Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l Zach臋cam do obejrzenia cinematika gry "Dishonored", kt贸ry w艂a艣nie pojawi艂 si臋 w internecie. 艢wietna animacja od studia Blur. 聽 Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2340 聽 聽
Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l 艢wietne. Taki steampunk w bardzo fajnym, klimatycznym wydaniu. Bardzo mnie si臋 to podoba.
Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l Autor Informacj臋 dosta艂em od Huberta, kt贸ry przy tym pracowa艂. By膰 mo偶e jak odpowiednio zadacie pytanie padnie jaka艣 odpowied藕 i b臋dzie m贸g艂 conieco napisa膰? :)
Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l steampunkowy? a gdzie tam jest ten "steam" ja tam widze bardziej elektro, hi-tech, super power tattoo i maske szkieletora z himena ;P ... Edytowane 17 Kwiecie艅 201213 l przez Adek
Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l Pyszno艣ci!! a偶 chcie膰 wi臋cej. Ch臋tnie zobaczy艂 takie co艣 na du偶ym ekranie. Poprzeczka idzie ca艂y czas w g贸r臋 i wida膰 ju偶 pr贸by z mikro przy animacji twarzy coraz bardziej wiarygodne.
Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l Zgaduje ze widok z oczu bohatera bedzie, cos jak Mirrors Edge. Jest znaczek Games for Windows, wiec nie musze sie denerwowac, ze tylko na konsolki. Klimat swietny, assassinow nigdy dosc jesli o mnie chodzi. Pytanie tylko kiedy sie pokaze i czy jakis gameplay mozna obejrzec gdzies.
Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l Cudne. 聽 Sama gra te偶 zapowiada si臋 ciekawie, mid-tech fantasy, podobne do serii Thief! Na to czeka艂em :D
Napisano 17 Kwiecie艅 201213 l @Nezumi - gra ma wyj艣膰 niby w sierpniu tego roku. Cinematic super, gra sama w sobie wizualnie ju偶 mniej niestety, bo bardziej komiksowo, bioshokowo troch臋, borderlandsowo troch臋 wola艂bym realizm w jej przypadku ;/ tu link gdzie jest troch臋 gamepleya wplecione -
Napisano 18 Kwiecie艅 201213 l Dzieki za linka - no troche cukierkowo jest ale do komiksowej grafy to mu jeszcze daleko raczej. Zle nie jest.
Napisano 18 Kwiecie艅 201213 l sami autorzy na poczatku przyznaja ze rzecz dzieje sie w steampunkowym miescie ;d
Napisano 18 Kwiecie艅 201213 l 艣wietny klimat, fajnie 偶e takie gry powstaj膮:) film super ale co innego mo偶na si臋 spodziewa膰 po Blur:)
Napisano 18 Kwiecie艅 201213 l Wlasnie zapytalem jednego z 'ekspertow' i wychodzi na to, ze jesli ktos chce byc bardzo dokladny to trailer i gra sa w kategorii 'diesel-punk' albo 'tesla-punk'...Nic w tym swiecie nie jest napedzane para wodna, a glownym paliwem jest olej z wieloryba! Ja to i tak steampunk nazywam :-P Pozdro! 聽 聽 h. blur| animation supervisor
Napisano 18 Kwiecie艅 201213 l Witam poniewa偶 rozgorza艂a tu dyskusja na temat czy to jest steampunk czy nie to ja mam takie pytanko: czy znacie jakie艣 ciekawe ksi膮偶ki z tego gatunku ?:D
Napisano 19 Kwiecie艅 201213 l Blur jak zwykle stan膮艂 na wysoko艣ci zadania, ale sama koncepcja jest do艣膰 wt贸rna, a Ci 偶o艂nierze na pa艂膮kowatych egzoszkieletach to ju偶 w og贸le przerost formy nad tre艣ci膮 ;) dizajn karocy za to majstersztyk jak dla mnie i bardzo udane nawi膮zanie do Londynu z okolic XIX wieku :)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto