CzAk1 Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 (edytowane) Warner Bros. wypuścił nowy trailer do filmu sci-fi Guillermo del Toro - Pacific Rim. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2874 Edytowane 30 Kwiecień 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 W cholere z fabułą, fxy ładne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 W cholerę z fabułą, są gigantyczne jaszczurki(?) i jeszcze większe roboty! Jak dla mnie może to być najdurniejszy film roku ale już wiem, że będę się na nim świetnie bawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość franiu222 Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Godzilla vs Mechagodzilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Godzilla vs Mechagodzilla Robot Jox vs Godzilla ;) Wygląda też na to, że Idris Elba wygłosi mowę zagrzewającą do boju, na miarę mowy Billa Pullmana z Independece Day :P A to wszystko skąpane w psychodelicznych kolorach... Trzeba to będzie zobaczyć na największym możliwym ekranie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 to jest chyba na serio pacyficzny rimming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 szkoda, że dziś nie mam 9 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 aż mi się robot jox przypomniał napewno zobacze to w kinie tylko jak kobiecie wkręcić ze idziemy na komedie romantyczna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 @J|L Trudno będzie. Flunitrazepam + alkohol jedynie. Ale łatwiej i bezpieczniej pójść samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 nie wiem, mnie to jara na maxa, swietny klimat, a fx'y niszcza system :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 A mnie szczerze mowiac juz nudza walki gigantycznych robotow. Temat ostatnimi czasy, dosyc mocno wyeksploatowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Niby fajne ale jakos tak nie zrywa mi gaci trailer. Fajne fx'y, kolorowe itp. ale brak mi w tym tego czegos. Co prawda to tylko trailer i moge byc w olbrzymim bledzie ale cos czuje ze to ten typ filmu sf ktore sie teraz robi. Fx'y fx'y fx'y fx'y akcja kolorowo i i.. i koniec. Bardzo tesknie za takimi filmami jak np. Event Horizon. Moze pewnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 kupa.... nie fxy a sam pomysl na film.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 To nie film ktróry ma być zrozumiay z przejmujaca fabułą mieć gęboką i piękną. to film by urywało dupe efektami, by był lekki w odbieorze pomiedzy "bikmakiem" w MC a frytkami w KFC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 (edytowane) ... i podobać się chłopcom w wieku, w którym jeszcze dziewczyny nie wydają się fajne. c'mon! Wielkie roboty walczą z wielkimi potworami a do tego powiewa heroicznie amerykańska flaga. Czarnoskóry dowódca: Gentelmen, you orders is to protect 2-milion people city. Potępieni bohaterowie (twarde kozackie chłopaki): let's go fishing! Potem Amerykańskie Jastrzębie nie chcą słuchać geeka, który wie jak pokonać potwory, i dla tego ludzkość dostaje wpierdziel i na koniec mowa ku pokrzepieniu serc: We are canceling the apocalipse! dzięki które ludzkość... e znaczy się, USA znowu wygra. Też bym potrzebował alkoholu z rohypnolem żeby wytrzymać seans. Edytowane 30 Kwiecień 2013 przez ikkiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 ojeju ojeju, nie ten watek, jak chcecie dramatu czy psychologinczego to idzcie na taki, NIE TU!! ten film samym soba pokazuje ze jest odmuzdzaczem i sa ludzie ktorzy lubia taki stuff :) C'MON! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 No ale nie macie wrazenia, ze gigantyczne walczace roboty, ktore przy okazji rujnuja wielkie metropolie to juz..... ciepła cola? Come on:) Zdaje sobie z tego sprawe, iz jest to kino rozrywkowe, w ktorym wylacza sie myslenie, no ale ile razy mozna ogladac ta sama kalke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Ehhh czasami tez lubie odmozdzacza sobie obejrzec i nie twierdze ze ten film jest zly w gronie odmozdzaczy. Poprostu brakuje mi wyboru. Jak ja bardzo chcialbym pojsc do kina jakies dobre sf z mocnym scenariuszem... Nie moge bo takiego niema a takie odmozdzace co troche wychodza... Powiem tak. Mozna lubiec sok pomidorowy i go codziennie pic. Jednak pewnego dnia mimo iz sok pomidorowy sie lubie to chcialoby sie wypic cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 A może już za starzy i zraszpniali jesteście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 ...taki target, marketing trenuje u odbiorców włącznie odmóżdżania... młodym to przychodzi łatwiej.... ciekawe dlaczego...:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 czy tylko mi to przypomina Power Rangers w wersji super fx :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 wszyscy którzy narzekają, ze teraz robi się syf przypominają mi tych biednych gimnazjalistów wysiadających przy pytaniach bez odpowiedzi A,B,C. Jest wiele niezlych rzeczy ale postawa otwartej gęby i czekania aż ktoś nakarmi daje takie właśnie efekty. O książkach sf nie wspominam, bo są za drogie, a antykwariaty też trzeba sobie znaleźć poza galeriami handlowymi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 my nie dyskutujemy o ksiazkach tylko o tym konkretnym trailerze. Ksiazki niemaja tego problemu bo jest w czym wybierac. Problem jest z filmami. Nie chcialbys olaf miec troche wiecej dobrych filmow sf? Osobiscie bym bardzo chcial. Natomiast produkcje takie jak ta niech sobie dalej beda. Poki mam wybor to mi to nie przeszkadza. Jednak jak moj wybor sprowadza sie do obejrzec/nie obejrzec zamiast do obejrzec to/obejrzec tamto to sie robi czerstwo :) Oczywiscie mozna ponazekac i nazwac mnie haterem itp. I don't care :) Fx'y zajebiste to fakt, ladnie wyglada i pewnie wiele osob bedzie zadowolonych. To nie jest film dla mnie. YO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Ale dobrych filmów Sci-Fi to zawsze było mało. A genialne produkcje z tego gatunku to się pojawiają mniej więcej raz na 10 lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 w sumie to mamy masę filmów - np. japońskie SF - jest tego tyle, że nie przerobisz. Niskobudżetowe SF klimatem bardziej w THC albo Moon tez można znaleźć w pokaźnej liczbie. To i tak po miesiącu będzie na freetv albo netflixie więc nie ma spiny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RycerzZenady Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Klimat z THC (Tetrahydrokannabinol) to raczej sporo ma wspólnego z pozbywaniem się mózgu, chyba, że chodziło ci o THX :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 6 Maj 2013 Share Napisano 6 Maj 2013 Jeśli, ktoś z tu obecnych narzeka na taki film tzn, że matka go zmuszała do zajmowania się grafiką :) Lepiej idźcie popatrzeć na kozy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Maj 2013 Share Napisano 6 Maj 2013 I tak na niego pójdziecie, a potem w wątku o filmach napiszecie że może być i da się oglądać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Maj 2013 Share Napisano 7 Maj 2013 Proponuję zebrać się w kilku, gdy tylko toto wejdzie do kin i... C'MON na niego. :D ...I tak, wiem, ze dobrze prawię, możecie mi polać tej ciepłej coli, bo zapchałem odmóżdżoną głowę Big Macem i muszę rozcieńczyć ten zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi