Napisano 26 Styczeń 201213 l Możemy już zobaczyć w internecie, w całości jeden z filmów nominowanych w tym roku do Oskara "The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore". Polecam! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2211
Napisano 26 Styczeń 201213 l Autor Spośród wszystkich filmów jakie są nominowane to raczej jest mój osobisty typ. Ładny i ładnie zrobiony film.
Napisano 27 Styczeń 201213 l Kapitalne to jest, kapitalne. Dziwne, świeże, pięknie zagrane na emocjach. No, skoro my już nie mamy szansy i tak to teraz mam czemu kibicować na Oskarkach. Zaskakujący film, kompletnie w poprzek trendów. salut t.
Napisano 27 Styczeń 201213 l przepiękny płomyczek nadziei... może to się znowu przyjmie.... w zalewie tych bezmózgich naparzanek bez sensu... oby...!!!
Napisano 27 Styczeń 201213 l Taka staromodna bajka, rzeczywiście wbrew standardom, ale to akurat na plus. Świetna scena wichury, szczególnie biegu po obracającym się domku.
Napisano 30 Styczeń 201213 l Najbardziej urzekła mnie animacja postaci, okrutnie przyjemna dla oka. Zwłaszcza w scenie wichury.