Napisano 29 Grudzień 201113 l Graficznie swietnie to wyglada, ale prawde mowiac po 3 minucie juz sie mocno nudzilem. ps. Widze, ze autor ma swietne portfolio, milo popatrzec.
Napisano 29 Grudzień 201113 l Ja już od paru lat czekam kiedy się wreszcie w necie pojawi "Trójkąt" - ale ciągle tylko trailery leżą. A "Casting" bardzo spoko. Uśmiechnąłem się parę razy szeroko. t.
Napisano 29 Grudzień 201113 l dało się oglądać, przyjemne, powoli się rozkręca bardzo. Pewnie jakby trafiło do porządnej montażowni wyszły by 3-4minuty bardzo fajnej zabawy. Postaci bardzo spłycone ale dobór charakterów tak fajnie wykonany, że spokojnie daje radę. Jedyne co mnie ciągle drazniło, to ułożenie miecza do pasa - klinga powinna wystawać z prawej strony patrzącego. "czy aktor musi mieć jakieś zainteresowania" mnie rozbiło.
Napisano 29 Grudzień 201113 l Dzisiaj rano to widziałem i nawet wrzuciłem na Facebooka Max3D. Warto to też wyróżnić w newsach. Bardzo fajna produkcja. Film nie jest krótki, ale nie zanudził mnie, a rzadko kiedy takiemu filmowi udaje się utrzymać widza przez tyle minut. Jak widzę nie jestem sam. Fajny pomysł, dobra realizacja.
Napisano 29 Grudzień 201113 l To jeszcze dodam, że Natalia "Czerwony Kapturek" też ma własny film: [video=youtube;8r5VMkZFC-Y]
Napisano 29 Grudzień 201113 l Niestety, ma :) Mnie nie rozbawił, ale może mam spaczone poczucie humoru. Policzył ktoś klatki kluczowe? :P
Napisano 29 Grudzień 201113 l Jak dla mnie super, choc im dalej tym bardziej zaczyna sie dluzyc, ale i tak bardzo pozytwnie
Napisano 29 Grudzień 201113 l lubię takie filmy (kategoria "Co ja pacze :O") jak dla mnie Syrenka i Kosmita wybijają sie na 1 plan - brawa dla Pana Rezysera Kacpra ale Natalia Brożyńska kolejny raz zaskoczyła ;) staje sie jej fanem
Napisano 30 Grudzień 201113 l haha, fantastyczne, śmieszne dialogi bardzo naturalne, aktorzy lepsi niz w naszych wielkich produkcjach komercyjnych :)
Napisano 30 Grudzień 201113 l Eeeejj mnie się podobało. Bardzo pozytywny filmik. "A aktor musi mieć zainteresowania?" i "To nie jest trudne jak się zna system." mnie rozwaliły :D
Napisano 30 Grudzień 201113 l Bardzo fajny short! Dluzyzny moga meczyc, ale pozwalaja wczuc sie w klimat castingu. Ogolnie calos kojarzy sie mi z Creature Comforts, ktory uwielbiam.
Napisano 30 Grudzień 201113 l Bardzo fajne i co najważniejsze nie jest o: smutku, bólu, cierpieniu, umieraniu, samotności i innych głęboko artystycznych tematach.