Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przy okazji zbierania przykładów dla klientów, zrobiłem małe podsumowanie prac, większość świeżych choć nie wszystkie.

inshapestudiol.jpg

Edytowane przez arturprx2
  • Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Serdeczne dzięki Panowie :)

lukasjogabonito, cała robota powstaje na 2xXeon5650 ale w planach jest dokupienie podobnego potworka.

Ola-f, są tacy co lubią artystyczny nieład ;]

Napisano

O, dużo fajnych wnętrz, kilka na prawdę genialnych ujęć. Zbliżenia podłóg super. ;) A tak z ciekawości: od producenta dostajesz zdjęcie do obróbki czy miałeś już przygotowany pakiet tekstur?

Sz.

Napisano
Zazwyczaj dostaje zdjęcie panela albo kilku złożonych a mapki wyciągam już sam.

Projekty wnętrz też? Czy to już dowolnie?

Świetne prace

Napisano

Fajne pracki, choc niektore zanizaja poziom pozostalych i wywalilbym je z portfolio ale generalnie smaczne to wszystko ;) A ja mam pytanie czy takie tradycyjne mebelki jak ten szary zamszowy fotel i biala sofka z recznikiem w lazience modelujesz sam czy wrazie potrzeby zaopatrujesz w sklepach w modele ? I czy moglbys powiedziec jak zrobiles dywan na 4 obrazku w 2. rzedzie i sety materialu na tym fotelu ?:]

Napisano

Włąśnie mnie to zastanawia czemu klienci sami sobie robią krzywdę? Czy to po to żeby "ich" było na wierzchu czy jak.

Pracki na prawdę fajne, czym świecisz?

Napisano

Takie samo odnoszę wrażenie piko84. Ale cóż, w kolano sobie nie strzelę ;]

A co do pytania to na pewno nie świecę HDRI.

Głównie na vrayLight-plane/dome, ies i sun.

Napisano

Bardzo interesuje mnie jak osiągnąłeś tak świetny efekt na 7 obrazku, konkretnie chodzi mi o kominek.

Ogólnie jestem pod dużym wrażeniem.

Czy planujecie może jakieś sympozja? Wykłady? Prezentacje?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności