Traitor Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Graficznie swietnie to wyglada, ale prawde mowiac po 3 minucie juz sie mocno nudzilem. ps. Widze, ze autor ma swietne portfolio, milo popatrzec.
Baggins Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Ja już od paru lat czekam kiedy się wreszcie w necie pojawi "Trójkąt" - ale ciągle tylko trailery leżą. A "Casting" bardzo spoko. Uśmiechnąłem się parę razy szeroko. t.
olaf Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 dało się oglądać, przyjemne, powoli się rozkręca bardzo. Pewnie jakby trafiło do porządnej montażowni wyszły by 3-4minuty bardzo fajnej zabawy. Postaci bardzo spłycone ale dobór charakterów tak fajnie wykonany, że spokojnie daje radę. Jedyne co mnie ciągle drazniło, to ułożenie miecza do pasa - klinga powinna wystawać z prawej strony patrzącego. "czy aktor musi mieć jakieś zainteresowania" mnie rozbiło.
claude Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Nie nudziłem się, jak dawno1 bardzo fajnie
adek Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Dzisiaj rano to widziałem i nawet wrzuciłem na Facebooka Max3D. Warto to też wyróżnić w newsach. Bardzo fajna produkcja. Film nie jest krótki, ale nie zanudził mnie, a rzadko kiedy takiemu filmowi udaje się utrzymać widza przez tyle minut. Jak widzę nie jestem sam. Fajny pomysł, dobra realizacja.
CzAk1 Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 To jeszcze dodam, że Natalia "Czerwony Kapturek" też ma własny film: [video=youtube;8r5VMkZFC-Y]
asblaze Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Niestety, ma :) Mnie nie rozbawił, ale może mam spaczone poczucie humoru. Policzył ktoś klatki kluczowe? :P
Pawelkos Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Jak dla mnie super, choc im dalej tym bardziej zaczyna sie dluzyc, ale i tak bardzo pozytwnie
jaras Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 lubię takie filmy (kategoria "Co ja pacze :O") jak dla mnie Syrenka i Kosmita wybijają sie na 1 plan - brawa dla Pana Rezysera Kacpra ale Natalia Brożyńska kolejny raz zaskoczyła ;) staje sie jej fanem
brodkins Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 bardzo! coś na temat, że technika nie przytłoczyła treści :)
mateusz_s Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 haha, fantastyczne, śmieszne dialogi bardzo naturalne, aktorzy lepsi niz w naszych wielkich produkcjach komercyjnych :)
beny Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Eeeejj mnie się podobało. Bardzo pozytywny filmik. "A aktor musi mieć zainteresowania?" i "To nie jest trudne jak się zna system." mnie rozwaliły :D
dSoul Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Bardzo fajny short! Dluzyzny moga meczyc, ale pozwalaja wczuc sie w klimat castingu. Ogolnie calos kojarzy sie mi z Creature Comforts, ktory uwielbiam.
Loopik Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Bardzo fajne i co najważniejsze nie jest o: smutku, bólu, cierpieniu, umieraniu, samotności i innych głęboko artystycznych tematach.
Rekomendowane odpowiedzi