adek Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Zachęcam do obejrzenia cinematika gry "Dishonored", który właśnie pojawił się w internecie. Świetna animacja od studia Blur. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2340
rzulu Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Ciekawe polaczenie technologii, a sam filmik wysmienity.
sammael_at Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 steampunkowy assasin?????? ME GUSTA :D
CzAk1 Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Świetne. Taki steampunk w bardzo fajnym, klimatycznym wydaniu. Bardzo mnie się to podoba.
adek Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Napisano 17 Kwiecień 2012 Informację dostałem od Huberta, który przy tym pracował. Być może jak odpowiednio zadacie pytanie padnie jakaś odpowiedź i będzie mógł conieco napisać? :)
Rotcore Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 (edytowane) steampunkowy? a gdzie tam jest ten "steam" ja tam widze bardziej elektro, hi-tech, super power tattoo i maske szkieletora z himena ;P ... Edytowane 17 Kwiecień 2012 przez Adek
floo Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Pyszności!! aż chcieć więcej. Chętnie zobaczył takie coś na dużym ekranie. Poprzeczka idzie cały czas w górę i widać już próby z mikro przy animacji twarzy coraz bardziej wiarygodne.
Nezumi Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgaduje ze widok z oczu bohatera bedzie, cos jak Mirrors Edge. Jest znaczek Games for Windows, wiec nie musze sie denerwowac, ze tylko na konsolki. Klimat swietny, assassinow nigdy dosc jesli o mnie chodzi. Pytanie tylko kiedy sie pokaze i czy jakis gameplay mozna obejrzec gdzies.
n-pigeon Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Cudne. Sama gra też zapowiada się ciekawie, mid-tech fantasy, podobne do serii Thief! Na to czekałem :D
slizgi Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 @Nezumi - gra ma wyjść niby w sierpniu tego roku. Cinematic super, gra sama w sobie wizualnie już mniej niestety, bo bardziej komiksowo, bioshokowo trochę, borderlandsowo trochę wolałbym realizm w jej przypadku ;/ tu link gdzie jest trochę gamepleya wplecione -
Nezumi Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Dzieki za linka - no troche cukierkowo jest ale do komiksowej grafy to mu jeszcze daleko raczej. Zle nie jest.
sammael_at Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 sami autorzy na poczatku przyznaja ze rzecz dzieje sie w steampunkowym miescie ;d
Gość Bad Moon Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Czyżby Blur Studio? Oni chyba już coś robili dla Bethesdy.
Selena Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 świetny klimat, fajnie że takie gry powstają:) film super ale co innego można się spodziewać po Blur:)
hubert Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Wlasnie zapytalem jednego z 'ekspertow' i wychodzi na to, ze jesli ktos chce byc bardzo dokladny to trailer i gra sa w kategorii 'diesel-punk' albo 'tesla-punk'...Nic w tym swiecie nie jest napedzane para wodna, a glownym paliwem jest olej z wieloryba! Ja to i tak steampunk nazywam :-P Pozdro! h. blur| animation supervisor
Gość g0m0r Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Witam ponieważ rozgorzała tu dyskusja na temat czy to jest steampunk czy nie to ja mam takie pytanko: czy znacie jakieś ciekawe książki z tego gatunku ?:D
voxmortem Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Blur jak zwykle stanął na wysokości zadania, ale sama koncepcja jest dość wtórna, a Ci żołnierze na pałąkowatych egzoszkieletach to już w ogóle przerost formy nad treścią ;) dizajn karocy za to majstersztyk jak dla mnie i bardzo udane nawiązanie do Londynu z okolic XIX wieku :)
Rekomendowane odpowiedzi