Napisano 20 Lipiec 201212 l Zapowiedz Nowy świat nowe nadzieje czy NASA ukrywa prawdę być może jest tam inny świat niż zobaczyliśmy ze zdjęć. Poznaj nowy ukryty świat oraz pozostałości po wspanialej cywilizacji. http://www.youtube.com/watch?v=XFd3fqF6q9k Nawiazanie do http://www.youtube.com/watch?v=NFLqdBx8m6o Edytowane 26 Lipiec 201212 l przez RafalPL
Napisano 20 Lipiec 201212 l "ale że o so chozi...??"... Co ma projekt w zalozeniu? No planeta.. i co?
Napisano 20 Lipiec 201212 l Nieeee no normalnie dzi*ki, koks i botox :P Tak na poważnie. Rozumiem ze to ma być zajawka ale chyba przesadziłeś z dozowaniem informacji o projekcie.
Napisano 20 Lipiec 201212 l Czyżby ktoś zajumał komuś konto... - - - Updated - - - Czy ktoś ma działające powiadomienia o nowych postach ? Czy to ja jestem wybrańcem i mimo, że mam włączone - nie działają. - - - Updated - - - Ło ale bomba - działa update i nie da się postować jeden pod drugim. Edytowane 20 Lipiec 201212 l przez infected bo tak
Napisano 20 Lipiec 201212 l Projekt jest bardzo rozbudowany pokazujący lądowanie oraz ukazanie świata tak naprawdę podobnego do naszego lecz z kilkoma wyjątkami. W projekcie zobaczymy wielki kanion oraz Cydronie (piramidy), wielkie jeziora. Nie zabraknie pozostalocsci struktur po cywilizacji. Czas trwania ok 15/20 min.
Napisano 20 Lipiec 201212 l tzn kolejny film na domyslach czy konkretne fakty???... Bo coraz czesciej w programach tego typu pojawiaja sie slowa CHYBA... Jednak chetnie zobacze efekt koncowy :)
Napisano 20 Lipiec 201212 l ;;;;Wiktor;;;; trochę wiary w ludzi :] jeżeli tak pisze to tak na pewno się stanie. mars pomylił działy, powinien orbitować wokoło działu animacje, rafcio przeorbituj planetę
Napisano 22 Lipiec 201212 l co za koszmarny trend... marketing nieistniejącego... to takie światowe.....:))) ps. a Ty jaki naród reprezentujesz....????
Napisano 22 Lipiec 201212 l Sugeruję może w takim wypadku dopisać WIP w temacie wątku, aby było wszystko jasne. Bo faktycznie zamieściłeś film w dziale animacja, a tej animacja nie ma. Warto to zaznaczyć. Zapowiedź dla wielu osób też oznacza "coś". Tak się przyjęło.
Napisano 22 Lipiec 201212 l Jeszcze 1 miesiąc komputer chodzi 24h/7, trochę nie zgrałem się (trochę bardzo) czasowo. Edytowane 24 Lipiec 201212 l przez RafalPL
Napisano 23 Lipiec 201212 l heh. dobre, dobre. Moze to i zajawka, ale dzielo ukonczone. W sumie to o to chodzi. Tresc?? nie kazdy musi rozumiec.Stylistyka, nie musi sie podobac.Powiedzialbym nawet ze niezly ten ruch kamery. Tak to chyba dziala!! "ale ze Dudka na euro nie wzieli"- ehehehe rulez
Napisano 24 Lipiec 201212 l Wszystko teraz robię w Vray wcześniej wszystko robiłem w Mentalu bo postanowiłem iść trochę dalej z nauka Myślę jeszcze nad lektorem do Filmu wersje Polska może sam będę za lektora :) w zasadzie bardzo poważnie myślę nad tym filmem i jest to moje największe domowe przedsięwzięcie.
Napisano 24 Lipiec 201212 l Ja mam pytanie czy jak kogoś to nie interesuje to niech nie pisze jakiś głupot, bo naprawdę się przykro robi człowiek robi to, co lubi mnie te sprawy interesują i mam nadzieje ze ktoś ma podobne zainteresowania, jeśli chodzi o ten temat a ze napisałem sobie tak jak na pierwszej stronie to nie wiadomo, co tak naprawdę tam jest. Tutaj ja wyciągam swoja wyobraźnię i to, co wyczytałem i na podstawie, z kim się spotkałem, bo jak ktoś się tematami takiego pokroju interesuje to stanie na głowie żeby wiedzieć jak najwięcej. Albo niektórzy maja mało lat i piszą tak żeby pisać albo nie umieją czytać ze zrozumieniem. Nie masz nic do tematu nie pisz bzdur, bo to jest śmiecenie w temacie, który będzie się pokazywał, co jakiś czas z aktualizacja w celu opinii oraz mam nadzieje podpowiedzi.
Napisano 25 Lipiec 201212 l \Wrzuciłeś statyczny (niemalże) screen jako zapowiedź filmu, dołączyłeś spiskowoteoriowy opis "czy NASA ukrywa prawdę", "pozostałości po cywilizacji na Marsie". Nie dziw się reakcji i temu że użytkownicy brykają. O czym tu piasać mając do dyspozycji taki materiał? A w sumie ciekawe jak Dudek radzi sobie na rowerze, w końcu ostatnio się miejsce zwolniło. Może go jednak na Olimpiadę wezmą? ps. to że NASA ukrywa cywilizację i odkrycia na Marsie to tak w ramach fantazji, prawda?
Napisano 25 Lipiec 201212 l Nie rozumiem czemu się tak nabijacie. Napisał taki tekścik żeby zareklamować z jajem swój screen. Gdyby naprawdę tak uważał to co innego. Co do projektu pozostaje poczekać na więcej, bo faktycznie wiele nie ma.
Napisano 25 Lipiec 201212 l ps. to że NASA ukrywa cywilizację i odkrycia na Marsie to tak w ramach fantazji, prawda? To nie NASA: ;)
Napisano 25 Lipiec 201212 l Rafal. Co sie lamiesz im wiecej bedziesz mial komentarzy tym bardziej twoj projekt bedzie sie "wydawac" interesujacy. Niektorzy na tym forum tak doi tego podchodza. Poza tym nie wiele jest do komentowane w sprawei animacji, jezeli szukales rozwiniecia tematyki marsa to cyba nie to forum (ale tego nie jestem pewien)
Napisano 25 Lipiec 201212 l To nie NASA: ) hewlet rządzi) swoją drogę to ciekawe kiedy ktoś nadepnie na marsa. Mi się wydaje że ten około 2020 rok jest raczej nierealny biorąc pod uwagę szczuplenia budżetów i braki osiągnięć. Chyba że Chińczycy zaskoczą, anyway może 2050 byłaby bardziej realną datą.
Napisano 25 Lipiec 201212 l Teraz nadchodzi ciężki czas dla nas, ponieważ szczyt aktywności słonecznej przewidziany na koniec 2012 początek 2013 może cofnąć nas w XVIII wiek jak nie to, to mamy kryzys wiec myślę ze 2045/60.
Napisano 26 Lipiec 201212 l hehe najlepszy zwiastun filmu jaki kiedykolwiek widziałem!! 27 sekund na bezdechu w oczekiwaniu, że coś się wydarzy... :)
Napisano 26 Lipiec 201212 l Teraz nadchodzi ciężki czas dla nas, ponieważ szczyt aktywności słonecznej przewidziany na koniec 2012 początek 2013 może cofnąć nas w XVIII wiek Ojejku straszne to, możesz powiedzieć skąd takie informacje?
Napisano 26 Lipiec 201212 l Zmień nazwę tego wątku na zgodną z regulaminem, tzn. doklej tam 'wip' I mam nadzieję, że będzie po kłopocie... Edytowane 26 Lipiec 201212 l przez Adek
Napisano 26 Lipiec 201212 l Nie będę się rozpisywał bo to nie ten dział ale informacji jest dużo wejdź na stronę NASA i można się wgłębić dalej.
Napisano 30 Lipiec 201212 l Z tymi rozbłyskami słonecznymi to akurat prawda. Aktywność elektromagnetyczna słońca przybrała ostatnio na sile. Bodajże w lutym można było oglądać zorzę polarną na północy Polski:) Problem w tym, że jeden większy rozbłysk i będzie po nas, więc po co się martwić na zapas. (patrz "Knowing" z Nikiem Kejdżem) Wracając do tematu to wszycy my, którzy tu mamy mało lat czekamy na ciąg dalszy animacji, zanim niespokojne słońce cofnie nas do XVIII w. (chociaż i tak wolę Oświecenie niż np. Paleolit)
Napisano 2 Sierpień 201212 l paleolit może być jak nasze ukochane media zaserwują nam długotrwały rozbłysk naświetlaniem ))
Napisano 14 Sierpień 201212 l Zdjęcie zrobione z orbitera Mars Odyssey przedstawia cześć największego i najgłębszego kanionu w układzie słonecznym. Tym czasem trwają prace nad lądownikiem postanowiłem zmienić datę na 1974r, będzie interesująco i powieje czasami kiedy naprawdę interesowano się kosmosem a raczej jego zdobywaniu. Ladownik będzie podczepiony pod orbiter.