Napisano 14 Marzec 201213 l http://www.usatoday.com/life/movies/news/story/2012-03-12/sneak-peek-hotel-transylvania/53500968/1
Napisano 29 Marzec 201213 l zapowiada się interesująco. Uwielbiam taki klimacik. :D Przypomniał mi o mało popularnym filmie animowanym "Igor".
Napisano 30 Marzec 201213 l Paranorman, Hotel Transylwania - trend w stronę horrorów :D i dobrze... Tak jak Monster inc. sprawiło, ze jakiś odsetek przestał się bać szafy tak może to również wpłynie na psychikę dzieciaków...
Napisano 30 Marzec 201213 l tylko w takim przypadku mogli by popracowac troche nad grafiką by nie byla taka "obła" i matowa, brakuje mi animowanych bajekr w stylu Wall-e , tam grafika wymiatała, mniej bajkowa stylizacja :)
Napisano 31 Marzec 201213 l Autor Tego samego wall-ego oglądaliśmy? (dołączyłem obrazek) :P Edytowane 31 Marzec 201213 l przez asblaze
Napisano 1 Kwiecień 201213 l ano ludzie byli grubiutcy i okrąglutcy lecz otoczenie, obiekty, pojazdy, maszyny juz nie byly takie bajkowe o to mi chodziło. Zwłaszcza widac to na poczatku filmu kiedy ukazywane jest to cale zlomowisko itp..
Napisano 2 Sierpień 201212 l Pierwszy trailer mocno mnie nakręcił na tę baję, ale drugi nieco zniesmaczył:/ Widzę, że będzie trochę śpiewanych scen, których od zawsze nie znosiłem w bajkach.
Napisano 2 Sierpień 201212 l leczenie psychiki 35 letnich dzieci... po zarysowaniach pozostawionych przez durnotę amerykańskich komiksów... za pomocą wysokich lotów amerykańskiego pseudo humoru....:)))
Napisano 2 Sierpień 201212 l No film zapowiada się ciekawie i zabawnie. Zdaje się pierwsza toonka renderowana w Arnoldzie, jestem ciekaw jak będą wyglądać obrazki z tego silnika w takiej stylistyce :)
Napisano 2 Sierpień 201212 l Właśnie też się zastanawiam na czym renderują, bo przy toonach mogli wrócić do rmana zresztą nie wiadomo czy całkiem inny zespół nie siedzie nad tą produkcją.
Napisano 2 Sierpień 201212 l Planet 51 bylo renderowane w Arnoldzie, Monster House i Cloudy with a chance of meatballs tez.
Napisano 29 Sierpień 201212 l Autor Jeszcze miesiąc :) (oglądać w kolejności) ;) https://www.youtube.com/watch?v=4twi0cjflD4