Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja już od paru lat czekam kiedy się wreszcie w necie pojawi "Trójkąt" - ale ciągle tylko trailery leżą. A "Casting" bardzo spoko. Uśmiechnąłem się parę razy szeroko.

t.

Napisano

dało się oglądać, przyjemne, powoli się rozkręca bardzo. Pewnie jakby trafiło do porządnej montażowni wyszły by 3-4minuty bardzo fajnej zabawy. Postaci bardzo spłycone ale dobór charakterów tak fajnie wykonany, że spokojnie daje radę. Jedyne co mnie ciągle drazniło, to ułożenie miecza do pasa - klinga powinna wystawać z prawej strony patrzącego.

"czy aktor musi mieć jakieś zainteresowania" mnie rozbiło.

Napisano

Dzisiaj rano to widziałem i nawet wrzuciłem na Facebooka Max3D. Warto to też wyróżnić w newsach. Bardzo fajna produkcja. Film nie jest krótki, ale nie zanudził mnie, a rzadko kiedy takiemu filmowi udaje się utrzymać widza przez tyle minut. Jak widzę nie jestem sam.

Fajny pomysł, dobra realizacja.

Napisano

lubię takie filmy (kategoria "Co ja pacze :O") jak dla mnie Syrenka i Kosmita wybijają sie na 1 plan - brawa dla Pana Rezysera Kacpra ale Natalia Brożyńska kolejny raz zaskoczyła ;) staje sie jej fanem

Napisano

Eeeejj mnie się podobało. Bardzo pozytywny filmik.

"A aktor musi mieć zainteresowania?" i "To nie jest trudne jak się zna system." mnie rozwaliły :D

Napisano

Bardzo fajny short! Dluzyzny moga meczyc, ale pozwalaja wczuc sie w klimat castingu. Ogolnie calos kojarzy sie mi z Creature Comforts, ktory uwielbiam.