Napisano 17 Kwiecień 201212 l Zachęcam do obejrzenia cinematika gry "Dishonored", który właśnie pojawił się w internecie. Świetna animacja od studia Blur. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2340
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Świetne. Taki steampunk w bardzo fajnym, klimatycznym wydaniu. Bardzo mnie się to podoba.
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Autor Informację dostałem od Huberta, który przy tym pracował. Być może jak odpowiednio zadacie pytanie padnie jakaś odpowiedź i będzie mógł conieco napisać? :)
Napisano 17 Kwiecień 201212 l steampunkowy? a gdzie tam jest ten "steam" ja tam widze bardziej elektro, hi-tech, super power tattoo i maske szkieletora z himena ;P ... Edytowane 17 Kwiecień 201212 l przez Adek
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Pyszności!! aż chcieć więcej. Chętnie zobaczył takie coś na dużym ekranie. Poprzeczka idzie cały czas w górę i widać już próby z mikro przy animacji twarzy coraz bardziej wiarygodne.
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Zgaduje ze widok z oczu bohatera bedzie, cos jak Mirrors Edge. Jest znaczek Games for Windows, wiec nie musze sie denerwowac, ze tylko na konsolki. Klimat swietny, assassinow nigdy dosc jesli o mnie chodzi. Pytanie tylko kiedy sie pokaze i czy jakis gameplay mozna obejrzec gdzies.
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Cudne. Sama gra też zapowiada się ciekawie, mid-tech fantasy, podobne do serii Thief! Na to czekałem :D
Napisano 17 Kwiecień 201212 l @Nezumi - gra ma wyjść niby w sierpniu tego roku. Cinematic super, gra sama w sobie wizualnie już mniej niestety, bo bardziej komiksowo, bioshokowo trochę, borderlandsowo trochę wolałbym realizm w jej przypadku ;/ tu link gdzie jest trochę gamepleya wplecione -
Napisano 18 Kwiecień 201212 l Dzieki za linka - no troche cukierkowo jest ale do komiksowej grafy to mu jeszcze daleko raczej. Zle nie jest.
Napisano 18 Kwiecień 201212 l sami autorzy na poczatku przyznaja ze rzecz dzieje sie w steampunkowym miescie ;d
Napisano 18 Kwiecień 201212 l świetny klimat, fajnie że takie gry powstają:) film super ale co innego można się spodziewać po Blur:)
Napisano 18 Kwiecień 201212 l Wlasnie zapytalem jednego z 'ekspertow' i wychodzi na to, ze jesli ktos chce byc bardzo dokladny to trailer i gra sa w kategorii 'diesel-punk' albo 'tesla-punk'...Nic w tym swiecie nie jest napedzane para wodna, a glownym paliwem jest olej z wieloryba! Ja to i tak steampunk nazywam :-P Pozdro! h. blur| animation supervisor
Napisano 18 Kwiecień 201212 l Witam ponieważ rozgorzała tu dyskusja na temat czy to jest steampunk czy nie to ja mam takie pytanko: czy znacie jakieś ciekawe książki z tego gatunku ?:D
Napisano 19 Kwiecień 201212 l Blur jak zwykle stanął na wysokości zadania, ale sama koncepcja jest dość wtórna, a Ci żołnierze na pałąkowatych egzoszkieletach to już w ogóle przerost formy nad treścią ;) dizajn karocy za to majstersztyk jak dla mnie i bardzo udane nawiązanie do Londynu z okolic XIX wieku :)