Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak widac na powyzszym trailery z zombie w roli glownej maja swoj urok. :)

Napisano

Ani to fajne, ani nowatorskie (widziałem film zrealizowany w podobnej technice z udziałem bandytów przebranych za clowny - była i historia, i klimat, jakoś nie mogę się go doszukać w sieci), merytorycznie jest to tandeta straszna, kicz aż dreszcze przechodzą, ble. Mnie takie "kulerskie" filmiki odrzucają.

PS Generalnie odnoszę wrażenie, że mało kto ma coś nowego do powiedzenia w tym światku 3D, to jest cały czas "jaranie się do ciar" tym samym, co zwykle jest w estetyce zbliżonej do jelenia na rykowisku.

Edytowane przez mookie

Napisano

eeee, tam, wygląda jak remake intro do gry Dead Island. Tylko tamten był nowym pomysłem, ciekawym i zajefajnie wykonany, a to jest tylko marna kopia tego co tam było. Fu.

Napisano

fabularnie ok, nie powala. ale wykonanie i trailera i making of'a wyczesane, fantastyczna prezentacja materialu.

Salve.

Napisano

Trochę nie leży mi przebudzenie zombiaka na końcu... takie trochę.... A KUKU !!... poza tym fajne... zombie przejadło mi się już lata temu... i zawsze zastanawiał mnie taki mankament:

- zombie odczuwają ciągły głód mięsa

- dopadają biednego przechodnia

- ugryzą go raz czy dwa i co.... zostawiają i idą dalej? uznają go już za swojaka czy jak?... wydaje mi się że zombie powstałe w wyniku pogryzień powinny być totalnie zmasakrowane i obgryzione, a nie... tu ugryzionko, tam ukąszonko... ale to tylko taka moja bolączka... pozdrawiam

Napisano

breja - o, dokładnie, o to mi chodziło. Ten filmik o zombie to marne popłuczyny po tym shorcie, przegrywa w tym zestawieniu pod każdym względem.

Napisano

Skad sie nagle wzial wysyp gier o zombich? Chyba juz wszystkie firmy robia cos z zombiakami, valve, techland, naughty dog a teraz ubisoft. Dla mnie i tak najlepsza gra w tym temacie zostanie zombie panic source (w sumie to mod) ;d

Napisano

mookie oto film o ktorym mowiles

,a co do trailera to zzarty jak te cale zoombie,przydalby sie jakis nowy pomysl , aczkolwiek fajne wykonanie

Napisano

Wykonanie świetne co do pomysłu trudno ganić autora filmu za niego może klient taki sobie zażyczył i dostał to co chciał. Parę lat człowiekowi się nazbierało i trudno go już czymś zaskoczyć bo albo już widział coś takiego albo się domyśli jedynie może coś zaskoczyć co niema sensu i znowu byłby powód do narzekań...

Napisano

Trailer nowatorski nie jest ale mi się podoba. Ma to swój klimat i zachęca mnie do obadania gry.

Making of za to elo-amazing-efekciarstwo. Ma wglądać zajebiście dla laika ale ni cholerę nie obrazuje procesu powstawania animacji. Coś jak interfejsy programów komputerowych w serialach. Przelatujący z góry tekst konsoli, milion świecących wskazówkowiczów i zegarów, do tego analogowe zakłócenia w cyfrowych materiałach, logiki zero ale jaramy się jakie to zajebiste. Tak mniej więcej odbieram ten making of jako ktoś kto trochę kuma cg.

Zrzuty z zbrusha to już paskudny fejk. Gość nic nie sculptuje... :D Modele były już w pełni skończone, rozmyli je i z powrotem naprawili morphbrushem... Jedno pociągnięcie pędzla i mamy ucho z detalem, albo zmarszczki na czole. Dobra ściema. Jeszcze ktoś potem będzie wymagał ode mnie żebym z taką prędkością rzeźbił. ;)