Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Apeluje o mniejsza kompresje jpg, z takim detalem to jest grzech.

Jak oglądam twoje wipy to mi sie przyminaja dawne dobre czasy jak modelowalem wszystko dla siebie i byla frajda.

Napisano

Freedom, ja prosiłem o LUDZKIE tło i moja prośba tysz nie została rozpatrzona pozytywnie.

Pewnie Klimuś ma jakiś ekranik Wypas albo i dwa i dręczy nas maluczkich.

Napisano

A ja muszę się czepić/zapytać . Co to takie pogniecione? O ile z tyłu mogę zrozumieć, że może to być załamanie balchy na konstrukcji o tyle to pod drzwiczkami wygląda jak zwykła niedbałość.

wavex.png

Napisano

Wygląda interesująco ciekawy jestem tego silnika. Raz przechodziłem przez modelowanie silnika motocyklowego, to nie łatwa sprawa. Ale jaka satysfakcja jak się skończy :D Oczywiście nie wątpię, że Twój efekt będzie zachwycający + dbałość o detal.

Pozdr.

Napisano

OMG, rewelka... szczerze mowiac, wydaje mi sie ze mocno podciagnales sie w shaderach, modele zawsze byly cymes, szaderki dobre. Ale obecnie rewelka, pod kazdym wzgledem *****

Napisano

Nuda... Jak zwykle świetnie.. :) No dobrze żarty żartami ale trzeba przyznać w modelowaniu przeskakujesz chyba sam siebie bo konkurencji w tym temacie jest naprawdę niewiele :) Najbardziej robią na mnie wrażenie spawy i wybite napisy na łbach śrub czy baku istny majstersztyk :) Czego Ci życzyć na koniec..? Będę okrutny.. Marsz na front! :D