Napisano 22 Marzec22 Mar Autor 31 minut temu, ZiN napisał(a):@Kalberos Spróbuj wejść listę wątków w dziale WIP i kliknij w miniaturę przy swoim temacie. Mi się udało zmienić.działa!!!edit : na głowniej tylko nie działą :D Edytowane 22 Marzec22 Mar przez Kalberos
Napisano 26 Marzec26 Mar Autor mały update bo moge już :D to pomęczę was moimi bazgrołami ponownie link do giereczki https://store.steampowered.com/app/1579340/Survive_the_Fall/ i trailerek https://www.youtube.com/watch?v=r31H5QThxxs
Napisano 5 Kwiecień5 Kwi W dniu 3.04.2025 o 16:16, Kalberos napisał(a):Przerwa mala w czasie remontu.Ipadzik i kawuniaTo jest ten cały Paryż? Dobrze mówili, żeby tam nie jechać. Ładna pocztówka. A tak ogólnie zajefajnie oddajesz przestrzeń i super kolorki!
Napisano 5 Kwiecień5 Kwi Autor 2 godziny temu, ZiN napisał(a):To jest ten cały Paryż? Dobrze mówili, żeby tam nie jechać. Ładna pocztówka. A tak ogólnie zajefajnie oddajesz przestrzeń i super kolorki!Tak to La Parii :D No wiesz, takie luzne mazy zawsze najlpsze:D pozniej wchodzi klient i " Panie dej pan wiecej tynku" czyt. detalu.
Napisano 21 Kwiecień21 Kwi Autor Zajeczek ode mnie. a tutaj szkic tej panimeczylem ja tak dlugo po godzinach, ze pewno cos bedzie spier... pzdr.
Napisano 21 Kwiecień21 Kwi good.mp4No w końcu coś na czym można oko zawiesić :)1 hour ago, Kalberos said:meczylem ja tak dlugo po godzinachtylko pozazdrościć ;) Edytowane 21 Kwiecień21 Kwi przez Destroyer
Napisano 22 Kwiecień22 Kwi Autor hahaha, Jaś Fasola i ta jego genialna mimika twarzy14 godzin temu, Destroyer napisał(a): <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">good.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>233.16 kB</span> <span>·</span> <span>0 pobrań</span></span></span>No w końcu coś na czym można oko zawiesić :)tylko pozazdrościć ;) Edytowane 22 Kwiecień22 Kwi przez Kalberos
Napisano 15 Maj15 Maj Autor Moje bazgroły Kwiecien / Majspeedpaint_2.mp4.8484ff1318e4305a8747935429d25ef9.mp4to tyle :D pozdroMały update Golebnik_wiesiu_sm.mp4 Edytowane Wtorek o 20:444 dn przez Kalberos
Napisano 19 godzin temu19 godz Autor Zielone światełko! Gierka już po premierze, wiec mogę wrzuci druga ilustracja pod ekran ładowaniapozdro Edytowane 19 godzin temu19 godz przez Kalberos