Kalberos Napisano 17 Sierpień 2022 Autor Napisano 17 Sierpień 2022 2 minuty temu, Mortom napisał: No jak to co? No popodziwiać! A ty co już sobie tam dopowiedziałeś? 👀🌡️💦😄 dopowiedzialem sobie model 3d:D Ezy, czyli to dziewcze ktorej buzia mi posluzyla jako refka, bedzie odtwarzac to co narysowalem:D wiec mysle ze w 3d tez by ciekawie moglo wyjsc
Mortom Napisano 17 Sierpień 2022 Napisano 17 Sierpień 2022 W real 3D? Czy tylko komputerowym 3D... bo było nie było a różnica jest 😄
Kalberos Napisano 17 Sierpień 2022 Autor Napisano 17 Sierpień 2022 16 minut temu, Mortom napisał: W real 3D? Czy tylko komputerowym 3D... bo było nie było a różnica jest 😄 real3d? chodzi o stylistyke?
Mortom Napisano 17 Sierpień 2022 Napisano 17 Sierpień 2022 Nom o styl. Sorka jakoś tak słabo to zasygnalizowałem. 2
Kalberos Napisano 17 Sierpień 2022 Autor Napisano 17 Sierpień 2022 7 minut temu, Mortom napisał: Nom o styl. Sorka jakoś tak słabo to zasygnalizowałem. Obojetne, jak tam juz wolisz w czym lepiej sie czujesz 1
Mortom Napisano 17 Sierpień 2022 Napisano 17 Sierpień 2022 Czekaj, bo chyba nie rozumiem... to ona ma odtwarzać obrazek w 3D? Czy ty dałeś mi pozwolenie na odtworzenie? 😄
Kalberos Napisano 17 Sierpień 2022 Autor Napisano 17 Sierpień 2022 Teraz, Mortom napisał: Czekaj, bo chyba nie rozumiem... to ona ma odtwarzać obrazek w 3D? Czy ty dałeś mi pozwolenie na odtworzenie? 😄 ona odtworzy jako cosplay:D ta scene ktora narysowalem. Nie musisz miec pozwolenia do fan artow:P
Mortom Napisano 17 Sierpień 2022 Napisano 17 Sierpień 2022 (edytowane) @Kalberos ty to masz w fajne zlecenia mój drogi... (zazdrość😈) no nic idę popłakać sobie do swojego ferrari... 😉 Edytowane 17 Sierpień 2022 przez Mortom 1 2
Kalberos Napisano 24 Sierpień 2022 Autor Napisano 24 Sierpień 2022 W dniu 17.08.2022 o 19:33, Mortom napisał: @Kalberos ty to masz w fajne zlecenia mój drogi... (zazdrość😈) no nic idę popłakać sobie do swojego ferrari... 😉 Ty masz za to ferrari, to chyba Ty masz lepiej ziom:D 1
Mortom Napisano 24 Sierpień 2022 Napisano 24 Sierpień 2022 Masz racje! I WIN! 😉 A tak wyglądał mój bolit w dniu zakupu - kierowniku szybki jest jak nastolatek podczas pierwszego razu! Błyskawica nie auto! A co do ceny... kierowniku...! no flaki sobie dla pana wypruwam... jeszzce 2 stówki i sam bym dopłacił to tego interesu... darmo nie oferta 😉 No ale jeździ więc looz - a laski na mnie by nie leciały nawet w Ferrari 😄 FOREVER ALONE 😥 1
Kalberos Napisano 26 Sierpień 2022 Autor Napisano 26 Sierpień 2022 (edytowane) W dniu 24.08.2022 o 16:33, Mortom napisał: Masz racje! I WIN! 😉 A tak wyglądał mój bolit w dniu zakupu - kierowniku szybki jest jak nastolatek podczas pierwszego razu! Błyskawica nie auto! A co do ceny... kierowniku...! no flaki sobie dla pana wypruwam... jeszzce 2 stówki i sam bym dopłacił to tego interesu... darmo nie oferta 😉 No ale jeździ więc looz - a laski na mnie by nie leciały nawet w Ferrari 😄 FOREVER ALONE 😥 Fura zajebista ;D Odgrzebałem stare szkice i w wolnej chwili sobie przy nich dłubie W następnej kolejności leci ten o to pan miecznik. narazie mam tyle. Codziennie po 30 min to nie jest duzo ale zawsze cos do przodu:D pozdro. Edytowane 26 Sierpień 2022 przez Kalberos 5
Mortom Napisano 26 Sierpień 2022 Napisano 26 Sierpień 2022 (edytowane) Spoko "szkice" 👍 P.S. Używa ktoś z was Clip Studio? Bo coś mi ptaszki ćwierkają że poszło w stronę subskrypcji i koniec updatów. Co o tym myślicie? Bo ja osobiście nie korzystam ale czułbym niesmak - w ogóle nie lubię wypożyczać softów. Albo coś mam albo nie - bo jak mnie "sraczka" z projektem złapie po roku to nie trzeba uiszczać morgowego u jaśnie pana co mi soft "wynajmuje". No ale może to ja tak mam 🙂 i półki mogę staram się ograniczać myto za softy jak tylko mogę 🙂 Edytowane 26 Sierpień 2022 przez Mortom
bigworm Napisano 26 Sierpień 2022 Napisano 26 Sierpień 2022 @Mortom Ja używam, rzeczywiście wprowadzają subskrybcje, co wiąże się z tym, że jak ktoś ma perpetuala to nie będzie już darmowych updatów. https://www.clipstudio.net/en/news/202208/22_01/
Kalberos Napisano 26 Sierpień 2022 Autor Napisano 26 Sierpień 2022 37 minut temu, Mortom napisał: Spoko "szkice" 👍 P.S. Używa ktoś z was Clip Studio? Bo coś mi ptaszki ćwierkają że poszło w stronę subskrypcji i koniec updatów. Co o tym myślicie? Bo ja osobiście nie korzystam ale czułbym niesmak - w ogóle nie lubię wypożyczać softów. Albo coś mam albo nie - bo jak mnie "sraczka" z projektem złapie po roku to nie trzeba uiszczać morgowego u jaśnie pana co mi soft "wynajmuje". No ale może to ja tak mam 🙂 i półki mogę staram się ograniczać myto za softy jak tylko mogę 🙂 19 minut temu, bigworm napisał: @Mortom Ja używam, rzeczywiście wprowadzają subskrybcje, co wiąże się z tym, że jak ktoś ma perpetuala to nie będzie już darmowych updatów. https://www.clipstudio.net/en/news/202208/22_01/ Pana trochu mi tu spamicie:P Widac wszystko idzie w ta stone co Adobe. Kazdy program na subskrypcji, nie ma wlasnosci. Ja na szczescie mam jeszcze cs3 i cs6 na wieczystej
Mortom Napisano 26 Sierpień 2022 Napisano 26 Sierpień 2022 @bigworm dobrze to rozumiem... jak przejdą na subsktypcje i jak skończy się się Update Pass to jesteś zmuszony do wrócenia na wersje 1.x? What? To tak jak by Adobe z Photoshopem którego kupiłem przez przejściem na subskypcje napisał mi że jak przejdą całkowicie na model subskypcji to aby dalej korzystać z ich sofu (bez płacenia myta) musze wrócić do Photoshopa CS2. No chyba że coś źle odczytuję 😐 (edit) najpierw te subskrypcje... potem IA... Kurła ciekaw jestem co jutro przyniesie... albo nie, nie jestem ciekaw. Odpalam portal-guna i spadam na inny świat 😉
bigworm Napisano 27 Sierpień 2022 Napisano 27 Sierpień 2022 19 godzin temu, Kalberos napisał: Pana trochu mi tu spamicie:P Sorki, ostatni post xd 19 godzin temu, Mortom napisał: dobrze to rozumiem... jak przejdą na subsktypcje i jak skończy się się Update Pass to jesteś zmuszony do wrócenia na wersje 1.x? What? Takby z tego wynikało, co jest bez sensu. Będzie wersja V2 która bedzie mozna kupic bez subskrypcji ale ona ma updaty do wersji v2.1, chyba ze się kupi tego update pass. Na twitterze widziałem, że się burza zrobiła, ale nie chciało mi się tego czytac wszystkiego 1
Kalberos Napisano 27 Sierpień 2022 Autor Napisano 27 Sierpień 2022 4 godziny temu, bigworm napisał: Sorki, ostatni post xd Takby z tego wynikało, co jest bez sensu. Będzie wersja V2 która bedzie mozna kupic bez subskrypcji ale ona ma updaty do wersji v2.1, chyba ze się kupi tego update pass. Na twitterze widziałem, że się burza zrobiła, ale nie chciało mi się tego czytac wszystkiego Spoko;D
Kalberos Napisano 2 Wrzesień 2022 Autor Napisano 2 Wrzesień 2022 Dziadek ukończony i w końcu wakacje 😄 8
KLICEK Napisano 5 Wrzesień 2022 Napisano 5 Wrzesień 2022 kurde fajny dziad, fajne jest to ze udalo ci sie uchwycic jego dziadowatosc rowniez na posturze 🙂 1
Kalberos Napisano 6 Wrzesień 2022 Autor Napisano 6 Wrzesień 2022 W dniu 5.09.2022 o 10:58, KLICEK napisał: kurde fajny dziad, fajne jest to ze udalo ci sie uchwycic jego dziadowatosc rowniez na posturze 🙂 Dzieki Mistrzu! Nie chce Ci sie go smignac w 3D;p Dosc czesto mi brakuje w konceptach u innych ludzi pokazania charakteru, statusu, histori danej postaci. Staralem sie pokazac zmeczonego chlopa wojnami i zyciem. Pozderki z Norwegi! 3
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2022 Napisano 6 Wrzesień 2022 mordeczko za trudny temat zeby to pyknac w speedzie 😄 ale moze kiedys 😄 1
Kalberos Napisano 7 Wrzesień 2022 Autor Napisano 7 Wrzesień 2022 10 godzin temu, KLICEK napisał: mordeczko za trudny temat zeby to pyknac w speedzie 😄 ale moze kiedys 😄 Godzinę temu, michalo napisał: Też bym takiego chciał zrobić ! Droga wolna panowie;D 1
Kalberos Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Napisano 22 Wrzesień 2022 siema. dziś wlatuje pracka z 2018, dostałem w koncu zielone swiatło. i szkic Pozdro 7
michalo Napisano 22 Wrzesień 2022 Napisano 22 Wrzesień 2022 Nice, cybepunkwy czerwony kapturek, ale fajowo 🙂 Fajna perspektywa, świetnei z tym sobie poradziłeś. 1 1
Kalberos Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Napisano 22 Wrzesień 2022 2 minuty temu, michalo napisał: Nice, cybepunkwy czerwony kapturek, ale fajowo 🙂 Fajna perspektywa, świetnei z tym sobie poradziłeś. Dzieki! No ja lubie takie dziwaczne perspektywy wykorzystywac, zawsze to cos innego. 2
michalo Napisano 22 Wrzesień 2022 Napisano 22 Wrzesień 2022 Teraz, Kalberos napisał: Dzieki! No ja lubie takie dziwaczne perspektywy wykorzystywac, zawsze to cos innego. No ja też lubię jak ktoś tak robi 😉 Dodaje dużo dynamiki i przestrzeni. Łatwo też zepsuć taką pracę jak się źle to zrobi. Więc dodatkowy plus i za to. Kozak. 1 1
Kalberos Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Napisano 22 Wrzesień 2022 Teraz, michalo napisał: No ja też lubię jak ktoś tak robi 😉 Dodaje dużo dynamiki i przestrzeni. Łatwo też zepsuć taką pracę jak się źle to zrobi. Więc dodatkowy plus i za to. Kozak. To prawda ale ja zawsze lubie sobie utrudniac zycie i przy okazji uczyc sie czegos nowego:D 2
Mortom Napisano 22 Wrzesień 2022 Napisano 22 Wrzesień 2022 Powiem tak: Sa majtki (niestety nie białe 😐), są cycki 👀, jest panna - dajemy na fronta! 😄 A tak na serio, super pracka! 🙂 👍 1 2
Kalberos Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Napisano 22 Wrzesień 2022 1 godzinę temu, Mortom napisał: Powiem tak: Sa majtki (niestety nie białe 😐), są cycki 👀, jest panna - dajemy na fronta! 😄 A tak na serio, super pracka! 🙂 👍 Dzieki wariacie! 1
Kalberos Napisano 29 Wrzesień 2022 Autor Napisano 29 Wrzesień 2022 oh i powrot do bezpiecznej strefy 😄 troche eksperymentowalem, mielilem tekstury, uzylem troche moich zdjec roslinek i takie o cos wyszlo. https://www.artstation.com/artwork/5B3bVw Pozdrowki 9
RaVirr Napisano 29 Wrzesień 2022 Napisano 29 Wrzesień 2022 Moim zdaniem giga krok naprzód, mimo, że w bezpiecznej strefie 😄 1
Kalberos Napisano 30 Wrzesień 2022 Autor Napisano 30 Wrzesień 2022 2 godziny temu, RaVirr napisał: Moim zdaniem giga krok naprzód, mimo, że w bezpiecznej strefie 😄 no moze;D 2 godziny temu, blood_brother napisał: Dobra, a poka surowe AI 😛 Panie ja od tego mam głowe a nie AI 😄 2 godziny temu, KLICEK napisał: POKA HASZE! Hasze?:P 2 godziny temu, SebastianSz napisał: Fajnie wygląda 🙂 dziekówka
Kalberos Napisano 11 Październik 2022 Autor Napisano 11 Październik 2022 Kolejny stary szkic ukończony. Tym razem ten, przy którym uczyłem się rysować lewa ręka jak dobrze pamiętam:D pzdr a i jeszcze https://www.artstation.com/artwork/9N9XdL 8
michalo Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 Bardzo fajnie oświetliłeś ten widoczek. Bardzo mi się podoba! 1 1
Kalberos Napisano 11 Październik 2022 Autor Napisano 11 Październik 2022 16 minut temu, michalo napisał: Bardzo fajnie oświetliłeś ten widoczek. Bardzo mi się podoba! a dziekuje Ci! 1
EthicallyChallenged Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 Mi też się bardzo podoba za atmosferę, kompozycję, kolorystykę i wiele innych rzeczy. Myślę, że jeśli chciałbyś dość niskim kosztem dupogodzin dużo zyskać na jakości, to przysiadłbyś jeszcze i popoprawiał perspektywę w budynkach, bo ten jeden element bardzo zaniża jakość całej pracy, zwłaszcza, że horyzont jest bardzo wyeksponowany i od razu widać, że dachy mają linie zbiegu nie biegnące ku niemu. Długo by nie zajęło żeby to ponaprawiać, a obraz by wiele zyskał. Oprócz tego spróbowałbym usunąć te czarne gałęzie, myślę, że raczej przeszkadzają niż pomagają, ale to już tylko moja subiektywna opinia. 1 1
Kalberos Napisano 11 Październik 2022 Autor Napisano 11 Październik 2022 Teraz, EthicallyChallenged napisał: Mi też się bardzo podoba za atmosferę, kompozycję, kolorystykę i wiele innych rzeczy. Myślę, że jeśli chciałbyś dość niskim kosztem dupogodzin dużo zyskać na jakości, to przysiadłbyś jeszcze i popoprawiał perspektywę w budynkach, bo ten jeden element bardzo zaniża jakość całej pracy, zwłaszcza, że horyzont jest bardzo wyeksponowany i od razu widać, że dachy mają linie zbiegu nie biegnące ku niemu. Długo by nie zajęło żeby to ponaprawiać, a obraz by wiele zyskał. Oprócz tego spróbowałbym usunąć te czarne gałęzie, myślę, że raczej przeszkadzają niż pomagają, ale to już tylko moja subiektywna opinia. Jak zawsze dziekowa za feedback:D Ta teraz widze ze tutaj skopałem, cisnołem to zmeczony po pracy i to byl moj blad, bo przeoczylem to
Kalberos Napisano 14 Październik 2022 Autor Napisano 14 Październik 2022 (edytowane) Skelige vol 2 Znowu comfort zone:D Udanego weekendu;D jak wstane jutro zdrowy to mozecie ze mna piatke przybic jutro w KRk na Łagiewnikach Edytowane 17 Październik 2022 przez Kalberos 7
Destroyer Napisano 14 Październik 2022 Napisano 14 Październik 2022 (edytowane) Fajne i klimatyczne aż mi się motyw muzyczny włączył jak na to patrzę 🙂 52 minutes ago, Kalberos said: jak wstane jutro zdrowy to mozecie ze mna piatke przybic jutro w KRk na Łagiewnikach Jest jakieś wydarzenie jutro w Łagiewnikach? Btw jutro za darmo można wejść na kopiec Kościuszki i do muzeum Kościuszkowskiego 🙂 Edytowane 14 Październik 2022 przez Destroyer 1
Kalberos Napisano 14 Październik 2022 Autor Napisano 14 Październik 2022 Godzinę temu, Destroyer napisał: Fajne i klimatyczne aż mi się motyw muzyczny włączył jak na to patrzę 🙂 Jest jakieś wydarzenie jutro w Łagiewnikach? Btw jutro za darmo można wejść na kopiec Kościuszki i do muzeum Kościuszkowskiego 🙂 https://www.shakeshake.org/?fbclid=IwAR2a_aGk1YuV4s8AZXf7QDc-4xNmNTU5hADJF8loTK86PwwzB00h4yXBLFQ to party 😄
Destroyer Napisano 14 Październik 2022 Napisano 14 Październik 2022 20 minutes ago, Kalberos said: https://www.shakeshake.org/?fbclid=IwAR2a_aGk1YuV4s8AZXf7QDc-4xNmNTU5hADJF8loTK86PwwzB00h4yXBLFQ to party 😄 O to nie wiedziałem 😛 Podole 6? To bardziej Ruczaj niż Łagiewniki 🙂 mieszkam z kilometr od tego miejsca, poprzednie 3 mieszkania też ta okolica choć nawet bliżej w porywach było 🙂 Już mocne obrzeża, prawie szczere pole jak na przyjęcie tak znamienitych gości 😛
Kalberos Napisano 14 Październik 2022 Autor Napisano 14 Październik 2022 13 minut temu, Destroyer napisał: O to nie wiedziałem 😛 Podole 6? To bardziej Ruczaj niż Łagiewniki 🙂 mieszkam z kilometr od tego miejsca, poprzednie 3 mieszkania też ta okolica choć nawet bliżej w porywach było 🙂 Już mocne obrzeża, prawie szczere pole jak na przyjęcie tak znamienitych gości 😛 a to ja nie wiem kurcze, nie znam krakowa. Nocleg na szzescie juz ogarnalem, tylko sie wykurowac do jutra trzeba 😄
Destroyer Napisano 15 Październik 2022 Napisano 15 Październik 2022 29 minutes ago, Kalberos said: a to ja nie wiem kurcze, nie znam krakowa. To tak jak ja, co prawda mieszkam tu już dobre 12 lat ale niedawno wrzucałem podsumowanie miesiąca w którym widać jak dokładnie poznaję miasto 😄 No i zdrowia! jutro ma być bardzo ciepło jak na październik i bez opadów choć miało być słońce ale odwołali 😛 1
Kalberos Napisano 17 Październik 2022 Autor Napisano 17 Październik 2022 W dniu 15.10.2022 o 02:24, Destroyer napisał: To tak jak ja, co prawda mieszkam tu już dobre 12 lat ale niedawno wrzucałem podsumowanie miesiąca w którym widać jak dokładnie poznaję miasto 😄 No i zdrowia! jutro ma być bardzo ciepło jak na październik i bez opadów choć miało być słońce ale odwołali 😛 no bylo goraco a ja ubralem sie jak na prawdziwe jesien:D 23 godziny temu, WDWD napisał: Fajny ten twój comfort zone. dzieki
Rekomendowane odpowiedzi