arturprx2 Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 (edytowane) Przy okazji zbierania przykładów dla klientów, zrobiłem małe podsumowanie prac, większość świeżych choć nie wszystkie. Edytowane 14 Wrzesień 2012 przez arturprx2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Bardzo schludne prace. Na jakim sprzęcie pracujecie? Jeśli mogę spytać oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Bardzo ładne wizualizacje, super materiały. Gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 świetne prace. ale profesjonalna gosposia uprzątnęłaby dziecinny przed wrzuceniem do portfolio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Prace na wysokim poziomie, niektóre bardzo mi się podobają. Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 dobre rzeczy Pan tu pokazujesz, bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 13 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Serdeczne dzięki Panowie :) lukasjogabonito, cała robota powstaje na 2xXeon5650 ale w planach jest dokupienie podobnego potworka. Ola-f, są tacy co lubią artystyczny nieład ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Ładne bardzo prace. Szkoda, że fragmenty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 jest czym się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Mozna widzieć skąd bierzesz tyle fajnych textur podłóg i drewna? może sam je robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 13 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Choć nierzadko wymagają odtailowania, drewno i glazury dostarcza zazwyczaj klient ponieważ konkretnie te produkty będą lub są w sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Gratulacje udanych realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 O, dużo fajnych wnętrz, kilka na prawdę genialnych ujęć. Zbliżenia podłóg super. ;) A tak z ciekawości: od producenta dostajesz zdjęcie do obróbki czy miałeś już przygotowany pakiet tekstur? Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Zazwyczaj dostaje zdjęcie panela albo kilku złożonych a mapki wyciągam już sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 kawał dobrej roboty ! gratulacje GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Zazwyczaj dostaje zdjęcie panela albo kilku złożonych a mapki wyciągam już sam. Projekty wnętrz też? Czy to już dowolnie? Świetne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Z wnętrzami różnie bywa, czasem są jakieś konkretne wytyczne a czasem można zaszaleć z wyobraźnią. Ale jak za bardzo się szaleje to klient temperuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Fajne pracki, choc niektore zanizaja poziom pozostalych i wywalilbym je z portfolio ale generalnie smaczne to wszystko ;) A ja mam pytanie czy takie tradycyjne mebelki jak ten szary zamszowy fotel i biala sofka z recznikiem w lazience modelujesz sam czy wrazie potrzeby zaopatrujesz w sklepach w modele ? I czy moglbys powiedziec jak zrobiles dywan na 4 obrazku w 2. rzedzie i sety materialu na tym fotelu ?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Pawelkos, 90% modeli sam robię. Co do dywanu to jest to fur. Mógł byś powiedzieć, które prace najbardziej odstają? Screen może coś więcej powie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 arturprx2 dzieki za ustawienia. A to co bym wyrzucil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Kupa dobrych wizek :) Fakt. Niektóre szkodzą. Jakby z lat dziewięćdziesiątych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 15 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Niestety, ale najczęściej do tych kiepskich dochodzą 3 grosze klienta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Włąśnie mnie to zastanawia czemu klienci sami sobie robią krzywdę? Czy to po to żeby "ich" było na wierzchu czy jak. Pracki na prawdę fajne, czym świecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 15 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Takie samo odnoszę wrażenie piko84. Ale cóż, w kolano sobie nie strzelę ;] A co do pytania to na pewno nie świecę HDRI. Głównie na vrayLight-plane/dome, ies i sun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Bardzo interesuje mnie jak osiągnąłeś tak świetny efekt na 7 obrazku, konkretnie chodzi mi o kominek. Ogólnie jestem pod dużym wrażeniem. Czy planujecie może jakieś sympozja? Wykłady? Prezentacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Głównie na vrayLight-plane/dome, ies i sun. Domem bez HDRI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2012 piko84 miałem na myśli, że bez map hdri :) Biolo_idiota, kamień ma dispa, płomień to vraylight z dispem a wkład to model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 17 Wrzesień 2012 Share Napisano 17 Wrzesień 2012 Nie wiedziałem że tak nawet można zrobić, znaczy światło z dispem. Czy poświęcił byś chwilę na opisanie procesu? Bardzo mnie to interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 17 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2012 Jakiegoś specjalnego procesu to nie wymaga. W vraylightMtl masz slot na mape disp. PS. Dzięki serdeczne za fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi