sobie mausera gdzie 3/4 to drewno i jak leca słoje, wzdłóż czy w poprzek? :)
Napisano 5 Listopad 201113 l ale mi nie o to chodziiii:D o tak jak tu http://www.rk-aalen.de/images/Wissenslexikon/mg42_exp.jpg
Napisano 5 Listopad 201113 l Autor To to samo, obrócone o 90 stopni co nie ma zadnego znaczenia gdyż tak czy siak wycina sie wciąż wzdłóż. http://stg44.eu/galeria/629.jpg
Napisano 6 Listopad 201113 l Autor Logos - najpierw muszę skończyć model :) Najgorsze z modelowania wciąż przede mną jeszcze. Silnik da mi w kość ;) Edytowane 6 Listopad 201113 l przez kliment woroszyłow
Napisano 6 Listopad 201113 l Wygląda interesująco ciekawy jestem tego silnika. Raz przechodziłem przez modelowanie silnika motocyklowego, to nie łatwa sprawa. Ale jaka satysfakcja jak się skończy :D Oczywiście nie wątpię, że Twój efekt będzie zachwycający + dbałość o detal. Pozdr.
Napisano 7 Listopad 201113 l Wojtek, a nie dało się tego przedstawic na ciemniejszym tle. Teraz w oczy razi i nie do końca moge się skupić na detalu ;-)
Napisano 8 Listopad 201113 l Autor KOLEJNY ZNACZĄCY ELEMENT. Nie skończony jeszcze, ale jest. Edytowane 8 Listopad 201113 l przez kliment woroszyłow
Napisano 8 Listopad 201113 l Piękny detal. Koła nie są za płaskie - trochę samochodowe, przypadkiem czy ten model tak miał?
Napisano 8 Listopad 201113 l Autor Jak były nowe to miały głębszy protektor ale sie zużyły, biedaczyska :D Cykl renderów dedykowanych Kellyg'owi, "tabliczki" ;)
Napisano 8 Listopad 201113 l OMG, rewelka... szczerze mowiac, wydaje mi sie ze mocno podciagnales sie w shaderach, modele zawsze byly cymes, szaderki dobre. Ale obecnie rewelka, pod kazdym wzgledem *****
Napisano 8 Listopad 201113 l Nuda... Jak zwykle świetnie.. :) No dobrze żarty żartami ale trzeba przyznać w modelowaniu przeskakujesz chyba sam siebie bo konkurencji w tym temacie jest naprawdę niewiele :) Najbardziej robią na mnie wrażenie spawy i wybite napisy na łbach śrub czy baku istny majstersztyk :) Czego Ci życzyć na koniec..? Będę okrutny.. Marsz na front! :D
Napisano 9 Listopad 201113 l Maczukabra :D Nożesz powiedziec jak zabierasz sie za modelowanie tak skomplikowanego obiektu, od czego wychodzisz, i jak gesta siatka tu jest? :)
Napisano 9 Listopad 201113 l Bede to powtarzac do znudzenia i zawsze... "TO SIE LECZY"... ;P Masakrycznie masakryczne i dooobreee :D Wymodeluj jeszcze bloto... :P