Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wy艣wietle艅 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawe polaczenie technologii, a sam filmik wysmienity.

Napisano

艢wietne. Taki steampunk w bardzo fajnym, klimatycznym wydaniu. Bardzo mnie si臋 to podoba.

Napisano

steampunkowy? a gdzie tam jest ten "steam" ja tam widze bardziej elektro, hi-tech, super power tattoo i maske szkieletora z himena ;P ...

Edytowane przez Adek

Napisano

Pyszno艣ci!! a偶 chcie膰 wi臋cej. Ch臋tnie zobaczy艂 takie co艣 na du偶ym ekranie. Poprzeczka idzie ca艂y czas w g贸r臋 i wida膰 ju偶 pr贸by z mikro przy animacji twarzy coraz bardziej wiarygodne.

Napisano

Zgaduje ze widok z oczu bohatera bedzie, cos jak Mirrors Edge. Jest znaczek Games for Windows, wiec nie musze sie denerwowac, ze tylko na konsolki. Klimat swietny, assassinow nigdy dosc jesli o mnie chodzi. Pytanie tylko kiedy sie pokaze i czy jakis gameplay mozna obejrzec gdzies.

Napisano

Cudne.

Sama gra te偶 zapowiada si臋 ciekawie, mid-tech fantasy, podobne do serii Thief! Na to czeka艂em :D

Napisano

@Nezumi - gra ma wyj艣膰 niby w sierpniu tego roku.

Cinematic super, gra sama w sobie wizualnie ju偶 mniej niestety, bo bardziej komiksowo, bioshokowo troch臋, borderlandsowo troch臋 wola艂bym realizm w jej przypadku ;/

tu link gdzie jest troch臋 gamepleya wplecione -

Napisano

Dzieki za linka - no troche cukierkowo jest ale do komiksowej grafy to mu jeszcze daleko raczej. Zle nie jest.

Napisano

Czy偶by Blur Studio? Oni chyba ju偶 co艣 robili dla Bethesdy.

Napisano

艣wietny klimat, fajnie 偶e takie gry powstaj膮:) film super ale co innego mo偶na si臋 spodziewa膰 po Blur:)

Napisano

Wlasnie zapytalem jednego z 'ekspertow' i wychodzi na to,

ze jesli ktos chce byc bardzo dokladny to trailer i gra

sa w kategorii 'diesel-punk' albo 'tesla-punk'...Nic w tym

swiecie nie jest napedzane para wodna, a glownym paliwem

jest olej z wieloryba! Ja to i tak steampunk nazywam :-P

Pozdro!

h.

blur| animation supervisor

Napisano

Witam poniewa偶 rozgorza艂a tu dyskusja na temat czy to jest steampunk czy nie to ja mam takie pytanko: czy znacie jakie艣 ciekawe ksi膮偶ki z tego gatunku ?:D

Napisano

Blur jak zwykle stan膮艂 na wysoko艣ci zadania, ale sama koncepcja jest do艣膰 wt贸rna, a Ci 偶o艂nierze na pa艂膮kowatych egzoszkieletach to ju偶 w og贸le przerost formy nad tre艣ci膮 ;) dizajn karocy za to majstersztyk jak dla mnie i bardzo udane nawi膮zanie do Londynu z okolic XIX wieku :)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci