Napisano 24 Styczeń 201312 l Cartoon Network Adult Swim opublikował specjalny odcinek Dexter’s Laboratory - Rude Removal. Odcinek, który nigdy nie doczekał się oficjalnej emisji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2761
Napisano 25 Styczeń 201312 l szkoda, że za moich młodszych lat tego nie wyemitowali:) mi się podobało:D
Napisano 25 Styczeń 201312 l Strasznie to głupawe, takie prostackie, gdzie na słowo (...) publiczność ryczy śmiechem. Serię oglądałem lata temu, z tego co pamiętam każdy kolejny epizod był słabszy od poprzedniego (a start był fajny). Edytowane 26 Styczeń 201312 l przez CzAk1
Napisano 25 Styczeń 201312 l Ogólnie bajki na cn były głupawe i miejscami obleśne. Właśnie dlatego preferowałem jako dzieciak przygody Son Goku, które do dzisiaj przemawiają do mnie plastyką i finezją;) A może to zwykły sentyment?
Napisano 25 Styczeń 201312 l Krowa i Kurczak, czy Dexter rządzą. Żadne chińskie bajki nie mogą się z tym równać :P
Napisano 25 Styczeń 201312 l już mamy całkowite rozluźnienie na głównej? Edytowane 26 Styczeń 201312 l przez CzAk1
Napisano 25 Styczeń 201312 l eeee... fajne :D mały chłystek byłem jak się przed cn godziny czasem spędzało. zawsze fajnie do tego wrócić. może to i głupie z czasem, ale więcej rozumiem tego angielskiego :D cow and chicken, 2 stupid dogs. jakie to głupie było, a jednak jak porównać z niektórymi bajkami, które teraz da się spotkać, o wiele lepsza zabawa. no i nauka języka od razu! myślę, że dzięki cn miałem zupełnie inny start w szkole. pamiętam taki odcinek "Omelette du Fromage" ;]
Napisano 26 Styczeń 201312 l Nie rozumiem dlaczego CN nie zdecydowało się wyemitować tego odcinka. Ja pamiętam jeden z odcinków "Atomówek", w którym ich wrogiem był ogromny, niszczący miasto i gadający kibel. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że i ten Kibel i Atomówki przeklinały jak najęte, a cenzurą nie było "piiiiip", tylko odgłosy otoczenia (szczekanie psów, klakson, ćwierkanie ptaków itp). O ile się nie mylę to ta sama wytwórnia filmów rysunkowych, bo stylem też było chyba identyczne.
Napisano 26 Styczeń 201312 l Powód: ------- Wulgaryzmy. Zgodnie z regulaminem i dobrym obyczajem na Forum nie tolerujemy wulgaryzmów pod żadna postacią. Póki co kartka i ostrzeżenie. Jeśli będzie to nagminne - ban. Pozdrawiamy Moderacja Max3D.pl odebrałem lekcję ironii.
Napisano 26 Styczeń 201312 l Ten odcinek akurat słaby, ale Genndy Tartakovsky wymiata, stworzył „Laboratorium Dextera”, „Dwa głupie psy”, „Atomówki” i co najważniejsze dla mnie „Samuraja Jacka” :D A ostatnio reżyserował "Hotel Transylwania". Jego specyficzne podejście czuć we wszystkich tych bajkach i bardzo lubię ten poziom abstrakcji :)))
Napisano 27 Styczeń 201312 l Moze to i niewychowawcze fakt ale ubaw po pachy ;) Dexter jest swietny, swego czasu bardzo lubilem ogladac przygody malego @geniusza@ :) Co do @Cows and chicken@ ten nie trafial do mnie za bardzo. Pozdro
Napisano 28 Styczeń 201312 l Bardziej ceniłem X-menów, Ligę sprawiedliwych, Dragon Balla i Rycerzy Zodiaku. Wszystkie emitowane były chyba na konkurencyjnych stacjach.