Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 166
  • Wyświetleń 31,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

A czasem mi sie nawet zdarza, inna rzecz ze w moim wieku wystarcza kwadransik na dobę ;)

kolejny up:

dd2a06184cb2874f.jpg

8fb19558616584a1.jpg

067b75e1f20a0658.jpg

5ad08436e7f49154.jpg

fcbbd0f147bdb4dc.jpg

43acbfebb3f37008.jpg

..i taki mały bonusik:

6ebef38be05afb91.jpg

2ae6c01179212c1b.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano

wchodzi człowiek na forum tyle zmian, ale jedno się nie zmieniło Kliment i detal :)

model jak zawsze :) fajny materiał do prezentacji

Napisano

Apeluje o mniejsza kompresje jpg, z takim detalem to jest grzech.

Jak oglądam twoje wipy to mi sie przyminaja dawne dobre czasy jak modelowalem wszystko dla siebie i byla frajda.

Napisano

A ja powiem że mi się nie podoba.

Tło jest FATALNE, moje stareńkie oczęta ledwie coś mogą wyłuskać z tej ciemnicy.

Napisano

pamietaj o air-bag'ach, sprzęcie HiFi i subwoofer'e w bagażniku ;)

a poważnie to miód-malina. rewelacja.

Napisano

Kliment: skąd bierzesz referki do modelu? Czasem mam wrażenie że masz te wszystkie pojazdy w domu:P

Napisano

Ubolewam ze moja prośba o mniejsza kompresje jpg nie zostala wysluchana:(

Napisano

Kliment chyba faktycznie jest modem do 3dsa ze skryptem do pisania na forum :D

Napisano

To chyba Ci host zmienia bo to nie moze byc minimalna.

Napisano

Freedom, ja prosiłem o LUDZKIE tło i moja prośba tysz nie została rozpatrzona pozytywnie.

Pewnie Klimuś ma jakiś ekranik Wypas albo i dwa i dręczy nas maluczkich.

Napisano

A ja muszę się czepić/zapytać . Co to takie pogniecione? O ile z tyłu mogę zrozumieć, że może to być załamanie balchy na konstrukcji o tyle to pod drzwiczkami wygląda jak zwykła niedbałość.

wavex.png

Napisano

Słoje na kolbie nie powinny isc w 2 strone?:P

Napisano

kurde, a juz myslalem ze cos znalazlem. no nic, może nastepnym razem;) ogolnie bardzo sie jaram tym modelem:D

Napisano
  • Autor

Logos - najpierw muszę skończyć model :) Najgorsze z modelowania wciąż przede mną jeszcze. Silnik da mi w kość ;)

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano

Wygląda interesująco ciekawy jestem tego silnika. Raz przechodziłem przez modelowanie silnika motocyklowego, to nie łatwa sprawa. Ale jaka satysfakcja jak się skończy :D Oczywiście nie wątpię, że Twój efekt będzie zachwycający + dbałość o detal.

Pozdr.

Napisano

Wojtek, a nie dało się tego przedstawic na ciemniejszym tle. Teraz w oczy razi i nie do końca moge się skupić na detalu ;-)

Napisano

Piękny detal. Koła nie są za płaskie - trochę samochodowe, przypadkiem czy ten model tak miał?

Napisano

OMG, rewelka... szczerze mowiac, wydaje mi sie ze mocno podciagnales sie w shaderach, modele zawsze byly cymes, szaderki dobre. Ale obecnie rewelka, pod kazdym wzgledem *****

Napisano

Nuda... Jak zwykle świetnie.. :) No dobrze żarty żartami ale trzeba przyznać w modelowaniu przeskakujesz chyba sam siebie bo konkurencji w tym temacie jest naprawdę niewiele :) Najbardziej robią na mnie wrażenie spawy i wybite napisy na łbach śrub czy baku istny majstersztyk :) Czego Ci życzyć na koniec..? Będę okrutny.. Marsz na front! :D

Napisano

Sądząc po otworach ścianki odlewu nie mają grubości. Kicha. ;P

Napisano

Maczukabra :D Nożesz powiedziec jak zabierasz sie za modelowanie tak skomplikowanego obiektu, od czego wychodzisz, i jak gesta siatka tu jest? :)