Napisano 24 Listopad 201113 l Postacie Looney Tunes, Sylvester oraz Tweety powracają w trójwymiarze w shorcie wyświetlanym w kinach przed filmem Happy Feet Two. W internecie pojawił się 30 sekundowy teaser tego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2105
Napisano 24 Listopad 201113 l Świetnie przeniesione na 3D. Uwielbiałem (uwielbiam) bajki z Sylwestrem i Tweety'im w roli głównej :)
Napisano 24 Listopad 201113 l Autor Warto zwrócić tez uwagę na oryginalne głosy aktorów. Wg mnie całkiem dobrze przeniesione. 3D nie kłuje w oczy. Jak z Coyotem :)
Napisano 24 Listopad 201113 l Jeszcze niech Mapety zrobia w 3D zamiast kukielek... Zle nie wyglada ale w porownaniu do oryginalu to wymuskane 3D nie ma klimatu oryginalu za grosz.
Napisano 24 Listopad 201113 l Jelśi taka forma przywiedzie dzieciaki do kina to moim zdaniem jest sukces, na pewno rodzice, co po niektórzy, też z chęcią oglądną razem z pociechami :)
Napisano 24 Listopad 201113 l Czemu Sylwester ma taką błyszczącą sierć na końcówkach to nie wiem. Nowoczesnie wyglada to wszystko. Ale jednak wole wersje 2D :).
Napisano 24 Listopad 201113 l A mi się to bardzo podoba. Podobnie jak w przypadku coyota sprzed roku. Świetnie stylizowana scenografia :) Nie wiem skąd w ocenie większości te nowe bajki muszą konkurować w jakikolwiek sposób z klasycznymi, lub zabierać im miano jedynych-słusznych bajek Looney Tunes'a
Napisano 24 Listopad 201113 l Snooo, bo podejrzewam ze tak jak i ja, wiekszosc sie na takich bajach wychowala i uwaza je za jedyny dobro na tym swiecie :) i nie chca zmiany. hehe :)
Napisano 24 Listopad 201113 l mi się nawet podoba! mam nadzieję, że będzie to udane przeniesienie na 3d. z bajkami rzadko się to udaje a tutaj te parę sekund nastraja pozytywnie :)
Napisano 26 Listopad 201113 l co prawda nic nie przebije uroku oryginalnych rysunkowych looney tunes, ale calkiem daje rade
Napisano 26 Listopad 201113 l No przeciez swietne :) chetnie obejrze. Byleby nie "spartaczyli" animacji jako filmu. Bo ten moment gdzie Sylwester zaczyna spiewac.... Poprostu nie lubie filmow ze spiewaniem i tancem. Wkurzalo mnie to jako dziecko na tych starych filmach Disney'a, ciezko bylo usiedziec w kinie na tych momentach. A musicale omijam szerokim łukiem :P
Napisano 26 Listopad 201113 l kawal wysmienitej roboty. jednak pozostaje wierny klasycznej technice:)
Napisano 28 Listopad 201113 l Nie wygląda to źle, ale niektóre rzeczy wyglądają po prostu lepiej w 2d. Co teraz? Simpsonowie 3d? Dilbert 3d? Muminki 4d?
Napisano 28 Listopad 201113 l bardzo fajnie zrobione, ale przy w sumie realistycznej grafice ta przemoc jak dla mnie nabiera bardziej realnego wydźwięku, przez co trudniej dzisiejszym dzieciakom odróżnić fikcję od rzeczywistości, wcześniej widziało się kreskówkę po prostu, a jak teraz na to patrzę to bardziej realny świat świat, ja tam tęsknię za klasycznymi kreskówkami disneya z lat 40-60 na których pewnie większość z nas się wychowała, puszczam synkowi i tylko myszka, kaczka pluto i gufi ;], a swa przygode rozpoczął od piotrusia pana disneya własnie xD