Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Paranorman, Hotel Transylwania - trend w stronę horrorów :D i dobrze... Tak jak Monster inc. sprawiło, ze jakiś odsetek przestał się bać szafy tak może to również wpłynie na psychikę dzieciaków...

Napisano

tylko w takim przypadku mogli by popracowac troche nad grafiką by nie byla taka "obła" i matowa, brakuje mi animowanych bajekr w stylu Wall-e , tam grafika wymiatała, mniej bajkowa stylizacja :)

Napisano

ano ludzie byli grubiutcy i okrąglutcy lecz otoczenie, obiekty, pojazdy, maszyny juz nie byly takie bajkowe o to mi chodziło. Zwłaszcza widac to na poczatku filmu kiedy ukazywane jest to cale zlomowisko itp..

Napisano

Pierwszy trailer mocno mnie nakręcił na tę baję, ale drugi nieco zniesmaczył:/ Widzę, że będzie trochę śpiewanych scen, których od zawsze nie znosiłem w bajkach.

Napisano

leczenie psychiki 35 letnich dzieci... po zarysowaniach pozostawionych przez durnotę amerykańskich komiksów... za pomocą wysokich lotów amerykańskiego pseudo humoru....:)))

Napisano

No film zapowiada się ciekawie i zabawnie.

Zdaje się pierwsza toonka renderowana w Arnoldzie, jestem ciekaw jak będą wyglądać obrazki z tego silnika w takiej stylistyce :)

Napisano

Właśnie też się zastanawiam na czym renderują, bo przy toonach mogli wrócić do rmana zresztą nie wiadomo czy całkiem inny zespół nie siedzie nad tą produkcją.