Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 a bedzie beeper przy dostaniu PM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Przesiadam sie na firefoxa... tylko dla forum ;) lisek bedzie tylko dla forum, bo za nim nieprzepadam, bardzo lubie operke... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Marcin. Jets beeper - w formie javascriptu. Dlaczego nie odrobiles zadania domowego. Masz w opcjach osobistych. Powiadomienie o wiadomości. Spokojnie. Bedzie to przetlumaczone wszystko. Aha ... jak polecacie komus forum to nie zapomnijcie zeby podczas rejestracji wpisal Wasz login. Jak ogladacie swoj profil macie osoby polecone. Dlaczego centrujecie swoje podpisy? Mysle, ze ladniej beda wygladaly do lewej. Ale to tylko sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Nie mowiac o tym, ze regulamin mowi o mozliwosci uzywania jedynie normalnego kroju i zakazie dodawania obrazkow (w tym emotikonow afaik) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 no dobra... sygnaturka jest chyba juz zgodna z regulaminem ;) Firefoxik... uch... wolne to, niema zajafiastego paska ładowania obazkow, czasu, predkosci... lipa, ale forum na nim smiga w calej okazalosci... :D jakos przeżyjemy... ups... chyba mam sygnaturke w arialu, standardowo jest verdena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Firefox wolny? Nie widzialem szybszej przegladarki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 buuu. Takie fajne opcje a nie działają w operze. Szkoda. Nie podobają mi się ikonki stanu i raportu. Coś prostszego i mniej kolorowego bardziej by tu pasowało. Reszta prezentuje się bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 hyhy to ja sie powtorze z innego watku. NOWE FORUM MA 125 IKON! :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 troche juz poszperałem po opcjach, ale nadal nie widac ze jestem dostepny na gadulcu i tlenie, a przeciez jestem. Wysylanie wiadomosci dziala, i to chyba nie wina serwera gg bo u innych widac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 a nie masz moze w gg wlaczone "tylko dla znajomych" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 mam tą opcję wyłączoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 lol lol .... po przytrzymaniu kursora na temacie w danym dziale wyswietla sie pierwsza wiadomosc .... w poscie.... nie dziala jednak w operze , jedynie w IE :/ a szkoda..... da sie z tym cos zrobic ? Opera 7.50 - u mnie działa, choć co prawda jest w innym miejscu. Ja kursor umieszczam tuż nad linią oddzielającą kolejnee wątki, a nie bezpośrednio na jego nazwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Marcin ty tez jestes na tlenie a nie masz aktywnego tlenu na forum widze ze edytuj podpis sie pojawil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 mnie poprzednie forum odstraszalo... teraz bede czesciej zagladal. ale mam jedno pytanko, bo jakis tempo/slepy jestem... gdzie jest ta opcja inline dla zalacznikow? ja tego nigdzie nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 JA pierdziu! VGT, jestes WIELKI!!! juz niemoglem z tym firefoxem... moze jestem zboczony, ale mialem go juz dosc P.S. moze jest jeszcze jakas "opcja" wyswietlania ilosci oddanych glosow, wiem ze mozna ja zobaczyc umieszczajac kursor na gwiazdkach w danym dziale (kolo nazwy watku) ale w watku juz to niegra... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Heh teraz wpadam na forum raz na tydzień a tu takie zmiany. Ciesze sie ze udalo sie uzbierac na nowy engine. Teraz znowu wyjezdzam na 2 tygodnie, heh znowu nie poznam forum, a zanim doprawadze swoj profil do porzadku i polapie sie co gdzie jest ho ho lepiej nie myslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 forum wypasione lecz ja wspóczuje adminowi gdyż jeszcz dużo roboty przed nim jak można sprawdzić kto głosował oraz jak się włącza Emotioikonki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 heh buga chyba znalazlem czsem opcja nowy post i odswiez w ie nie dziala niby strona laduje sie ponownie ale posty sa te same dopiero klikniecie na np faq i ponowne klikniecie na nowe posty rozwiazuje sprawe.wpadlem na to jak stwierdzilem ze od godziny nikt nie napisal posta p.s. to tylko tak umnie sie czasem dzieje czy ktos tez tak mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Będzie można gdzieś zmienić to 'Użytkownik' pod nickiem? Tak jak na CGtalk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 poszukaj w swoim profilu Custom User Title: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 no wlasnie emotikony wylaczone zostaly? i szkoda ze nastroju nie ma pod avatarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Emotki poszły do śmieci. I dobrze :D Nastrój możesz mieć w podpisie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 SansSerif: Albo ja ciemny jestem, albo nie moge znaleźć :/ Na CGtalk jest w Edit Profile przed datą urodzenia, tu nie mam tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Panel sterowania => edytuj profil => Custom User Title Jest na pewno. No chyba że tylko mody mają dostęp do tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Edit: już nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 sprawdzilem i tylko moderatorzy maja taka opcje :D userzy niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 Why ? moze dla tego ze bym sobie zmienil na "Administrator" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 albo na inteligentny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 To niedobrze, na CGTalk może to zmienić każdy kto przekroczy chyba 30 postów, są tam czasem fajne śmieszne teksty. Tu też chcę, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 fajne smieszne zeczy mozna miec w sygnatÓrce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Nie o to chodzi, może się czepiam, ale nie podoba mi się to Użytkownik :/ a sig to sig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 no w sumie lepiej jest member ..... ale boshe co sie takich szczegolow czepiac.... jak kazdy cos by chcial to te forum jak bravo girl bedzie wygladalo.... wylooooozujcie troche....to sa szczegoly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Ale fajne menu sie rozwija jak sie na nicka nad avatarem najedzie jaaaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 te forum jak bravo girl bedzie wygladalo.... bedzie tak wygladalo jesli bedziesz dalej uzywal forum zamiast shouta, komunikatora lub rozmowy z rodzicami o swoich mlodzienczych problemach emocjonalnych. NIE nie musisz odpowiadac na kazdy post! edit: to sie tyczy wszystkich spamujacych `cg twardzieli` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 sherif : loooooz odstresuj sie troche.....nikt ci na zlosc nie robi...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Jak grochem o sciane. Marcinku, moze siedz sobie na tym swoich debilnym forum i tam gadaj, gadaj, gadaj... Tutaj nikt juz chyba nie ma ochoty czytac Twoich monologow o niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Zastanawiam sie nad tym "Uzytkownikiem" czy tam jest potrzebny jakis napis?? moze lepiej go wywalic i zostawic ta mozliwosc tylko moderatorom.... tylko miejsce zajmuje i nic niewnosi taki "uzytkownik" ;) Doktrorze... prawidlowa diagnoza, ale mozna bylo delikatniej... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 ja tam lubie czytać jego posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 DruG i pare innych osob ma uprzedzenie do mnie i tyle.... ja tam sie nie przejmuje .... koniec o mnie ... co do pomyslow na forum to moze status online a ofline moglby roznic sie jedynie gruboscia czcionki Nazwy usera .... i zamiast napisu "użytkownik" mogl by byl napis online albo offline tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Nie wiem czy o tym byla mowa wczesniej ale fajne ze wprowadzono ograniczenie jezeli chodzi o min dlugos tresci postu. Wkoncu nie bedzie juz postow typo : " :D " : " wypas " itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 sam niewiem, ale mam taka propozycje... czemu ilosc gwiazdek niemialaby odpowiadac ocenom szkolnym, dla niektorych 3 gwiazdki oznaczaja czesto - dostateczny... wiec moja propozycja: - Bardzo dobry - Dobry - Dostateczny - Dopuszczający - niedostateczny sam niewiem, ale jak tak czlowieka oceniaja od kilkunastu lat, to sie moze przyzwyczaic... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Wg mnie gwiazdki mogłyby oznaczać te thready, które się wyrózniają (na plus oczywiście). Można by wtedy okroić skale do 3 (wybitna / bardzodobra/ dobra) Mało logiczne jest wg mnie dawanie odznaczeń cienkim wątkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 kozioo: ja traktowalem te gwiazdki jako ocene prac, a tam taki "dopuszczający" by sie czasami przydal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Mi sie po prostu wydaje, że gwiazdki znudzą sie za miesiąc albo dwa i wtedy ludzie i tak będą wyróżniali tylko te najlepsze prace. A te słabe będa oceniane w postach, a te wątki, ktore się wybijają będą wyróżniane. Taka jest moja propozycja :) edit zobacz jak jest na cgtalku. Nie widziałem wątku, który ma mniej niz 3 gwiazdki. A powinno być takich sporo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 kozioo: czasami nieda sie nic napisac i taka "gwiazdka" problem rozwiazuje jedna gwiazdka - tysiac słów ;) wydaje mi sie ze czasami taka "szkolna" ocena dla autora pracy moze byc bardzo jasna i przejrzysta... okresla jego poziom... no dobrze... poczekamy na poglady innych... pewnie sa zupelnie inne... ;) (jak mawiala moja prababka "ile dup, tyle grymasów" ;D P.S. moze "gwiazdki" moglyby miec rozne kolory, im mniej tym bardziej czerwone (ostrzegawcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Mateusz - zawsze da się coś napisać :) Teraz rzeczywiście lepiej poczekać na opinie innych co do tego "ratingu" wątkow. W końcu nie tylko my bedziemy przypinać gwiazdki i nie tylko my będziemy oceniani :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Tylko Twoja propozycja Mateusz pokrywa sie z tym co bylo na poczatku. A moim zdaniem powinnismy uniknac sytuacji z CG TALK, gdzie sa same wysokie oceny. Skoro ludzie tylko takie daja, to trzeba by nieco rozciagnac ich zakres. Mi np ocena dostateczna zawsze sie zle kojarzyla. A tu mamy jeszcze dwie pod nią. Oceny fajny pomysł, ale wg mnie od celującego do miernego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 yyy moze to dziwne ale jak zmienic temat w wątku ? edytuje pierwszy post i jajo :/ jackos dziwnie to sie dzieje ....... moze to bład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 widocznie taka uroda vb. mod tez nie ma takiej opcji. ale moge usunac jakbyco :] edit: jednak jest taka opcja tylko ze nie przez edycje pierwszego posta ale przez narzedzia watku > edytuj watek lecz jedynie w admin tools. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 szkoda......i teraz chyba przy zakladaniu konta bedzie wyskakiwac pupup regulaminem nazewnict wątkow hehe tyle kasy i pupa :/ ale to dla modow mordęga bedzie .... chyba .... ale teraz nie bedzie pewnie postow w stylu " zmien temat " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi