Napisano 22 Marzec22 Mar Autor 31 minut temu, ZiN napisał(a):@Kalberos Spróbuj wejść listę wątków w dziale WIP i kliknij w miniaturę przy swoim temacie. Mi się udało zmienić.działa!!!edit : na głowniej tylko nie działą :D Edytowane 22 Marzec22 Mar przez Kalberos
Napisano 26 Marzec26 Mar Autor mały update bo moge już :D to pomęczę was moimi bazgrołami ponownie link do giereczki https://store.steampowered.com/app/1579340/Survive_the_Fall/ i trailerek https://www.youtube.com/watch?v=r31H5QThxxs
Napisano 5 Kwiecień5 Kwi W dniu 3.04.2025 o 16:16, Kalberos napisał(a):Przerwa mala w czasie remontu.Ipadzik i kawuniaTo jest ten cały Paryż? Dobrze mówili, żeby tam nie jechać. Ładna pocztówka. A tak ogólnie zajefajnie oddajesz przestrzeń i super kolorki!
Napisano 5 Kwiecień5 Kwi Autor 2 godziny temu, ZiN napisał(a):To jest ten cały Paryż? Dobrze mówili, żeby tam nie jechać. Ładna pocztówka. A tak ogólnie zajefajnie oddajesz przestrzeń i super kolorki!Tak to La Parii :D No wiesz, takie luzne mazy zawsze najlpsze:D pozniej wchodzi klient i " Panie dej pan wiecej tynku" czyt. detalu.
Napisano 21 Kwiecień21 Kwi Autor Zajeczek ode mnie. a tutaj szkic tej panimeczylem ja tak dlugo po godzinach, ze pewno cos bedzie spier... pzdr.
Napisano 21 Kwiecień21 Kwi good.mp4No w końcu coś na czym można oko zawiesić :)1 hour ago, Kalberos said:meczylem ja tak dlugo po godzinachtylko pozazdrościć ;) Edytowane 21 Kwiecień21 Kwi przez Destroyer
Napisano 22 Kwiecień22 Kwi Autor hahaha, Jaś Fasola i ta jego genialna mimika twarzy14 godzin temu, Destroyer napisał(a): <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">good.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>233.16 kB</span> <span>·</span> <span>0 pobrań</span></span></span>No w końcu coś na czym można oko zawiesić :)tylko pozazdrościć ;) Edytowane 22 Kwiecień22 Kwi przez Kalberos
Napisano 15 Maj15 Maj Autor Moje bazgroły Kwiecien / Majspeedpaint_2.mp4.8484ff1318e4305a8747935429d25ef9.mp4to tyle :D pozdroMały update Golebnik_wiesiu_sm.mp4 Edytowane 20 Maj20 Maj przez Kalberos
Napisano 24 Maj24 Maj Autor Zielone światełko! Gierka już po premierze, wiec mogę wrzuci druga ilustracja pod ekran ładowaniapozdro Edytowane 24 Maj24 Maj przez Kalberos
Napisano Wtorek o 10:264 dn Autor numero treelink do giereczki :Pozdro Edytowane Wtorek o 10:274 dn przez Kalberos
Napisano Środa o 15:123 dn Autor Kolejna okładeczka na pudełko dla phalanx kampania giereczki https://gamefound.com/en/projects/phalanx/conquest-of-paradise#/section/rewards/reward-product-78840
Napisano Piątek o 11:241 dn Autor Wizja pierwszej z postaci, nowy projekt. Zobaczymy czy się to rozwinie dalej itd. scifi to jednak nie moj konik, tak se to wyszło. Pozdro
Napisano Piątek o 12:151 dn siemano, sorki ze ci sie wpierdzielam w teczuszke, ale tak z ciekawosci sobie podmalowałem. nie znam sie zabardzo na rysunku ale za to delikatnie na proporcjach postaci, generalnie pomysł fajny ale mam wrazenie proporcje odbierają mu troche dynamiki , zrobil sie taki dojebany 160cm gostek, jak go troche zwęzisz , zmniejszysz głowke i wydluzysz delikatnie nozki robi sie fajna atletyczna sylwetka . ale to tak zostawiam w ramach ciekawostki nie traktuj tego jako fidbak bo sie uja znam :D pozdro i czekam na wincyj Edytowane Piątek o 12:241 dn przez ArnoldSzczesliwy
Napisano Piątek o 12:571 dn Hej @Kalberos Gratuluję kolejnych publikacji, fajnie to Ci idzie, najbardziej podoba mi się ostatnia praca ze statkami, jest w niej najwięcej precyzji.Przechodząc do postaci, nie poddawaj się tak szybko, dopiero zacząłeś a design szczególnie sci fi wymaga dużo iteracji ze względu na funkcjonalność i celowość jaką elementy muszą spełniać. Chciałbym żebyś z tymi fajnymi sylwetami które stworzyłeś zadał sobie kilka pytań:Ponieważ postać umiejscowiona na pustyni, jakie techniki przetrwania stosuję?Jeśli zbiera szpej, to może zamiast trzymania go pod płaszczem, co utrudnia ruch i w piasku go zakopie, ma pudło drony, rożnej wielkości, ja zrobiłem w takiej skali, ale może jest to coś od ziemi mające dwa metry, co jest równocześnie jego schronieniem, i miejscem gdzie trzyma wodę , może to pudło jeśli mniejsze rozkłada się jak namiot i w nocy ma mechanizm zbierający wodę z powietrza.Jaki można wzmocnić przekaż że jest zbieraczem, ja dałem mu zamiast dłoni chwytak, taka klisza na szybkoTakie pytania można mnożyć i im bardziej się zastanowisz, rozkminisz rozwiązania, tym design będzie bardziej wiarygodny.Tak jak napisał Arnold, coś nie tak z proporcjami się stało, głównie przez zaciemnienie sylwetki postaci peleryną i wiszącymi śmieciami.Czy wybierzesz drono pudła czy coś innego, rozdzieliłbym design samej postaci od jego zewnętrznego ubioru, jak peleryna, kaptur, pokazał to na dodatkowym ujęciu, lub nie robił tego tak inwazyjnego i zasłaniającego całej twarzy i większości designu - tors, ręce. Edytowane Piątek o 13:001 dn przez takashmen
Napisano Piątek o 13:061 dn wybaczcie mi obaj, ale nie mogłem się powstrzymaćJa bym oprócz tej zmiany w proporcjach zwiększył też kontrast między powierzchniami oświetlonymi słońcem, a zacienionymi, ze wzgeędu na sytuację oświetleniową. Pomogłoby to też wyeksponować bardziej przedmioty na handel
Napisano Piątek o 13:291 dn Autor dzieki za feedback. Chlop ma byc lekko przygarbiony. Mialem rozne wersje ze szmatami, bez itd. Fakt, przydalo by sie pokazac jak on je zbiera itd. Opis postaci byl zbyt szczuply przez klienta dostarczony, zaznaczam tez ze nie jest to ukonczone, bo projekt stanol w miejscu. Tak czy siak dzieki za podmaloweczki! 25 minut temu, EthicallyChallenged napisał(a):wybaczcie mi obaj, ale nie mogłem się powstrzymaćJa bym oprócz tej zmiany w proporcjach zwiększył też kontrast między powierzchniami oświetlonymi słońcem, a zacienionymi, ze wzgeędu na sytuację oświetleniową. Pomogłoby to też wyeksponować bardziej przedmioty na handelnie wybacze! ;P kazdy feedback mile widziany, po to jest ta teczka