Napisano 14 Październik 201410 l Te spidy z samolotami są ekstra. Warto by było może je kiedyś wypieścić.
Napisano 15 Październik 201410 l Autor no będzie czas to się poleci z tematem dalej, dzięki za odwiedziny. Pozdro
Napisano 17 Październik 201410 l W ile zazwyczaj takiego speeda trzaskasz? Z refek robis czy z glowy ?:)
Napisano 19 Październik 201410 l niezłe Ci te speedy z samolotami wyszły jak juz ktoś wspomnial.. ;-)... btw powodzenia w sobote... :D :D :D
Napisano 3 Listopad 201410 l Zarąbiste. Świetne kolory i fajna twarz. Jedyne, co mnie zastanawia, to JEGO lewa ręka (patrząc na monitor to po prawej stronie), coś palce są nie tam przyczepione, gdzie trzeba ;d
Napisano 3 Listopad 201410 l Naprawdę spoko. Przyczepie się do czarów które trzyma w rękach. Konkretnie do tego jak rzucają światło. Pomarańczowy fajnie oświetla dłoń i twarz (chociaż twarz trochę bardziej bym zaświecił), ale z zielonym jest już gorzej. Sprawia wrażenie jakby "pomalował" ręke na zielono a nie świecił. Poza tym nie pożycza koloru żadnej powierzchni koło niego. Wydaje mi się, że wystarczy dodać jaśniejszy zielony na dłoni ( analogicznie do tego jak to zrobiłeś przy pomarańczowym ). Moje ulubione momenty: To co sie dzieje po ciemniejszej stronie twarzy. Ten kolczyk czy cokolwiek to jest fajnie tam zaświeciło. Bliki na złotych niciach na szacie. Niewiele a cieszy :)
Napisano 4 Listopad 201410 l Bardziej niż ręka przeszkadza jego ramię, które sprawie wrażenie zbyt małego w porównaniu z drugim. Mówię o tym z jego prawą ręką, z zieloną kulą. Ale jak napisał Rozpu, kolory i klimat są świetne. A to jest najważniejsze. Dobrze,że dokończyłeś tę pracę.
Napisano 5 Listopad 201410 l Autor Pierwsze kroki z Matte Painting, tak że jak zwykle krytyka mile widziana
Napisano 9 Listopad 201410 l dość wiedźmina! stop wiedźminowi! precz precz! a pozatym spoko ;d szczególnie ten z wiedzminem ! .. ... zaraz ten drugi też byłby calkiem calkiem, ale ta zielona trawka po prawej - wtf? wszystko wygląda raczej na ryże i wyschnięte, a tu nagle taka oazka. mi samemu daleeeeeeko do realizmu, ale jakoś mnie to kłuje ;d pozdr r rrr
Napisano 9 Listopad 201410 l Witam :) Jestem super nowy na tym forum jeśli chodzi o konto ale zaglądam tu niezmiernie od kilku tygodni i twoje prace mnie urzekły można tylko przeglądać i każdą pracę podziwiać a już ten Wiedźmin na koniu to miazga ^^ sam zaczynam się bawić w DP i na razie jakieś speedy myślałem robić a twoje są co najmniej miażdżące mógłbym mieć prośbę i prosić Cię żebyś podrzucił link do pędzli z jakich korzystasz? Proszę o wyrozumiałość jeżeli takich pytań nie wypada zadawać ale jak pisałem jestem świeży
Napisano 9 Listopad 201410 l Autor Dzięki chłopy!!! to na szybko Mysz witam serdecznie w moich skromnych progach, wiesz z tą trawa masz racje, poprawiłem to już. DPFantasy ja używam takich pędzli , kwadrat, prostokąt oraz okrąglak do lineartów i detali, bawię się kryciem i przepływem to cała tajemnica a tymczasem coś co już dawno miałem zrobić do grupy fejsbukowej "Brainstorm". Inspiracja oczywiście Ghibli i Prace Coyote w tej tematyce. Starałem się uzyskać podobną stylistykę i mam nadzieję że się mi udało. Rysując to relaksowałem sie:D
Napisano 9 Listopad 201410 l Łoł :) Fajna chatka ilustracja jak do jakiejś bajki chociaż te zające bądź króliki są naprawdę mhroczne ;) Naprawdę super się ogląda te prace może jakbyś miał troszkę czasu to zrobił byś jakiś mały step by step chętnie bym podpatrzył to i owo a najfajniej by było gdybyś wznowił swój kanał na youtube a może kiedyś byś sie pokusił o małą badź większą serię lekcji na wspomnianym youtube :)
Napisano 11 Listopad 201410 l Autor Dzięki Jan Telka DPFantasy nie wiem o co ci chodzi z tym kanałem na YT :P wytłumacz :D
Napisano 11 Listopad 201410 l Ok już tłumaczę :) chodzi o to że nagrałeś 3 speedy narobiłeś mi smaczku że coś więcej się pojawi a od 6 miesięcy nic nowego nie dodałeś co mnie smuci bo myślałem że pomożesz mi stawiać pierwsze kroki w DP że będę mógł podpatrzyć to i owo u Cb a jakbyś się pokusił o jakiś tutorial i go wrzucił było by WSPANIALE! :D Down: Tak :) Ale jak nie masz czasu na więcej nagrywania to mógłbyś się czasem pokusić żeby wraz z końcem pracy wrzucić jakieś etapy :) Edytowane 11 Listopad 201410 l przez DPFantasy
Napisano 11 Listopad 201410 l Autor mowa o tym ? szczerze to to nagrałem dla siebie a dokładnie to stronka na której rysując obraz był zapisywany bo to nie jest rysowane w żadnym programie graficznym :P
Napisano 12 Listopad 201410 l Autor DPFantasy udało mi sie nagrac szkic 30 minutowy łap i ostatnie robota która robiłem pod klienta Edytowane 12 Listopad 201410 l przez Kalberos
Napisano 12 Listopad 201410 l ŁAŁ :D DZIĘKI miałem nadzieję że Cię namówię na kolejne nagrywanki ale ta Pani jest wspaniała :) nadawała by się do jakiejś gry bardzo by pasowała do Assassin's Black Flag :) Gdzie mogę kliknąć Na Fronta? Bo jak na 30 minut to front musi być. Haha już znalazłem :)
Napisano 12 Listopad 201410 l paniusia bardzo fajna, dawaj wiecej video (z czystej ciekawosci czym nagrywales?) robotki dla klienta chyba nie ma co komentowac, bo wiadomo wg jakis tam wyznacznikow dzialales. kilka z tych obrazkow jest naprawde superncko zrobiona (np te greckie). wrzucaj i dzialaj dalej :D
Napisano 13 Listopad 201410 l Autor DPFantasy to jest milość Arno Doriana glownego bohetera nowej odslony serii Assassin's Creed :D postaram nagrac sie dalszy etap Bettix wideło nagrywalem camstasia studio wersja 30 dniowa i nawet sie spisał programik :D Robotki dla klienta no tak ale zabawy przy tym bylo :D
Napisano 13 Listopad 201410 l Haha :D no to czekam na WIĘCEJ :) A i może kiedyś jakiś tutek strzelisz to by było NIEZIEMSKO :)
Napisano 13 Listopad 201410 l Autor hmm tutek, a co ja niby mam takiego pokazać w tym tutku ? przeca ja nie umiem rysować to jak to tak :P
Napisano 13 Listopad 201410 l Ta no pewnie nie umiesz rysować faktycznie :p mógłbyś jakieś podstawy pokazać a jak nie chce Ci się nic pisać możesz jakiś prosty step by step pokazać :) oczywiście filmy takie 30 minutowe speedy nadal mógłbyś dodawać ^^
Napisano 13 Listopad 201410 l Ja tam bym chętnie tą kobitkę zobaczył dokończoną - to study z jakiejś foty/promografiki czy twoja poza?
Napisano 15 Listopad 201410 l Autor to screen z cinematicu AC U tak . Elise będzie kończona dajcie mi czasu troszke, postaram sie nagrać dalszy proces powstawania pracy. jadę z tymi speedami bo muszę się rozgrzać przed robotą na tsp: oraz moja ulubiona sztuka :D godzinka planowo miało być 30 min ale nie wyszło :
Napisano 15 Listopad 201410 l :) ten olbrzym na TSP jest w takim klimacie jaki uwielbiam! Down: Wyślę Ci na prywatny bo nie ma czym się chwalić ^^ Edytowane 15 Listopad 201410 l przez DPFantasy
Napisano 24 Listopad 201410 l Kiedy coś nowego? ^^ :) ;) :D Oks to czekam z niecierpliwością ^^ :) ;) :D Edytowane 24 Listopad 201410 l przez DPFantasy
Napisano 30 Listopad 201410 l Autor na szybko, to co rysowałem w wolnym czasie :D i mój ulubiony musical zabawę tą sponsoruje
Napisano 2 Grudzień 201410 l Autor Telka to moja kobita jest:D spiem z nia, jem z znią, pracuje z nią:D wszystko :D winko też pijemy :D
Napisano 8 Grudzień 201410 l Autor Rain od 2 do 3 minut DPFantasy dzięki Soulinka może będą jeszcze jakieś kadry z upiora :D wczorajszy wieczór Edytowane 8 Grudzień 201410 l przez Kalberos
Napisano 8 Grudzień 201410 l Bardzo fajny kolor w tym ostatnim :D też akurat wziąłem się za assassinowe klimaty