Phantom Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 nie wqrz sie Klicek ale na 1 rzut oka myslalem ze ten mis to pisuar ;D dziwnie poprostu cienie sie ulozyly wewnatrz tej poduszeczki i wygladaja jak wglebienie a nie extrude :P pozatym cool modeling ... cheers ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 ehh, ale cioty... nic nie robia ;). kto zrobil misia ma u mnie nabita tube ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 Nikt sie nie zainteresowal zrobieniem nemesisa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Phantom spoko nie wkurzam sie ;) to tylko speedek ;D Szczupal wysil sie i znajdz pozadne scriny tego nemesisa to zobaczymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 zrobilem dwie glowy jedna starsza ;) lepiej tego nie komentowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 edglupuj edglupuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 hehe bardzo łądnie Robert, myślałem już, że nas opuściłeś :D hehe widzę po raz pierwszy jakieś ludzkie edżlupy, chociaż wymagają tu i tam zagęszczęszczenia bądź redukcji. pozytywnie, w porównaniu do poprzednich prac progres jest znaczny. szczupal - raczej na speed się to nie nadaje, no chyba że Klicek się zaprze :D uh, zaraz wrzucę temacik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 tym razem będzie mniej oryginalne, bardziej organicznie ;] nie za duże, żeby każdy dał radę. NOWY TEMAT : "DŁOŃ" CZAS : jutro późnym wieczorem wrzucę nowy temat przypominam, że mile widziane są także inne speedy oraz że każdy obrazek powinien być opatrzony stosowną informacją o użytym programie, czasie modelowania oraz innych pożytecznych informacji dotyczących np. referecji czy zastosowanej metody. Jeśli modelujecie w wings3d to mile widziana byłyby załączane pliki *.wings są niewielkie a umożliwią lepszą "diagnozę". To powinno zainteresować przede wszystkim początkujących, ponieważ łatwiej będie udzielać rad gdy będzie się miało model pod ręką. UWAGA, proszę wszystkie obrazki, tekstury itp. ustawić jako external przed załączeniem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Wrzucam dwa moje speedy. Sa to moje pierwsze modele w XSI. Kazdy robiony ok. 35 minut. Glownie dlatego ze caly czas walcze z przyzwyczajeniami z maxa ale idzie mi coraz lepiej:) Do kiedy jest nowy temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 nie wiem czy to sie kwalifikuje do speeda ;) niemniej scenka zrobiona w moze 30-40 min :) cel: zwalczenie nudy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Poznawania XSI ciag dalszy. Ok. 45 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Jako ze nowy na forum witam wszystkich. Oto moj speedzik misiowy. Czas ok 35 minut, soft xsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 jogo ... 3ds ... 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Speed reka. Czas ok 30 minut, soft xsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 witaj misiekk, rączka nie jest zła, chociaż zostało sporo do poprawienia w anatomii i topologii siatki. PPK, ładne jogo :> ale ... co kombinowałeś przy nim przez pół godziny? :D uh, dopsz, potem wrzucę swoją rączkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Wiem.. wstyd mi ... ale jestem taki powolny ;) // czesc tego czasu bawilem sie ustawieniami swiatla i vraya co rbilem pierwszy raz i troche polecialo na probne rendery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Co da lapy to sie zgadzam, syf straszny. Ale mam usprawiedliwienie :) to moj drugi chyba modelik od hmmm 3-4 miesiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 a ja mam pytanie :D co to za szprzed XSI :DD slyszalem o tym ale z czym to sie je? ja wiem ciut o maxie i kocham wingsa reszta to dla mnie syf :D:D edit: bez obrazy dla innych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 http://www.softimage.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 Dopsz, 30 minut. Ciężko, ciężko mi idzie przypominanie maxa, ale do bitwy trzeba się przygotować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 oki- modeling- 3minut + obróbka- 2minuty:D :D 3d-buuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 uu salvator. mam gietkie kosci, ale mimo najlepszych checi nie potrafie w ten sposob wygiac kciuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 huh, mi się prawie udało :P jakoś nie chciało mi się poustawiać wszystkiego na miejscu po połączeniu z ręką (mowa o palcach). alek - tylko 2 minuty i już sie zraziłeś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 no i stozkowate troche te palce. ale przypuszczam ze sie wzorowales wlasnymi, wiec sie nie bede czepiac. kolego alku, nie wiedzialam ze juz sie robi prostokatne butelki od piwa. ale czego to swiat nie widzial. bedzie mozna je ustawiac gesciej niz te okragle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 ania, nabij tube za ten komentarz ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 hmm co rozumiesz po pojęciem stożkowe ?! hyhy, chyba muszę iść do ... no właśnie, jak się nazywa lekarz zajmujący się stożkowatymi palcami :> khe khe dresie. Nabijcie sobie co chcecie i w co chcecie, ale nie publicznie proszę :P edit1: to też edit2: najwidoczniej tobie też, skoro pozostaje Ci tylko przyczepić się do moich :P edit3: żenujące dresie ;] już zaczynasz obrażać rozmówcę :> khe khe słabo z twoją wyobraźnią ... ppfff pantofel :P edit4: uuu już ideologia :> gnido, rozumiem, ale kulturowa?! edit5: hoho, mam Cię, kompleksy drobnomieszczańskie, plebs nienawidzi pana. pff niedobrze z tobą :P edit6: frazesy, puste marksistowskie hasła! plebs nie potrafi dorównać "burżujom" to się buntuje, zamiast pokornie ugiąć kark przed lepszymi, byle osioł co codziennie nosi arbuzy sprzedawcy na straganie ma większy wkład w rozwj ludzkości niż wy! siać siać siąć. edit7: jesteś zarazą toczącą krew tej ziemi! buntujesz niewinnych ludzi by wykorzystać ich do własnych celów. jesteś niczym tkanka rakowa.btw. nieźle dryfujesz ideologicznie w ciagu dyskusji :P edit8: Powtarzasz się, to czas by zakończyć dyskusję :> sorrki, za drobny OT, ale takie dyskusje przewracają góry i przynoszą mahometów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 to byla przenosnia poetycka lesmianie samozwancze. edit: skonczyly ci sie argumenty grafomanie huehue edit2: to tobie pierwszemu ciuló, wiec nie mam zamiaru polemizowac z takim pantofelkiem. edit3: to slady polemiki gnido kulturowa, stosuje jedynie taktyki koscielne. edit4: gnida kulturowa, gdyz lesmianem nie jestes, a najwyzej doktórem zostaniesz lub jakims ino znachorem. edit5: jaki plebs, czysta sarmacka krew ty nowobogacki ty, nienawidze takich sflaczalych burzujow wzbogacanych na wyzyskiwaniu naszej ziemi polskiej! na chwale, skonczysz jak twoi pobratymcy, w piekle! edit6: ty nedzna zgnila i splesniala kapitalistyczna swinio! proletariusze wszystkich krajow laczcie sie!!!!! precz z okupantem, precz z silami nieczystymi, precz z klasa rzadzaca ludem!!!!! to oni sa winni calemu zlu tego swiata, burzuazja rozpetala wojny swiatowe, zawsze stala na czele spiskow! nawoluje was, prosci ludzie, pod bron i walczyc z ta zaraza! edit7: ha, znalazl sie ten, ktory przed chwila kazal sie uchylic nam, ludowi pracujacemu! zmieniasz stanowisko ciagle, nedzny oportunisto. Niczym judasz zdradzasz swoj narod, zdradzasz wszystko, aby posiasc wladze i pieniadze! taki jest twoj cel, zas moj z czystego serca wziety! chce prawdziwie wybawic wszystkich proletariuszy spod jarzma brudnej i sflaczales klasy rzadzacej! precz z karaluchami! edit8: uhm no tak, rozpedzilem sie. sorry za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 normalnie darkcg tu robicie ;).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 hołli szit , nie wiedziałem ,że dłoń ze stozkowatymi palcami ;) może rozpętać taką burzę :) rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 zapisalem screenshota - aż zal by chwycił serce, gdyby to zagineło;) Jesli tu kotś posprzata zawsze bedzie mozna wrzucic do "interesujących" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 calkiem w pyte konwersacja .. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 no chlopcy, nie pobijcie sie. to ze salwator ma stozkowate palce nie znaczy ze on jest gorszy. on jest gorszy tylko dlatego ze mi nie wybaczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2005 huh, troszkę się rozpędziliśmy :P ania - tamto Ci wybaczyłem, ale tego to już nigdy :P dam później nowy temacik bo nikt już nic nie wrzuca. no ale nie krępujcie się, jesli zrobicie te rączki zawsze możecie wrzucić, nawet jeśłi mają stożkowate palce :P tak btw. nie wiem o co chodzi z tymi palcami :D w każdym razie to speed który mi zajął pół godzinki i nie jest miło się czepiać takich detali anatomicznych ... edit: cicho tam dresie, pracuję nad pokojowym image :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 hahaha, hipokryta. edit: hahahah, podrywasz po prostu :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 a wybaczysz mi to tez? bo przy tamtym tez mowiles ze nigdy. z palcami chodzilo o to ze palce sie zwezaly na koncu. normalnie palce maja mniej wiecej ta sama grubosc wszedzie. przepraszam za czepianie sie. daj nowy temat, to jak wstawisz swoj render powiem ze swietny, dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2005 normalnie palce maja mniej wiecej ta sama grubosc wszedzie. przepraszam, że się muszę z tobą niezgodzić :D a nigdy bywa krótsze i dłuższe aniu. jeśli obiecasz więcej nie mordować pingwinów i nie wypominać biednym ludziom patologii palców (:P) to dojdziemy do porozumienia :> edit: tego za wiele dresie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 jaaaak kreci, łeee... wezcie sie moze wymiencie numerami gygy. edit: ew. speed dating :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 obacz ;] to juz nie jest spid modeling tylko spid talking ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2005 huhu nowy temacik by się przydał NOWY TEMAT: "gnom" może zostawię ten temat na dwa dni, bo dość spore speedy można robić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 1. Co to sa gnomy? 2. Cy bedzie cos nieorganicznego w przyslosci?:P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 1. http://www.slownik-online.pl/kopalinski/8391C49CEB269818C12565DA0060E333.php 2. byly jakies piecyki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 tak myslalem ze to jakas organika bedzie:P.. no i co piecyki tylko ? cos jeszcze w przyszlosci by sie przydalo. Zobaczy sie co szef topicu wymysli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 łeee, wez pionier, bo tutaj pomrzemy z nudy jak bedzie temat "BMW 4201 442 3233 22 z podwoziem 42421142 o parametrach silnika 48042180421 41 - dowolna interpretacja". :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2005 hehe według twojej woli Pionier, następny temacik bedzie nieorganiczny :D następnym razem proszę na gg z propozycjami :> czekam na gnomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 Nie pytajcie go o propozycje - to na pewno bedzie czołg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Jakies 30min w BLENDERZE, to są same METABALLE ! poukładane w takie cus...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 oooooooooooo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 hyh, weź postudiuj blendera i jeszcze bardziej anatomię ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Tak , chymm , fajna podkladka pod cmika ( papierosa ) zeby sie po biurku nie toczyl , jesli ktos jak ja mial blat pod katem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 gnom z wielkimi oczami ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi