CzAk1 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 (edytowane) Globalna pandemia zombie zbiera swoje śmiertelne żniwo. ONZ prosi o pomoc jednego człowieka, który może zapobiec zagładzie. Zobaczcie nowy trailer do World War Z. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2837 Edytowane 26 Marzec 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Hehe, juz czuje, co sie w tym watku bedzie dzialo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 @traitor... a co to też zrobiło PI....???....:)))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Coraz głupsze te filmy. Kiedy będzie coś w klimatach Monachium? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Dziadek: Chyba nie, ale za to duzo tosterow po ekranie biega:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 czemu pit sie nie starzeje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Pit faktycznie się zakonserwował. Ale powiem wam, że to CG to wali po oczach. szczególnie bluescreeny na dachu i helikoptery. Cała para poszła chyba w symulacje tych tłumów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 starzeje starzeje;) Dziadek 3d sie nie starzeje!! dziadku, z kumplem chcemy Cię odwiedzić:) Da radę?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Lucek: Ja ostatnio nie oglądam nic innego tylko 80' i 90'. Nawet niskobudżetowe filmy s-f klasy B z tamtych lat wypadają o niebo lepiej od ostatnich produkcji na bluescreenach :) hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Juz niedlugo premiera :) Must see. Trailer obiecuje chyba najlepszy film katastroficzny w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 @Zbychowaty... piszesz, przyjeżdżasz... ja lubię poznawać ludzi i pogadać....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Przypomina mi się reklamówka, fantastyczna skądinąd, Playstation, o ile mnie pamięć nie myli, ludzie wdrapujący się na siebie nawzajem i starający się pozostać na szczycie. Drugiego "Tam, gdzie rosną poziomki" się nie spodziewam, ale że lubię Pitta i tego typu zombiowate wizje, obejrzę na pewno. Jakoś w oczy mnie nie kole słaba jakość 3D, generalnie oglądając filmy aż tak nie zwracam uwagi na efekty specjalne, bluescreeny etc, chyba, że coś zostało wykonane wyjątkowo chałupniczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Plakat wyczesany. Może się mylę, ale chyba to pierwszy raz kiedy na plakacie do filmu z Pitem, nie ma jego spoconego fejsa. Pozostawili za to nazwisko w nagłówku, pewnie jest ważniejszy od reżysera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 człowiek człowiekowi wilkiem... a zombi zombi zombi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Moje pierwsze wrazenie to gra Lemmings:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KbwAxa9sk_k#! hahahah nie no 3dsmax niezły future Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Pierwszy trailer byl chyba lepiej poskladany / tak czy inaczej mi sie podoba ... Przynajmniej nie wali tandeta i plastikowymi strojami jak niektore Iron many Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balis Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 przypomina w pewnych momentach resident-a, gdzie ostatnia czesc konczy sie w miejscu gdzie naookolo jednego budynku sa mury, tutaj to wyglada podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 Pierwszy trailer z Bradem na poczatku i nieznosna muza zrobil na mnie wrazenie, poki nie zauwazylem, ze ten film to jedna wielka popisowka systemami tlumow :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi