adek Napisano 26 Styczeń 2012 Share Napisano 26 Styczeń 2012 Możemy już zobaczyć w internecie, w całości jeden z filmów nominowanych w tym roku do Oskara "The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore". Polecam! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2012 Spośród wszystkich filmów jakie są nominowane to raczej jest mój osobisty typ. Ładny i ładnie zrobiony film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4th_hokage Napisano 26 Styczeń 2012 Share Napisano 26 Styczeń 2012 w mordę... świetne:) scena operacji mnie zniszczyła^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 W ogóle doskonały pod każdym względem. I świeży;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 w koncu jakis powiew swiezosci. Genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 Kapitalne to jest, kapitalne. Dziwne, świeże, pięknie zagrane na emocjach. No, skoro my już nie mamy szansy i tak to teraz mam czemu kibicować na Oskarkach. Zaskakujący film, kompletnie w poprzek trendów. salut t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 przepiękny płomyczek nadziei... może to się znowu przyjmie.... w zalewie tych bezmózgich naparzanek bez sensu... oby...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 Taka staromodna bajka, rzeczywiście wbrew standardom, ale to akurat na plus. Świetna scena wichury, szczególnie biegu po obracającym się domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 O wow ! Genialne !! Takie inne i niebanalne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EllEss Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 Rewelacyjne. Zadnych slow i tyle emocji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Magiczne, zaczarowało mnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Najbardziej urzekła mnie animacja postaci, okrutnie przyjemna dla oka. Zwłaszcza w scenie wichury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi