Napisano 21 Luty 201213 l Jak byl Far Cry 3 to i to powinno :-) Edytowane 21 Luty 201213 l przez Matys
Napisano 21 Luty 201213 l tu macie cały: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RmIIN6i1Cec#!
Napisano 21 Luty 201213 l "Lub Nas na Facebooku" phahahahhaa... bo jak nie to będzie nam smutno... hubu bubu Mickey mouse Club... jakos mnie nie jara ten filmik, wole wiedźmiński ;P
Napisano 21 Luty 201213 l Jak dla mnie rozwałka kompletna. Które studio tego skonało? Wiedzmiński mimo że bardzo mi się podoba to średnio się ma do tego poziomu, głównie przez scenariusz i animacje która w wieśku niedomagała a tutaj jest perfekcyjna. Chyba właśnie zobaczyłem najładniejsze oko w CG.
Napisano 21 Luty 201213 l Szkoda że żadna gra nie wygląda w 10% jak jej cinematic. ;) Może za dekadę.
Napisano 21 Luty 201213 l ...no i proszę do cinematicu tez można napisać dobry scenariusz.... ma początek i koniec... stopniowanie ekspresji... i nawet pewien umiar jak na ten gatunek....!!!
Napisano 22 Luty 201213 l No i proszę, taka duża firma a intro imho do krajowej produkcji się specjalnie nie umywa.
Napisano 22 Luty 201213 l Bardzo fajne, ciekawe i swietnie wykonane. Jakby ktos chcial tytul muzyki od 2:03 min: Two steps from hell - black blade.
Napisano 22 Luty 201213 l Jest revelka, ale ta dziewczynka o twarzy klauna jakaś taka dziwna i jej oko... bez przesady... nie mnie jednak do pięt nie dorastam poziomem więc i narzekać nie ma co... mimo wszystko wolę intro do wieśka ;)
Napisano 22 Luty 201213 l dla mnie cinematiki troche stanely w miejscu bo juz niczego lepszego tam zrobic narazie nie mozna / wszystkie wygladaja ladnie _ maja mocapy i plastikowe twarze / jedyna roznica to taka ze niektore sa bardzo dobre a niektore troche gorsze... w grach to sie jeszcze jakos rozwija do przodu ;) zgodze sie ze twarz dziewczynki wyglada slabo i bez zycia ale calosc trzyma poziom
Napisano 22 Luty 201213 l Bardzo fajne, ciekawe i swietnie wykonane. Jakby ktos chcial tytul muzyki od 2:03 min: Two steps from hell - black blade. A to z 0:34 to Two Steps From Hell - After The Fall