Napisano 26 Lipiec 201311 l witam, własnie ukończyłem moja nowa animacje do stworzenia jej zainspirował mnie dziadek3d i to jemu dedykuje ta sztukę, zasiadajac do tworzenia tego filmu na celu miałem zabicie czasu miedzy pierwsza warstwa malowania sufitu a druga (juz prawie wyschlo) jako odbiorców filmu wybrałem osoby z głęboką dusza artystyczna, którzy nawet w najprostszych formach potrafią znaleźć odpowiedniki życiowe, dzieki ukonczeniu tego projektu, uświadomiłem sobie jak szybko można stworzyć bardzo interesującą animacje, i myślę że będę przymierzał się do pełnometrażowego filmu. no już tyle, oto film: Edytowane 26 Lipiec 201311 l przez uncle
Napisano 26 Lipiec 201311 l Gratuluję ukończenia projektu. Wyszło super - front murowany! Aż łezka w oku się kręci ... jakie to życie kruche .... Myślę, że wystarczy zrobić time warp w AE do 40 minut i pełen metraż gotowy.
Napisano 26 Lipiec 201311 l chleb od gówna wiele się nie różni..... z gówna pomocą się tworzy i w gówno się zamienia.... ale jest jednak drobne różnica w tym obiegu zamkniętym... jemy chleb a nie ....gówno....:)))))))))
Napisano 26 Lipiec 201311 l Dziadek ma jednak moc sprawczą :) teraz zawsze patrząc w sufit będziesz myślał o dziadku ;)
Napisano 26 Lipiec 201311 l No mogłeś przynajmniej przepchać tą sferę za ekran... wtedy to by było przemijanie, a tak to przez 2 min patrzyliśmy się jak debile i czekaliśmy na TEN właściwy moment.
Napisano 26 Lipiec 201311 l sufit na festiwale.... "przemijanie".... na sufit...:))) @wwwoj... nie odkrywaj przed wszystkimi działania przekazu....nieświadomi lepiej łykają...:)))
Napisano 26 Lipiec 201311 l No mogłeś przynajmniej przepchać tą sferę za ekran... wtedy to by było przemijanie, a tak to przez 2 min patrzyliśmy się jak debile i czekaliśmy na TEN właściwy moment. Ale właśnie o tym jest przemijanie właśnie - czekasz na ten jeden właściwy moment całe życie i zanim się zorientujesz życie się kończy, a Ty nic z niego nie masz. Dlatego właśnie nie wolno czekać na ten właściwy moment, bo on się zdarza tylko jednostkom, a reszta umiera w oczekiwaniu na ...
Napisano 26 Lipiec 201311 l Autor Dziadek ma jednak moc sprawczą :) teraz zawsze patrząc w sufit będziesz myślał o dziadku ;) na taki :D
Napisano 26 Lipiec 201311 l Dlatego właśnie nie wolno czekać na ten właściwy moment, bo on się zdarza tylko jednostkom, a reszta umiera w oczekiwaniu na ... Faaak ... przeoczyłem .... musiałem zobaczyć 2x :(
Napisano 26 Lipiec 201311 l Mocne. Wywazone a przeciez tak wyraziste srodki wyrazu sprawiaja, ze humanistyczny przekaz tej wielowatkowej historii uderza w ponadkulturowy dzwon czlowieczenstwa a jego transcendentne brzmienie wstrzasa i sklania do zadumy. Zmieniles moje zycie... Powodzenia na festiwalach!
Napisano 26 Lipiec 201311 l Autor wlasnie doznalem kolejnego natchnienia, podczas tapetowania sciany, wzory kwadratow, idealnie ulozone, pieknie sie przekladaja na harmonie w strefie zycia jaka musimy stworzyc aby dobrze egzystowac w ciagu przeznaczonego nam czasu, jak idealnie musimy ukladac kazdy element zycia, zeby spasowac kazdy, nawet najmniejszy element ps. gdzie trzeba rozsylac informacje zeby dostac sie na festiwale? ps2. oto tapeta: juz mam wizje 20minutowej animacji Edytowane 26 Lipiec 201311 l przez uncle
Napisano 26 Lipiec 201311 l Wywazone a przeciez tak wyraziste srodki wyrazu sprawiaja, ze humanistyczny przekaz tej wielowatkowej historii uderza w ponadkulturowy dzwon czlowieczenstwa a jego transcendentne brzmienie wstrzasa i sklania do zadumy. Znaczy się, że zarąbiste w pizdu było tak?
Napisano 26 Lipiec 201311 l jakbyś tak Autorze tej festiwalowej zajawki... odwrócił linie czasu w tym dziele, to by to było moje "Przemijanie"... a tak to tylko Twoje "przemijanie" czyli przedwczesny upadek... :))))))))))
Napisano 26 Lipiec 201311 l Na wypadek, gdybyście nie zrozumieli: na początku kulka stoi na klocku i ona symbolizuje cywilizację. Ale muzyka od razu naprowadza na upadek cywilizacji, więc mimo, że na początku wszystko niby jest ok, widz i tak czuje, że jednak nie. Następnie wydarzenia nabierają zabójczego tempa i podświadomie przeczuwany upadek cywilizacji faktycznie następuje (symbolizowany przez upadek kulki). Potem to wiadomo - cywilizacja już bezpowrotnie będzie upadnięta i niezdolna do podźwignięcia się. Gratuluję uncle. Nie mogłem usnąć po obejrzeniu. Wiem, że jeszcze jest dzień, ale jednak... Moc!
Napisano 26 Lipiec 201311 l Jak dla mnie typ uncle musi nad timingiem popracować. Kula spada nie naturalnie. Każdy z nas wozi w tym coś innego, w Zależności od sytuacji w jakiej się znajduje i jadło posiada bagaż doświadczeń zainteresuje to inaczej. Dla Nezumi (świetny komentarz) to jest coś innego, dla mnie i Dziadek co innego. Wniosek jest taki, że Dziadek ma swoje konkretne zdanie i stanowisko, ale czasem mówiąc o tym zbyt dobitnie lekceważy uczucia innych, ale umówmy się, że ten film z gościem od którego się zaczęło, który kolekcje statki, a robaki wyrzuca, przekaz miał kiepski, bardziej do mnie ta kula trafia co się odbija jakby na księżycu.
Napisano 26 Lipiec 201311 l co by nie powiedzieć @uncle jednak coś zrobił... i jak potwierdzi wartość tego uczestnictwem w festiwalach.... to jest jednak ktoś, a nie tylko malarz pokojowy.... reszta jak zwykle pitoli bezpłodnie do sześcianu.... chłopaki nieudaczniaki... czy też niesporaczki....:)))))))))))... poprawnie niesporczaki.... przeżywają próżnię, żeby się nie rozwinąć przez miliardy lat....:)))))))))))))
Napisano 27 Lipiec 201311 l heheheh no niezle zapodana historia z glebokim przeslaniem filozoficznym! @unkle zartownis z Ciebie. dziadek3d jak zwykle szaleje...heheheh.