dziadek3D Napisano 12 Wrzesień 2012 Napisano 12 Wrzesień 2012 (edytowane) Nareszcie ktoś zrobił film o mnie...!!!...... i stworkach...:)))... i administracji forum... Edytowane 13 Wrzesień 2012 przez Adek
Miłosz3ds Napisano 12 Wrzesień 2012 Napisano 12 Wrzesień 2012 Eee, to nie jest dziadek3D, za mizerna broda! :) Film dobry. ola-f - to samo zauważyłem, nie widząc wcześniej Twojego komentarza. Bardzo podobny do Stitcha. :)
Orangegraphics Napisano 12 Wrzesień 2012 Napisano 12 Wrzesień 2012 bardzo, bardzo dobra animka, technicznie super, i ciekawa, no świetna;)
adek Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 No dobry film. Podmieniłem w pierwszym poście tylko wideo bo it's art chyba skopiował to sobie do swojego playera a autorzy oficjalnie zamieścili na Vimeo w lepszej jakości.
mafida Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 Świetne, w końcu cos obejrzałem do końca z przyjemnościa i bez przewijania:)
kotisded Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 dobre, dobre. Fajnie, że wychodzi coś takiego. Bez wybuchów, pościgów i przeintelektualizowanego zakończenia. Bajka jaką być powinna.
plasti Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 swietne, po prostu swietne, wlosy tej dziewczynki/chlopca genialnie wymyslone, zupelnie inna animacja niz wszystkie inne, no to sie nasz dziadek popisal tym razem, ale pozytywnie :)
Papa Pio Napisano 14 Wrzesień 2012 Napisano 14 Wrzesień 2012 Sympatyczne, fajnie zrobione... eh kiedy mi się tak uda... czy w ogóle :D...
deshu Napisano 15 Wrzesień 2012 Napisano 15 Wrzesień 2012 O jakie miłe:) Super, wreszcie coś delikatnego. Fajny design, i długość w sam raz. Czasem tylko AO zabrakło.
Rekomendowane odpowiedzi