tmdag Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Zaraz po krotkim pojawila sie strona http://www.iwillfindhim.com/ odliczajaca 24h w "jezyku" z planety Krypton, do kolejnej zapowiedzi najnowszego filmu Zacka Snydera - Man Of Steel. Najnowszy trailer mozecie zobaczyc na oficjalnej stronie WB: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Czyż nie jest zarąbisty? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 facet w rajtuzach i z loczkiem na czole... żywszy niż idee Lenina... i każdy powinien nosić rajtuzy w kieszeni bo nie wiadomo kiedy je wciągnie na siebie i zbawi świat....!!!!... składający się z myślących tylko o sobie i dbających tylko o własny zysk.. i to jest właśnie nadsurrealizm komercyjny....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nenek Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Z każdym kolejnym trailerem jestem coraz mniej sceptyczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmdag Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 haters gonna hate ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Nigdy nie przepadałem za supermanem ale trailer jest w pytkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 uh uh. ja się jaram. Chcę mieć znowu 10 lat i czytać komiksy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Mnie wystarczy mieć znowu dziesięć lat. Nigdy nie przestałem czytać komiksów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Batman to juz nie Batman tylko Mroczny Rycerz, Superman to Człowiek ze stali ;) Czekam na pojedynek Hulk vs Superman, ale taki - ze jak juz ktorys padnie to na amen ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 zapowiada się świetnie Zack Snyder & Christopher Nolan? to nie może się nie udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 fajnie znowu zobaczyć Kevina Costnera :) nawet Russela Crowe wcisneli, pewnie będzie długi jak Watchmen, ale wygląda nieźle, z dużym jajem robione... to już nie są jakieś tam rajtuzy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 trailer fantastycznie pociety / mysle ze film bedzie ok ... a dlugi pewnie tak patrzac kto to robil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Dziadek3D -> widać, że nie wiesz o czym mówisz. Superman ZAWSZE nosił na sobie strój ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Dla samego Costnera pojde zob ten film. Sman zapowiada sie naprawde super :) a dla fanow komiksow polecam ten, moja ulubiona seria czlowieka ze stali: http://en.wikipedia.org/wiki/Superman:_Red_Son Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jefim Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 model 3D_Red_Son Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 D: ... no co ja mam powiedzieć, trailer świetny... teraz to dopiero mam smaka na ten film xD @Leru Teraz jego strój to zbroja domu El, przywdziewa się sama kiedy Superman chce, nie musi jej nosić pod ubraniem + ma dodatkowe ficzery xD Choć nie wiem jaką wersję obiorą w filmie, a może wymyślą coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkins Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Jako czytaka komiksów od 10-tego roku życia cieszę się że w końcu ktoś na poważnie kręci filmy o ludziach w rajtuzach. Pamiętacie pierwszego Hulka, Spider-mana, Supermana - no kasztan na kasztanie. Ktoś powie, no tak, to było 25-30 lat temu... Głównie przez postęp technologi można się teraz skupiać na historii, a nie na tym jak zrobić żeby on chodził po pionowych ścianach. Film bez wiarygodności wewnętrznej bohatera zapada się. Snyder o tym wie i miejmy nadzieję opowiada historię przede wszystkim człowieka- a że kino efekciarskie bliskie jego serca jest - to przy okazji rozbije parę box officów. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 sorry za offtop: jako fan punishera uwazam ze ostatni film, war zone - swietny byl, polecam jak ktos nie ogladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 19 Kwiecień 2013 Share Napisano 19 Kwiecień 2013 A ja powiem tylko jedno: "Ten film jest obecnie niedostępny" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 19 Kwiecień 2013 Share Napisano 19 Kwiecień 2013 cały trailer oglądałem uważnie i w ani jednej scenie nie było widać, czy ma te czerwone majty na wierzchu założone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Nie ma majtów. Kostium jest jakby jednoczęściowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Od lat nie chcialem byc jak Superman, ale moze znowu zaczne po tym filmie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 a kto by nie chcial byc jak superman, on ma najbardziej kozackie moce ze wszystkich superbohaterow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 taa supermoce i wpie&6ol w co drugim odcinku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Ah, no i umknelo mi, ze to Albert robil! Grats! Wyglada kozacko! Czekamy na jakies insighty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jefim Napisano 31 Maj 2013 Share Napisano 31 Maj 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi