Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głosuję na: 54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Głosuję na:

• Rotcore
      19
    • adamczykarts
      13
    • karola-j
      13
    • ZiN
      2
    • rice
      5
    • Itsuma
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

TYP: CONCEPT/ILUSTRACJA

TEMAT: "Słowiańskie Demony" by Urbanboogie

TYP: Concept Art / Ilustracja

Widzę że tematy typu concept art / ilustracja cieszą się niesłabnącą popularnością, więc nie będę silił się na oryginalność i psuł zabawy ;) Tym razem proponuję zmierzyć się ze słowiańskimi demonami. W końcu i my mamy w swoim bestiariuszu prawdziwe perełki, przed którymi wiele germańskich strachów uciekłoby z podkulonymi ogonami.

Jako inspirację podrzucam krótką listę z wikipedii i zachęcam do samodzielnych poszukiwań:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategor...owiańskie

Byłoby fajnie, gdyby demony się nie powtarzały, myślę że każdy będzie w stanie znaleźć coś dla siebie. A może zapragniecie zilustrować jakieś lokalne zjawy, charakterystyczne dla Waszych regionów? Do prac dołączcie krótki opis prezentujący Wasz wybór. Powodzenia!

TERMINARZ:

START: 12.02.2012 r

KONIEC: 29.02.2012 r

Głosowanie: 02.03.2012 - 05.03.2012

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Pisząc w wielkim skrócie cieszy nas fakt, iż w tej edycji znalazło się wiele ciekawych prac. Poniżej wszystkie nominowane pod głosowanie:

ChC40_07.jpgChC40_08.jpgChC40_09.jpgChC40_12.jpgChC40_13.jpgChC40_14.jpg

Edytowane przez miriam

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wahałem się między pracą Rice i karola-j, karola-j fajnie dojrzały malarski skill, Rice trochę bardziej w stronę komercyjną,w pozytywnym znaczeniu, jednakże kadr niezbyt mi pasuje. Rocore zdecydowanie najoryginalniejsze podejście.

Ostatecznie mój głos na karola-j. ;)

Napisano

Zdecydowana prewalencja adamczykarts.

Napisano

Piękne prace, super wysoki poziom. Wszystkim gratuliję.

Głos na adamczykarts za podejście.

Napisano

Dziękuję za wszystkie porady i za głos na pocieszenie ;). Oczywiście karola-j.

Napisano

oho, jak by ktoś miał ochotę zerknąć na jeszcze inne wizje tego całego słowiańskiego tałatajstwa, to akurat pojawiła się całkiem ciekawa pozycja :) Zdaje się że już wcześniej gdzieś mi mignęła ta okładka - i to jeszcze zanim wymyśliłem temat, więc na pewno nie pozostało to bez znaczenia na jego wybór. Ale też nie była to żadna wyrachowana kampania reklamowa, bo nie znam chłopaków i nie mam udziału w zyskach :D (chociaż teraz, po wszystkim, to na nowy ołówek albo jakąś odpimpaną gumkę chlebową mogliby odpalić...! :E)

http://www.digart.pl/aktualnosci/13486/Digartowicze__Pawel_Zych_i_Witold_Vargas.html#.T1KkrIGylvw

Napisano

Gratuluję Rotcore :) Zasłużyłeś na wygraną.

Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie głos i za ciepłe słowa w komentarzach.

Napisano

o... a to heca... dzięki wielkie za wygraną i przyjemny temat... naprawdę mała różnica głosów także gratuluję równieź Tobie karola-j i adamczykartsowi, fajna wyrównana walka, szkoda tylko, że tak mało forumowiczów się angażuje w rozstrzygnięcie bitwy, pozdro

Napisano

Dobra, koniec tych wirtualnych uścisków, dawajcie kolejny temat. Trzeba się rozwijać :) Gratulacje

Napisano
  • Autor

Tak więc doszliśmy do końca - głosowanie, wygrał Rotcore. Serdecznie Gratulujemy!

Proszę o kontakt w sprawie nowego tematu, jak również rodzaju rozgrywki. (PM lub GG)

//Pozdr.

Napisano

Gratuluje wszystkim ukończonego tematu, ale oczywiście największe gratki dla zwycięzcy Rotcore oraz jego najbardziej oryginalnego i dynamicznego ujęcie tematu oraz karola-j za malarskość i wyrównaną walkę o głosy :)

I przychylam się także do słów Roctore - szkoda, że tak mało osób bierze udział w głosowaniu.

Pozdrawiam, Artur.

Edytowane przez arturadamczyk

Napisano

owszem jak się patrzy na poprzednie sondy to i tak rekord ale jak sie spojrzy np na ilość fanów max3d.pl na fb lub liczbe odwiedzin poszczególnych działów na forum to już nie jest to tak zawrotna liczba :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.