Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zaraz po krotkim

pojawila sie strona http://www.iwillfindhim.com/ odliczajaca 24h w "jezyku" z planety Krypton, do kolejnej zapowiedzi najnowszego filmu Zacka Snydera - Man Of Steel.

Najnowszy trailer mozecie zobaczyc na oficjalnej stronie WB:

bg.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 8,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

facet w rajtuzach i z loczkiem na czole... żywszy niż idee Lenina... i każdy powinien nosić rajtuzy w kieszeni bo nie wiadomo kiedy je wciągnie na siebie i zbawi świat....!!!!... składający się z myślących tylko o sobie i dbających tylko o własny zysk.. i to jest właśnie nadsurrealizm komercyjny....:)))

Napisano

Z każdym kolejnym trailerem jestem coraz mniej sceptyczny :)

Napisano

Nigdy nie przepadałem za supermanem ale trailer jest w pytkę :)

Napisano

Batman to juz nie Batman tylko Mroczny Rycerz, Superman to Człowiek ze stali ;) Czekam na pojedynek Hulk vs Superman, ale taki - ze jak juz ktorys padnie to na amen ;)

Napisano

zapowiada się świetnie

Zack Snyder & Christopher Nolan? to nie może się nie udać

Napisano

fajnie znowu zobaczyć Kevina Costnera :) nawet Russela Crowe wcisneli, pewnie będzie długi jak Watchmen, ale wygląda nieźle, z dużym jajem robione... to już nie są jakieś tam rajtuzy..

Napisano

trailer fantastycznie pociety / mysle ze film bedzie ok ... a dlugi pewnie tak patrzac kto to robil ;)

Napisano

Dziadek3D -> widać, że nie wiesz o czym mówisz. Superman ZAWSZE nosił na sobie strój ;)

Napisano

D: ... no co ja mam powiedzieć, trailer świetny... teraz to dopiero mam smaka na ten film xD

@Leru

Teraz jego strój to zbroja domu El, przywdziewa się sama kiedy Superman chce, nie musi jej nosić pod ubraniem + ma dodatkowe ficzery xD

Choć nie wiem jaką wersję obiorą w filmie, a może wymyślą coś nowego.

Napisano

Jako czytaka komiksów od 10-tego roku życia cieszę się że w końcu ktoś na poważnie kręci filmy o ludziach w rajtuzach. Pamiętacie pierwszego Hulka, Spider-mana, Supermana - no kasztan na kasztanie. Ktoś powie, no tak, to było 25-30 lat temu... Głównie przez postęp technologi można się teraz skupiać na historii, a nie na tym jak zrobić żeby on chodził po pionowych ścianach. Film bez wiarygodności wewnętrznej bohatera zapada się. Snyder o tym wie i miejmy nadzieję opowiada historię przede wszystkim człowieka- a że kino efekciarskie bliskie jego serca jest - to przy okazji rozbije parę box officów. Powodzenia

Napisano

sorry za offtop:

jako fan punishera uwazam ze ostatni film, war zone - swietny byl, polecam jak ktos nie ogladal

Napisano

cały trailer oglądałem uważnie i w ani jednej scenie nie było widać, czy ma te czerwone majty na wierzchu założone.

Napisano

a kto by nie chcial byc jak superman, on ma najbardziej kozackie moce ze wszystkich superbohaterow