Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mudbox 2013 to w wiekszej mierze zaimplementowany na stale SAP - jedyny ficzer jaki poprawia jego funkcjonalnosc to rozbudowany system pracy na curvsach ktory kompletnie nic nowego nie wprowadza na rynek - smutno mi :P

Napisano

Ciesze się że wreszcie zabrali się za zubożały i archaiczny uv editor majki... wait. No dobra ale można w realtime robić symulacje gumowego kucyka!

Napisano

A to ci heca. Jednak w tym roku wydadzą wersje. Już traciłem nadzieje!

Napisano

jacenty, to, co Monio napisał to był żart:P

Z tego co widzę, to max chyba wyszedł najlepiej. Najbardziej mnie cieszy Tabbed Layouts i Customizable Workspaces. Mam tylko nadzieję, że będzie sobie można w te okienka wstawiać, co nam się spodoba, a nie tak jak jest teraz. No i wreszcie obracanie cam przy cutowaniu. o mCloth, to pewnie w następnej wersji będzie mParticles i w ogóle całe mDynamics;)

Maja trochę rozczarowała, liczyłem na więcej;)

SI to już w ogóle;) no chyba że te Rigging and Animation Improvements i New Modeling Tools and Selection Tools coś wniosą, ale jakby to było coś fajnego, to by się tym pochwalili;)

Napisano

Mnie w Mudboxie cieszy import crease'ów i ustawień SG. Wkurzała mnie poprzednia konieczność wyostrzania wszystkiego od nowa. Dżizus, taki prosty ficzer i dopiero teraz go zrobili, a tyle wylanych łez by oszczędził.

No i maxowy timeline remapper wygląda zarąbiście. :)

Edytowane przez Shogun 3D

Napisano

Heat Map Skinning w mayce powinien już dawno być, jak w blenderze już od 3 lat jest... Alembic też zacny, ale tak na prawdę można ze źródeł sobie samemu skompilować gotowy plugin do mayki... o Reszcie nie mam zdania jeszcze :)

Napisano

Nie sadzilem ze naprawde nazwia to 2013. Myslalem ze wymysla jakas super extra nazwe np GT albo inne takie :P

Napisano

rzuq> curvy to podklad pod kilka ciekawszych funkcjonalnosci. Niestety soft wychodzi w cyklach polrocznych...