Napisano 7 Październik 201212 l No to lecimy dalej filmowo.... Tytułu nie trzeba tłumaczyć, chodzi oczywiście o postać obcego zaprojektowanego przede wszystkim przez H.R.Gigera, a więc Obcy stricte ksenomorf nie o żadne ufoludki :P Uwzgledniamy rózne formy i modyfikacje, walki z innymi kosmicznymi istotami etc byle miało związek z oryginalnym Obcym-od wyboru do koloru. Uniwersum dość rozległe biorąc pod uwagę komiksy, filmy i gry więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie ;) * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 15.10.2012 23:59 SONDA: 16-18.10.2012
Napisano 14 Październik 201212 l Wersja nr.2 Mam nadzieję, że jest nieco lepiej niż ostatnio. Ta praca idzie do głosowania.
Napisano 16 Październik 201212 l xD sorry za spam, ale to silniejsze ode mnie :D swego czasu też tak miałem tylko z taką emotką :] sorki również xD piekne prace powrzucaliście
Napisano 16 Październik 201212 l Omen specjalnie odczekał żeby nie demotywować innych przed czasem :D